Papastathopoulos je napisao/la:@Sheyi izasao ti citat na fb stranici ss.ba

Kad Džeko padne na liječničkim pregledima jer ima hemoroide

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Papastathopoulos je napisao/la:@Sheyi izasao ti citat na fb stranici ss.ba
Ja vama fino rekoh da je Pjanic ostao u Rimu da pripremi janje Dzeki za docek, a meni niko nevjeruje.sagitarius je napisao/la:Evo bas za na twitter pratim sta je Pjanic sve "fejvao" i apsolutno sve fejva gde se spominje "dzeko, roma, dzeko & pjanic".Ma davno je Dzeko rekao Pjanicu da ce doci
garcia mu dao slobodno da zaliju dzekin transfersoccerfan je napisao/la:Ja vama fino rekoh da je Pjanic ostao u Rimu da pripremi janje Dzeki za docek, a meni niko nevjeruje.![]()
odlican posao ako se ispostavi da je istina. ubio ih sabatini dosadom dok nisu popustili cijenu.Il Manchester City è dovuto scendere a patti, Garcia avrà il suo bomber. L’affare Dzeko, scrive Il Tempo (A. Austini), si sta chiudendo a cifre inferiori rispetto al previsto: non più di 17-18 milioni totali. Dopo averne chiesti inizialmente una trentina, il City era sceso a 18+5 e, per poi convincersi ad abbassare ulteriormente l’asticella. Essendo la trattativa ancora in via definizione, la Roma non ha ancora programmato il «Dzeko-day». Garcia lo porterebbe volentieri a Barcellona mercoledì.
Gdje je potvrda da je gotovo?Denno je napisao/la:Eto gotovo je, sretno Dzeko u Romi i samo pametno borbeno, Garsija ima ekipu sad samo takvu, al nema mu.da i pamet.
Potvrda?Denno je napisao/la:Ima kod Sitija na sajtu a i na oficijelnoj fb stranici.
ma to su glasineDenno je napisao/la:Ima kod Sitija na sajtu a i na oficijelnoj fb stranici.
To nisam znao, al laroma24 je dobro pouzdana, oni pisu daje Dzeko do srijede novi igrac Rome, prikljucit ce se timu u Barseloni.miki_92 je napisao/la:ma to su glasineDenno je napisao/la:Ima kod Sitija na sajtu a i na oficijelnoj fb stranici.
oni su valjda jedini pro klub koji ovo radi, postavljaju vijesti i traceve sa DailyFaila i sl.,
kao da su zuta stampa koja lovi klikove a ne oficijalna stranica jednog ozbiljnog kluba
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Nadam se da ce se vec danas pridruziti igracima Rome.
Drago mi je sto je nasao novi klub i nadam se da ce se promjena kluba pozitivno odraziti i na igre u reprezentaciji!
Sretno!