Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

elninho_resTO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la elninho_resTO » 28 jan 2013, 20:11

**** ti Incea i Coutinha kad Totenhem dovede Holtbija za milion i kusur :cry: :cry: :cry:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 28 jan 2013, 20:13

gio10 je napisao/la:poserem se i na tebe i na tu tvoju školu ;)
A o kulturi da ne pricamo. To dovoljno govori za tebe... ;)

Inace navijaci Liverpoola su objektivni i nisu nekulturne seljacine ali uvjek ispadne neki izuzetak! :?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 28 jan 2013, 20:14

Liverpool set to complete Philippe Coutinho transfer in the next 48 hours. Details here:
Philippe Coutinho is tonight in Liverpool to agree personal terms with Liverpool, and complete his medical! The Brazilian will also need a work-permit before he's officially a Liverpool player, but that won't be a problem at all.

Liverpool should make an announcement on the completed transfer between now & Wednesday, if everything goes smoothly.

Coutinho will sign from Inter Milan for a fee believed to be £8.5m, and he'll be Rodgers' 2nd signing of the January transfer window!
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 jan 2013, 20:17

Gunner4 je napisao/la:
gio10 je napisao/la:poserem se i na tebe i na tu tvoju školu ;)
A o kulturi da ne pricamo. To dovoljno govori za tebe... ;)

Inace navijaci Liverpoola su objektivni i nisu nekulturne seljacine ali uvjek ispadne neki izuzetak! :?
hoćeš još nešto kulturno da ti kažem? O D J E B I DIJETE
-
jel ima negdje nekih informacija oko Incea?
Ja te volim, volim Željo..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jan 2013, 20:24

@gio, smiri se .Prije svega ovo je forum a ne vrijedjaonica
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 jan 2013, 20:27

Otelo je napisao/la:@gio, smiri se .Prije svega ovo je forum a ne vrijedjaonica
necu da se smirim kaad me kreten izbaci iz takta, fino odem da se zezam na njihovu temu, postavim "ajmo se sad svi radovati prošli ste Brightona" koga već i dodje maloumnik ovdje da pametuje nešto, e ne može :D and who the fuck is arsenal :lol: :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jan 2013, 20:30

I onda se mi bunimo kad dodju na nasu,pa ne moze tako.
Ti ides njih zaebavat pa se bunis kad oni dodju vamo, a gunnersi su jedini na ovom forumu uz scousere(osim u medjusobnim duelima)

A i ti si isao pametovat njima za Brighton a lagano su mogli doci pa pjevat nesto za Oldham
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 28 jan 2013, 20:30

Senaide i ti si donedavno ovako yebavo živce po susjednim temama, sjećam se komentara za vrijeme utakmice sa Evertonom kad si prc'o nakon 0:2 a na kraju ost'o popišan nakon 2:2 :mrgreen: :mrgreen:

Al' sad si dobar pravo, nekad ti postovi nemaju veze s vezom :mrgreen: , al' vidi se da su iskreni i ono što se kaže "iz srca" :mrgreen:
Živio ti meni ;)

Nešto mi ogadiše ovog Coutinha i prije nego što je došao, natjeravaju se 10 dana oko potpisa, ne bi me iznenadilo da sve propadne :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 jan 2013, 20:31

Ja sam fino želio da se našalim, no međutim neki to protumače na drugi način :ugeek:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 28 jan 2013, 20:35

gio10 je napisao/la:
necu da se smirim kaad me kreten izbaci iz takta, fino odem da se zezam na njihovu temu, postavim "ajmo se sad svi radovati prošli ste Brightona" koga već i dodje maloumnik ovdje da pametuje nešto, e ne može :D and who the fuck is arsenal :lol: :lol:
Nisi ti dosao da zezas nego trollujes malo, pa kako su te svi ignorisali izvisio si debelo. Dosao sam samo da ti kazem bez doze sarkazma da prvo sacekas svoju utakmicu pa onda pljuj po drugima... Nikada nista licno protiv Redsa nisam imao cak vise njih najvise postujem od svih rivala... Mada i jesam maloumnik sto se raspravljam sa klinjom ciji je kucni odgoj ravan dozi "humora" koji posjeduje...

Vidjet ces u sredu ko je! ;)
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 28 jan 2013, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jan 2013, 20:37

@bey jesam al su bili neki koji su me smirili pa sam prestao :D

Dolazi Coutinho Gerrard i Lucas igraju sigurno a za 3 mjesto u vezi ce biti gusto Allen,Henderson,Suso i Coutinho.Nesto imam osjecaj da ce ova 2 da lete po terenu protiv Arsenala.Govorio sam da je konkurencija bitna 8-) a sad ce to i da se dokaze.Allen ce sigurno da trci ako dobije priliku od pocetka(il ono sto dobije). Hendo ce biti miran narednih 3-4 susreta i bit ce u XI dok ce Coutinho cekat priliku iz zasjede.

Bit ce pakleno ovo do kraja.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 jan 2013, 20:42

Otelo je napisao/la: Dolazi Coutinho Gerrard i Lucas igraju sigurno a za 3 mjesto u vezi ce biti gusto Allen,Henderson,Suso i Coutinho.Nesto imam osjecaj da ce ova 2 da lete po terenu protiv Arsenala.Govorio sam da je konkurencija bitna 8-) a sad ce to i da se dokaze.Allen ce sigurno da trci ako dobije priliku od pocetka(il ono sto dobije). Hendo ce biti miran narednih 3-4 susreta i bit ce u XI dok ce Coutinho cekat priliku iz zasjede.
To je to, i ja vjerujem da će Hendo imati prednost nad ovom dvojicom, ali isto tako očekujem veliku borbenost Allena i Coutinha kad dobiju priliku da istrče na teren. Samo nek su svi zdravi.

@Gunner ne sjećam se baš da su svi ignorirali, al hajd, javim ti se poslije utakmice u srijedu :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jan 2013, 20:45

elninho_resTO je napisao/la:**** ti Incea i Coutinha kad Totenhem dovede Holtbija za milion i kusur :cry: :cry: :cry:
Primjer sposobnih ljudi iz Tottenhama i nesposobnih iz Liverpoola.Doveli ljudi Holtbija maltene džabe koji je drugi asistent Bundeslige a ovi doveli Coutihna koji je minutažu skupljao po Espanyolu za 13 mil. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 28 jan 2013, 20:53

Saurman je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:**** ti Incea i Coutinha kad Totenhem dovede Holtbija za milion i kusur :cry: :cry: :cry:
Primjer sposobnih ljudi iz Tottenhama i nesposobnih iz Liverpoola.Doveli ljudi Holtbija maltene džabe koji je drugi asistent Bundeslige a ovi doveli Coutihna koji je minutažu skupljao po Espanyolu za 13 mil. :roll:
Ukoliko se ostvare navedeni transferi Liverpool ce biti rekorder ovog prelaznog roka sa potrosenih 40 miliona eura!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jan 2013, 20:56

Sturdig 12mil,Coutinho 10 iz cega slijedi da je 12+10=40 . Fantasticna matematika

Ubila se za tebe : http://tonimilun.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Moguce da sam se ja zeznuo pa sam zaboravio koga da smo doveli i ispricavam se ako jesam

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 28 jan 2013, 20:57

Otelo je napisao/la:Sturdig 12mil,Coutinho 10 iz cega slijedi da je 12+10=40 . Fantasticna matematika

Ubila se za tebe : http://tonimilun.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Moguce da sam se ja zeznuo pa sam zaboravio koga da smo doveli i ispricavam se ako jesam
Ja sam naglasio eure, a ti zbrajas funte i nedostaje ti Ince ;)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 28 jan 2013, 21:00

Yebeš Holtbya kad nama dolazi Eriksen :D

Al jedna stvar je nevjerovatna, ono bas da se zapitas sta neki ljudi razmisljaju i da li razmisljaju, znaci samo je Liverpool glup i nesposoban sto nije doveo Holtbya, ostali klubovi su ok jer njima "ne treba". Znaci samo su nasi nesposobni sto ne dovedu svakog igraca koji je otisao u drugi klub. Ludilo :lol: :lol: :lol:

Šta mislite kakvu platu će imati Holtby u Totenhamu ?
Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 28 jan 2013, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jan 2013, 21:00

Moguce,no 12.000.000 funti je po bh telecom konventoru valuta 14.000.000 € (nesto vise) a 10.000.000 je 11.000.000(nesto vise).
A Ince jos nije dosao

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 28 jan 2013, 21:01

Ozren je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Sturdig 12mil,Coutinho 10 iz cega slijedi da je 12+10=40 . Fantasticna matematika

Ja sam naglasio eure, a ti zbrajas funte i nedostaje ti Ince ;)
12m funti Sturridge, 8.5m funti Coutinho. Incea jos nismo doveli, a i ako ga dovedemo kostat ce 6m funti. Sto je ukupno 26.5m funti, pretvoreno u eure to je 31m.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 28 jan 2013, 21:03

Sad su počeli pretvarati funte u eure samo da bi izgledalo da je Liverpool potrošio previše para na "polovnjake" :lol: :lol: :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.