Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
A o kulturi da ne pricamo. To dovoljno govori za tebe...gio10 je napisao/la:poserem se i na tebe i na tu tvoju školu
Liverpool set to complete Philippe Coutinho transfer in the next 48 hours. Details here:
Philippe Coutinho is tonight in Liverpool to agree personal terms with Liverpool, and complete his medical! The Brazilian will also need a work-permit before he's officially a Liverpool player, but that won't be a problem at all.
Liverpool should make an announcement on the completed transfer between now & Wednesday, if everything goes smoothly.
Coutinho will sign from Inter Milan for a fee believed to be £8.5m, and he'll be Rodgers' 2nd signing of the January transfer window!
hoćeš još nešto kulturno da ti kažem? O D J E B I DIJETEGunner4 je napisao/la:A o kulturi da ne pricamo. To dovoljno govori za tebe...gio10 je napisao/la:poserem se i na tebe i na tu tvoju školu![]()
Inace navijaci Liverpoola su objektivni i nisu nekulturne seljacine ali uvjek ispadne neki izuzetak!
necu da se smirim kaad me kreten izbaci iz takta, fino odem da se zezam na njihovu temu, postavim "ajmo se sad svi radovati prošli ste Brightona" koga već i dodje maloumnik ovdje da pametuje nešto, e ne možeOtelo je napisao/la:@gio, smiri se .Prije svega ovo je forum a ne vrijedjaonica
Senaide i ti si donedavno ovako yebavo živce po susjednim temama, sjećam se komentara za vrijeme utakmice sa Evertonom kad si prc'o nakon 0:2 a na kraju ost'o popišan nakon 2:2Otelo je napisao/la:@gio, smiri se .Prije svega ovo je forum a ne vrijedjaonica
Nisi ti dosao da zezas nego trollujes malo, pa kako su te svi ignorisali izvisio si debelo. Dosao sam samo da ti kazem bez doze sarkazma da prvo sacekas svoju utakmicu pa onda pljuj po drugima... Nikada nista licno protiv Redsa nisam imao cak vise njih najvise postujem od svih rivala... Mada i jesam maloumnik sto se raspravljam sa klinjom ciji je kucni odgoj ravan dozi "humora" koji posjeduje...gio10 je napisao/la:necu da se smirim kaad me kreten izbaci iz takta, fino odem da se zezam na njihovu temu, postavim "ajmo se sad svi radovati prošli ste Brightona" koga već i dodje maloumnik ovdje da pametuje nešto, e ne možeOtelo je napisao/la:@gio, smiri se .Prije svega ovo je forum a ne vrijedjaonicaand who the fuck is arsenal
![]()
To je to, i ja vjerujem da će Hendo imati prednost nad ovom dvojicom, ali isto tako očekujem veliku borbenost Allena i Coutinha kad dobiju priliku da istrče na teren. Samo nek su svi zdravi.Otelo je napisao/la: Dolazi Coutinho Gerrard i Lucas igraju sigurno a za 3 mjesto u vezi ce biti gusto Allen,Henderson,Suso i Coutinho.Nesto imam osjecaj da ce ova 2 da lete po terenu protiv Arsenala.Govorio sam da je konkurencija bitnaa sad ce to i da se dokaze.Allen ce sigurno da trci ako dobije priliku od pocetka(il ono sto dobije). Hendo ce biti miran narednih 3-4 susreta i bit ce u XI dok ce Coutinho cekat priliku iz zasjede.
Primjer sposobnih ljudi iz Tottenhama i nesposobnih iz Liverpoola.Doveli ljudi Holtbija maltene džabe koji je drugi asistent Bundeslige a ovi doveli Coutihna koji je minutažu skupljao po Espanyolu za 13 mil.elninho_resTO je napisao/la:**** ti Incea i Coutinha kad Totenhem dovede Holtbija za milion i kusur![]()
![]()
Ukoliko se ostvare navedeni transferi Liverpool ce biti rekorder ovog prelaznog roka sa potrosenih 40 miliona eura!Saurman je napisao/la:Primjer sposobnih ljudi iz Tottenhama i nesposobnih iz Liverpoola.Doveli ljudi Holtbija maltene džabe koji je drugi asistent Bundeslige a ovi doveli Coutihna koji je minutažu skupljao po Espanyolu za 13 mil.elninho_resTO je napisao/la:**** ti Incea i Coutinha kad Totenhem dovede Holtbija za milion i kusur![]()
![]()
Ja sam naglasio eure, a ti zbrajas funte i nedostaje ti InceOtelo je napisao/la:Sturdig 12mil,Coutinho 10 iz cega slijedi da je 12+10=40 . Fantasticna matematika
Ubila se za tebe : http://tonimilun.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moguce da sam se ja zeznuo pa sam zaboravio koga da smo doveli i ispricavam se ako jesam
Yebeš Holtbya kad nama dolazi Eriksenelninho_resTO je napisao/la:**** ti Incea i Coutinha kad Totenhem dovede Holtbija za milion i kusur![]()
![]()
12m funti Sturridge, 8.5m funti Coutinho. Incea jos nismo doveli, a i ako ga dovedemo kostat ce 6m funti. Sto je ukupno 26.5m funti, pretvoreno u eure to je 31m.Ozren je napisao/la:Ja sam naglasio eure, a ti zbrajas funte i nedostaje ti InceOtelo je napisao/la:Sturdig 12mil,Coutinho 10 iz cega slijedi da je 12+10=40 . Fantasticna matematika
Ubila se za tebe : http://tonimilun.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moguce da sam se ja zeznuo pa sam zaboravio koga da smo doveli i ispricavam se ako jesam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.