Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
To je bio mislim @neo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa ako bi potpisao večeras ili rano ujtru mogla bi se stić registracija pred arsenalPonos Torina je napisao/la:Coutinho nece igrati sigurno protiv Arsenala,a vjerovatno ni za vikend...
Ako potpiše do kraja prelaznog roka, igraće protiv Cityja.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Posle Bringhtona si hteo nesto da hejtujes na nasem podforumu a da nisi sacekao svoju utakmicu. Tako ne mojte ponovo trcati pred rudu!gio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
ako se enrique vrati, staviti johnson,carra,agger,enrique, i eto ti odbrane
veza: lucas,gerrard,henderson
napad: suarez,downing,sturridge
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Al je ubrzo obrisano

- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ma svejedno, svi su oni istiOtelo je napisao/la:To je bio mislim @neo

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
@nummaLFCŽ, odakle tebi sve one novosti? jel ih sve pratiš preko twittera, il' ima neka stranica na fb koja prenosi iste?
Coutinho je 100% naš, još Inca očekujem do kraja prelaznog roka.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Vala nikad ga ne dočeko u Liverpuluhanniz je napisao/la:@nummaLFCŽ, odakle tebi sve one novosti? jel ih sve pratiš preko twittera, il' ima neka stranica na fb koja prenosi iste?![]()

A kad je mogao United 15m za Zahu, što ovi naši ne bi mogli za Inca 7m.EBSCO je napisao/la:Vala nikad ga ne dočeko u Liverpuluhanniz je napisao/la:@nummaLFCŽ, odakle tebi sve one novosti? jel ih sve pratiš preko twittera, il' ima neka stranica na fb koja prenosi iste?![]()

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Jer imamo već dovoljno igrača, bolje te pare sačuvat za Eriksena ili Isca, eno Isco je potpisao novi ugovor sad mu je otkupna klauzula 35 milionahanniz je napisao/la:A kad je mogao United 15m za Zahu, što ovi naši ne bi mogli za Inca 7m.EBSCO je napisao/la:Vala nikad ga ne dočeko u Liverpuluhanniz je napisao/la:@nummaLFCŽ, odakle tebi sve one novosti? jel ih sve pratiš preko twittera, il' ima neka stranica na fb koja prenosi iste?![]()

Sa twittera uglavnomhanniz je napisao/la:@nummaLFCŽ, odakle tebi sve one novosti? jel ih sve pratiš preko twittera, il' ima neka stranica na fb koja prenosi iste?![]()

Otvori moj profil ( @numma1921 ) vidi koga ja pratim, pa prati i ti

Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 28 jan 2013, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Kad bi tako i oni razmišljali (uprava) kao ti, ja ne bih imao ništa protiv. Al' sumnjam da imaju para za jednog od ova dva igrača, al eto...EBSCO je napisao/la:Jer imamo već dovoljno igrača, bolje te pare sačuvat za Eriksena ili Isca, eno Isco je potpisao novi ugovor sad mu je otkupna klauzula 35 miliona
nummaLFCŽ, daj nam još kakvih informacija.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Izgleda da je medicinski ipak tomorrow navecerPeter Phillips @PeterPhillips_
Robinson told not to attend 1st team meeting today.Medical being set up as I write this for tuesday morning #coutinho #lfc

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Pa do sad bi Džemu Berberovića dovelinummaLFCŽ je napisao/la:Izgleda da je medicinski ipak tomorrow navecerPeter Phillips @PeterPhillips_
Robinson told not to attend 1st team meeting today.Medical being set up as I write this for tuesday morning #coutinho #lfc

- Ponos Torina
- Kontakt:
EBSCO je napisao/la:Pa ako bi potpisao večeras ili rano ujtru mogla bi se stić registracija pred arsenalPonos Torina je napisao/la:Coutinho nece igrati sigurno protiv Arsenala,a vjerovatno ni za vikend...
Cisto sumnjam Brazilac je,ima jedan nastup u Repki,mora se cekati dozvola par dana,sigurno ce biti gotovo do kraja roka,uz neki apel da mu se dozvola zavrsi sto prije....Mozemo mi dovesti njega pa ganjat radnu dozvolu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ne ćemo trčati pred rudu, ponavljam ne ćemo, idi školuj se sine, pusti fudbal ..Gunner4 je napisao/la:Posle Bringhtona si hteo nesto da hejtujes na nasem podforumu a da nisi sacekao svoju utakmicu. Tako ne mojte ponovo trcati pred rudu!
@Coutinho, 95% neeće igrati protiv Arsenala, možda neće debitovati ni protiv Citya, vidjet ćemo

Ja te volim, volim Željo..
- the scouser
- Kontakt:
Nećemo *
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
pogledaj u njegovom postu boldiranothe scouser je napisao/la:Nećemo *

Ja sam sine davno skolu zavrsio sto za tebe ne bih bas rekao!gio10 je napisao/la:ne ćemo trčati pred rudu, ponavljam ne ćemo, idi školuj se sine, pusti fudbal ..Gunner4 je napisao/la:Posle Bringhtona si hteo nesto da hejtujes na nasem podforumu a da nisi sacekao svoju utakmicu. Tako ne mojte ponovo trcati pred rudu!
@Coutinho, 95% neeće igrati protiv Arsenala, možda neće debitovati ni protiv Citya, vidjet ćemo

Carl Jenkinson je World Class!!!!
poserem se i na tebe i na tu tvoju školu 
btw. 96 post, Justice for the 96

btw. 96 post, Justice for the 96
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 28 jan 2013, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.