FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
dakle, da napravimo rezime ove rasprave
Reprezentativna karijera je jednaka berberovicu
klubovi za koje je igrao je jednaka berberovicu i drugim prosjecnim igracima
sto se tice nasih promasaja imate temu FKS pa cemo o tome tamo, ovdje pisemo o FKŽ i izjavi vaseg forumasa da IBRICIC IMA NAJBOLJI CV KOJI JE IKADA DOSAO U LIGU.
Ja sam ga argumentovano citirao da berberovic ima isti a stepanov, jajalo i benko bolji.
sto se tice nasih promasaja imate temu FKS pa cemo o tome tamo, ovdje pisemo o FKŽ i izjavi vaseg forumasa da IBRICIC IMA NAJBOLJI CV KOJI JE IKADA DOSAO U LIGU.
Ja sam ga argumentovano citirao da berberovic ima isti a stepanov, jajalo i benko bolji.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- JoseMourinho
- Kontakt:
Mnogo Željo utiče na tebe izgleda, uvijek mi je drago vidjet takve primjere koji se vise brinu za nas nego za svoj klubPantelija je napisao/la:dakle, da napravimo rezime ove rasprave

Pročitaj moj potpis
Pozz
Pozz
Koliko njima znaci Zeljo je i dokaz danasnja posjeta protiv malih iz Tuzle.
-
- Kontakt:
Raspravljate se sa likom kojem je vrhunac drustvenog zivota lobiranje da pile bude proglasen za kantu godine..
BUDI ŽELJO !!!
i koji vas je ARGUMENTIMA tako potukao da ste poceli licno vrijedjati, pisati o sarajevu, ikandeu i piletu koji je zasluzeno kanta godineHadzijalagic je napisao/la:Raspravljate se sa likom kojem je vrhunac drustvenog zivota lobiranje da pile bude proglasen za kantu godine..

gdje si benko ,imal gdje naseraPantelija je napisao/la:i koji vas je ARGUMENTIMA tako potukao da ste poceli licno vrijedjati, pisati o sarajevu, ikandeu i piletu koji je zasluzeno kanta godineHadzijalagic je napisao/la:Raspravljate se sa likom kojem je vrhunac drustvenog zivota lobiranje da pile bude proglasen za kantu godine..![]()
![]()

Kad napisa Haris Handjic razbija po Rusiji sve ti je jasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa nisam se dobro izrazio, ali igra i jako je dobar... otprilike kao ibricic sto je bioElegant je napisao/la:Kad napisa Haris Handjic razbija po Rusiji sve ti je jasno.

ili npr ahmetovic ima bolji cv

Jok ja vala moj Sabinho, zadnjih par mjeseci uzivanje daleko od magle i nigdje nervoze vjeruj mi.Bolanos je napisao/la:Nervozan si nesto u zadnje vrijeme, vidi malo sa se negdje istreses.bagrcavi je napisao/la:A nemam vremena jarane, kod tebe su popustili roditelji i obrazovni sistem jer te nisu naucili da nije lijepo lagati. Sve je sad na tebi, nece ti biti lahko, ali uz trud prestaces lagati.![]()
Vise vi ispoljavate neku nervozu pikarajuci ovuda i omalovazavajuci sve. Al dobro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Zeljeznicar je svoju sansu za iskorak propustio prije 2 godine.
Ibričićeva karijera je odlaskom iz Hajduka počela padati ali ne zaboravimo da im je Ibričić bio najbolji igrač te praktički sam uveo Hajduk u grupu Europa lige.
40 golova i 22 asistencije u 92 nastupa za Hajduk. Odlične brojke. Ibričić je otišao u Lokomotiv za 5 milijuna eura i od tada mu je karijera počela padati,ali kada iz kluba sa financijskim problemima uspiješ ostvariti takav transfer,to pokazuje koliko si zapravo bio dobar. A Ibričić je bio stvarno dobar.
Stepanov je za Porto i Malagu odigrao ukupno 34 utakmice,znači daleko od toga da se baš naigrao.
Najveći dometi su mu prosječni klubovi Turske lige. Ne kažem da je Hajduk veći domet,ali Ibričić je barem u tom Hajduku bio glavni igrač i jedan od najboljih (ako ne i najbolji) u ligi,dok Stepanov je bio samo još jedan igrač u ekipi.
Slična stvar sa Jajalom,igrao za prosječan (ako i to) klub u Bundesligi i nešto malo za Palermo,prosječan klub u Italiji.
Ne kažem da je CV Ibričića najbolji u povijesti lige,ali govoriti da su CV-i Stepanova ili Jajala bolji je isto netočno. Ibričić je ostvario transfere veće od Jajala i Stepanova zajedno,a to isto nešto govori.
Iskreno mišljenja sam da je Ibričić propao,nije on više onaj stari,a daleko od toga da živi sportskim životom. Toliko je spao da je upitno bi li igrao i u HNL-u,što ne znači da bi za Premijer ligu BiH bio loš. Ibričić bi bio pojačanje/dobra akvizicija za svaki klub u BiH,pa tako i za Želju.
40 golova i 22 asistencije u 92 nastupa za Hajduk. Odlične brojke. Ibričić je otišao u Lokomotiv za 5 milijuna eura i od tada mu je karijera počela padati,ali kada iz kluba sa financijskim problemima uspiješ ostvariti takav transfer,to pokazuje koliko si zapravo bio dobar. A Ibričić je bio stvarno dobar.
Stepanov je za Porto i Malagu odigrao ukupno 34 utakmice,znači daleko od toga da se baš naigrao.
Najveći dometi su mu prosječni klubovi Turske lige. Ne kažem da je Hajduk veći domet,ali Ibričić je barem u tom Hajduku bio glavni igrač i jedan od najboljih (ako ne i najbolji) u ligi,dok Stepanov je bio samo još jedan igrač u ekipi.
Slična stvar sa Jajalom,igrao za prosječan (ako i to) klub u Bundesligi i nešto malo za Palermo,prosječan klub u Italiji.
Ne kažem da je CV Ibričića najbolji u povijesti lige,ali govoriti da su CV-i Stepanova ili Jajala bolji je isto netočno. Ibričić je ostvario transfere veće od Jajala i Stepanova zajedno,a to isto nešto govori.
Iskreno mišljenja sam da je Ibričić propao,nije on više onaj stari,a daleko od toga da živi sportskim životom. Toliko je spao da je upitno bi li igrao i u HNL-u,što ne znači da bi za Premijer ligu BiH bio loš. Ibričić bi bio pojačanje/dobra akvizicija za svaki klub u BiH,pa tako i za Želju.
Na kraju dolazimo do toga da je Nil Wood najjaci igrac koji je igao nasu ligu nosio je dres Mancestera i Aston ville i niko nije igrao ni u priblizno velikim klubovima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dakle, došao si do toga da je dobro igrao za hajduk, a onda si prekinuo njegovu karijeru. Poslije hajduka odron i rupa... On ni u jednom klubu poslije hajduka nije bio ništa...klupa tribine, zamjena... Ito u kakvim klubovima... Ajde kod ruaa kao i nešto ali poslije?virtuoz je napisao/la:Ibričićeva karijera je odlaskom iz Hajduka počela padati ali ne zaboravimo da im je Ibričić bio najbolji igrač te praktički sam uveo Hajduk u grupu Europa lige.
5/mil plaćen kažeš? Imaš brazilca kojeg je bajern doveo sa 18 god za 8/mil odigrao 20 min i sada igra po drugolligasima... I to nešto značilo?
Jajalo je igrao u NJEMACKOJ ZA KOELN > i bio dosta dobar u toj sezoni dao i neke golove
Danas ne igra nešto malo u Palermu kako se prosipas nego igra svaku u prvih 11/i jako je bitan igrač u toj ekipi
Njegov cv ne može u istu rečenica ću sa ibricicem koji je dvije godine stariji od Mate i dobio nogu u turskom drugoligašu gdje je grijao tribine, a ozljede nije imao.
Stepanov igrao za celtiik, Porto, malagu, a onda za turske klubove i poljska madjarska gdje. Vvec...opet nešto što ibricc može sanjati jer su to lig petice a Porto klub koji je osvojio ligu prvaka!
Celtik igrao finale lige UEFA
Málaga jako dobra u spaniji...
Dakle, na jedno je to što Pokušavaš spinovati i način na koji to radia, pa Ibričić je igrao ako ćemo tako u prosječnom ruskom klubu zar ne?
A Rusija vs Italija, spanija , Portugal, njemačka ne ide nikako , zar ne?
Ako ćemo gledati repku, senijad Ibričić je jednak berberovicu a na berberovic ima bolji igrački cv jer je igrao u leverkuzenu ....
Baš tako !pile87 je napisao/la:Na kraju dolazimo do toga da je Nil Wood najjaci igrac koji je igao nasu ligu nosio je dres Mancestera i Aston ville i niko nije igrao ni u priblizno velikim klubovima.

Ajzea je forumaš godine !
Da se razumijemo,da Ibričić još ima onaj stari kvalitet sad bi imao mnoštvo ponuda iz cijele Europe te bi mogao birati umjesto da izlazi iz paštete u nadi da će ga Hajduk kontaktirati. To što se pokušava progurati u ne baš prekvalitetni (kao i namješteni) HNL dovoljno govori o njegovim ambicijama,očito je i sam svjestan da je propao i da više ne može igrati u nekoj ozbiljnoj ligi.
Premijer liga BiH je dosta nekvalitetna koja za ostalim ligama ne zaostaje toliko talentom koliko taktikom,trkom i fizičkim predispozicijama. Baš zato je Ibričić pojačanje za BiH ligu,ne treba trčati,ne treba biti u tip-top formi,njegove tehničke sposobnosti su dovoljne da bude pojačanje za svaku ekipu u ligi.
HNL je već druga dimenzija,realno Dinamo,Rijeka i Hajduk su jači od bilo kojeg kluba u BiH,a rekao bih čak da je i RNK Split tu negdje sa najboljim BiH klubovima.
Rezultati u Europi govore sami za sebe,Dinamo svake godine igra u skupini CL ili EL,Rijeka u zadnje 3 sezone 2 puta igrala skupinu EL dok je Hajduk u zadnjih 5 sezona jednom igrao skupine EL a dva puta bio u 4.pretkolu,tj. playoffu. RNK Split je također prošle sezone jedva ispao od Torina u 4. pretkolu EL.
Nijedan BiH klub nije ušao u skupinu nekog europskog takmičenja,najveći domet je 4.pretkolo a i to se događa jednom u 5 godina.
Ono što želim reći je da Ibričić sigurno više nije igrač kakav je nekad bio,ali liga je takva kakva jest i ne trebaš biti Cristiano Ronaldo ili Messi da bi bio pojačanje.
Premijer liga BiH je dosta nekvalitetna koja za ostalim ligama ne zaostaje toliko talentom koliko taktikom,trkom i fizičkim predispozicijama. Baš zato je Ibričić pojačanje za BiH ligu,ne treba trčati,ne treba biti u tip-top formi,njegove tehničke sposobnosti su dovoljne da bude pojačanje za svaku ekipu u ligi.
HNL je već druga dimenzija,realno Dinamo,Rijeka i Hajduk su jači od bilo kojeg kluba u BiH,a rekao bih čak da je i RNK Split tu negdje sa najboljim BiH klubovima.
Rezultati u Europi govore sami za sebe,Dinamo svake godine igra u skupini CL ili EL,Rijeka u zadnje 3 sezone 2 puta igrala skupinu EL dok je Hajduk u zadnjih 5 sezona jednom igrao skupine EL a dva puta bio u 4.pretkolu,tj. playoffu. RNK Split je također prošle sezone jedva ispao od Torina u 4. pretkolu EL.
Nijedan BiH klub nije ušao u skupinu nekog europskog takmičenja,najveći domet je 4.pretkolo a i to se događa jednom u 5 godina.
Ono što želim reći je da Ibričić sigurno više nije igrač kakav je nekad bio,ali liga je takva kakva jest i ne trebaš biti Cristiano Ronaldo ili Messi da bi bio pojačanje.
A joj,pantelija se još trudi...
Vrlo jednostavna pitarska prica ... posto se Ibricic povezuje sa Zeljom on je apsolutni kloc, probali igrac, a da kojim slucajem dolazi u Sarajevo dupla kurna je osigurana, bio bi najbolji igrac lige.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 27 dec 2015, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A ti se prosuo da valjaFKZ1921 je napisao/la:A joj,pantelija se još trudi...
Virtuoz@ ja nisam napisao da Ibričić neće biti igracina u samo ovoj ligi, jer bi bio, ja govorimm da nema najbolji i da ima karijeru kao berberovic
A da ne može u isti red sa igračima koji su igrali u spaniji, Italiji, njemačkoj itd.
A to što nije tamo igrao je kvalitet razlog a ne NLO, pa Škoro je bio.perverzija talenata pa ima cv ko joco stokic
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kogmagie46, rishovski, samith i 15 gostiju.