Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Kako oni ovdje gube. Cudna zavrsnica.
Kako ga uvijek zapadne petorka u kojoj je i Dinvidi, lakše bi došao do lopte pored Irvinga i Duranta
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Evo u drugom da zabije jos 2 suta, ovo bi bila top utakmica. Da poveze 3 ovakve utakmice, vec bi se moglo vise na njega racunati i samopouzdanje bi otislo u nebo 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Lik umislio da je MJ. Vidi samo sebe i ponekad Allena i ostali ne postoje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
strasno sta lik radi, fuj.
svo vrijeme vode i spucase im ljudi 2 trojke u zadnja 2 napada...moglo bi se ovo zijaniti, jokic u elementu.
musa dobar, treba pohvaliti kad zasluzi.
jos da ovaj pakash da 2-3 lopte njemu, vjerujem da bi bio jos koji poen na kontu.
-
- Kontakt:
Pa imaš Jokića 1 na 1 i ti dižeš trojku ? Alo Jokića , pored kojeg možeš proći kako hoćeš...
Nije loše za sada , ali mora bolje ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Bog te yebo kakvi stručnjaci, Spenser igra vrhunsku utakmicu kao i čitavu sezonu, eto baš bi trebao Musi ili Pinsonu davati da ciglare sa 10 metara

ZELJEZNICAR 1921!
Spenser je nista do.prosjecan PG koji je starter samo zbog povreda i nikas nece biti starter ni u jednom NBA timu koji ganja playoff. Ako ces mu lizati supak idi negdje drugo yebo te on.
Dinwiddie
. NBA jest bazirana na drugačijem konceptu od evropske košarke gdje je sve podređeno da tim izgleda kao mašina, ali kad gledam ovo i vidim šta ovaj radi, čudi me da ga saigrači do sada nisu “slomili“ u svlačionici.
Uzgred Musa, nije mu trebala ova trica sa 10 metara. Imaš visokog čovjeka ispred sebe na trici kojeg možeš uzeti kako hoćeš na visinu, imaš dovoljno vremena da to uradiš, on se diže ko sumanut. Loš decision making...

Uzgred Musa, nije mu trebala ova trica sa 10 metara. Imaš visokog čovjeka ispred sebe na trici kojeg možeš uzeti kako hoćeš na visinu, imaš dovoljno vremena da to uradiš, on se diže ko sumanut. Loš decision making...
u njegovu odbranu i LeBron redovno dize trice kada na njemu ostanu centri koji se odmaknu 2,3 metrabombaysaphire je napisao/la: ↑08 dec 2019, 22:35Pa imaš Jokića 1 na 1 i ti dižeš trojku ? Alo Jokića , pored kojeg možeš proći kako hoćeš...

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Previse spor prvi korak za nba. Malo treba biti i sebican, cim dodje lopta odma je predaje ovom dwinddlu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Glup sut za tri (kao i vecina koje je uputio s 8 metara), ali realno covjek loptu u rukama ima 3 sekunde po minuti provedenoj u igri, i sta ocekivati...
Ok, bilo je itekakvih prilika da se pokaze, pogodi otvorene suteve, ali pritisak da moras dobro odigrati/pogoditi sve ono sto ti se pruzi i nije bas olaksavajuca okolnost za bilo koga.
Najbitnije je sto mu covjek sve ovo vrijeme daje neke minute, jest to 5 minuta manje nego prije 6-7 utakmica (Nwaba je usao u rotaciju), ali bitno je da igra. Neka to iskoristi za sticanje samopouzdanja u stvarima koje najbolje radi, te oslobadjanja pritiska koji je ocigledan (posebno u prvim utakmicama) i sezona nece biti izgubljena.
Ok, bilo je itekakvih prilika da se pokaze, pogodi otvorene suteve, ali pritisak da moras dobro odigrati/pogoditi sve ono sto ti se pruzi i nije bas olaksavajuca okolnost za bilo koga.
Najbitnije je sto mu covjek sve ovo vrijeme daje neke minute, jest to 5 minuta manje nego prije 6-7 utakmica (Nwaba je usao u rotaciju), ali bitno je da igra. Neka to iskoristi za sticanje samopouzdanja u stvarima koje najbolje radi, te oslobadjanja pritiska koji je ocigledan (posebno u prvim utakmicama) i sezona nece biti izgubljena.
Evo i ja čitam i ne vjerujem. Dinwiddie strasnu tekmu igra.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kad treba da sutne on ne sutne, ode negdje u dribling citava ekipa se sjebe , ljudi bukvalno krenu nazad trcat il na skok , ono i oni se pomire da ces sutnut jer je logicno, on vadi na pas 4 sec prije kraja napada.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
L-Train je napisao/la: ↑08 dec 2019, 22:44u njegovu odbranu i LeBron redovno dize trice kada na njemu ostanu centri koji se odmaknu 2,3 metrabombaysaphire je napisao/la: ↑08 dec 2019, 22:35Pa imaš Jokića 1 na 1 i ti dižeš trojku ? Alo Jokića , pored kojeg možeš proći kako hoćeš...
Nije loše za sada , ali mora bolje ...![]()
Primjetio sam i to , jer gotivim LeBrona...Mada i on kada ostane 1 na 1 sa Jokićem , lagano dvokorak i vozdra...Spencer sahranio Jokića večeras ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
frajer ih bez Kyriea i LaVerta nosi do 9-3 skora

Okusi strah, bol, mrznju i barut
hahaha nekakav Dinwidie uzima suteve umjesto da dijamant Musa to uzme u svoje ruke
Pa to ne bi moglo ni da je Mensur Bajramovic trener Brooklyna...

Pa to ne bi moglo ni da je Mensur Bajramovic trener Brooklyna...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo da mi je nači ko je rekao da Spancer igra loše, rečeno je da je ultra sebičan što je činjenica i što ne mijenja ništa da odlično igra.
Musa solidan, ima par loših odluka ali to možemo pripisati neiskustvu, samo je bitno da traži loptu i da ne igra alibi igru, potrebno mu je par utakmica da ima oko 10-ak poena.
Musa solidan, ima par loših odluka ali to možemo pripisati neiskustvu, samo je bitno da traži loptu i da ne igra alibi igru, potrebno mu je par utakmica da ima oko 10-ak poena.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A potrefilo mu se sigurno, vidiš da su ovdje eksperti elaborirali da veze nema.
Musa odličan večeras, još mu ne razumijem ove preceste i nepotrebne trojke s 10m ali valjda mu to i postane neki njegov potez, nadam se da u sklopu tog poteza neće ostati zapamćen i promašaj kao što je dosad većinom bio slučaj. Ostatak igre u napadu solidan, medjutim kao što neko napisa ne opuca je kad treba i "uvali" nekom loptu pred istek napada sto je mislim uvijek rezultiralo bez poena u tom napadu, a u suštini je to njegova greška.
Ipak to su neke sitnice, i naspram nekih utakmica ove sezone ovo je fantastično. Odbrana solidna, mada nije bio često na pravom ispitu u odbrani.
Sve u svemu lijepo izgleda, sa nekim "sitnicama" koje treba ispraviti ali na kraju krajeva svaki igrač ima "sitnice" koje treba ispraviti. Nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.