Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Ma ne sikiram se ja za njega dojterat ce se on onako ko protiv Grka kad su svi sumnjali dodje Miske ko pod konac utegnuti i lagano zacepi usta
Odigrao cijelu utakmicu Azijske lige prvaka.
Evo jedna sa prošle utakmice

Evo jedna sa prošle utakmice

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imali ko statistiku asistencija i golova kao i nastupa ove sezone Misketove?
Imaš ovdje, ali računaj da je prvenstvo u Kini tek počelo.Polo je napisao/la:Imali ko statistiku asistencija i golova kao i nastupa ove sezone Misketove?
http://www.transfermarkt.com/en/zvjezda ... _2309.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znači, u ligi ove sezone zabija gol svakih 26 minuta.Virtu4l je napisao/la:Imaš ovdje, ali računaj da je prvenstvo u Kini tek počelo.Polo je napisao/la:Imali ko statistiku asistencija i golova kao i nastupa ove sezone Misketove?
http://www.transfermarkt.com/en/zvjezda ... _2309.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bit će on pravi do Svjetskog, ništa se ja ne brinem za njega. Svjestan je koliko nam je bitan, a vala, i njemu samom je prebitno ovo prvenstvo. Dugo se čekalo...
Kad će novi dresovi, valja mi Misketa kupiti.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:

Pazz momcine i stomaka.

Optička varka matori 

Mašala,mašala kako se samo fino ubucio.Kako kaže moja nana..nisu vuci navukli,nego moji zubi natukli...
Igrao 86. minuta u gostujućoj pobjedi. Poveo kontra napad i nakon toga hirurški precizna asistencija za 1-1... Kinez neće da slavi sa ostalima, traži samo Misketa
P.S. Primili su golčinu...

P.S. Primili su golčinu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
uzi uzi uzi uzi uzi uzi
ovo maksuz za mog najdrazeg playera u repci
ovo maksuz za mog najdrazeg playera u repci

Odigrao cijelu utakmicu za Guizhou u domaćem porazu 0-1.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ima li sanse da predje u kakvu jacu ligu do SP-a, beli da nema. Mada bi bilo puno bolje, ovo je sve los nivo a nije da ga necemo trebati. Hocu ovo da gledam uzi.Virtu4l je napisao/la:Odigrao cijelu utakmicu za Guizhou u domaćem porazu 0-1.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Teško. Ima ugovor još ovu sezonu, Kinezima je potreban, plaćaju odlično, ne znam zašto bi nešto mijenjao. Za njega je bitno da igra, da je u takmičarskoj formi, a kvalitet lige nije presudan kad je Misimović u pitanju, svi znamo šta on može, samo da se hoće fizički dotjerati do SP.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Eh, fizicka spremnost je veliko pitanje, da li ce biti u stanju preci igraca i stvoriti prostor za Edina ili ce biti balast, to je pod znakom upitnika a za nas od ogromne vaznosti.Virtu4l je napisao/la:Teško. Ima ugovor još ovu sezonu, Kinezima je potreban, plaćaju odlično, ne znam zašto bi nešto mijenjao. Za njega je bitno da igra, da je u takmičarskoj formi, a kvalitet lige nije presudan kad je Misimović u pitanju, svi znamo šta on može, samo da se hoće fizički dotjerati do SP.
Liga nazalost igra veliku ulogu, jer se covjek navikne na odredjen ritam, a taj je na SP-u i u Kini ko nebo i zemlja.
Ja se nadam da ce on sam poraditi nekako na sebi, ali skeptican sam. Sumnjam da ce sveta cetvorka pripremiti trenazni koncept kakav bi trebao biti pred ovakav dogadjaj.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
kvalitet lige je itekako bitan, jer Miske u Kini sigurno ne igra ni 50% kako bi igrao u ligama petice
to se može odraziti na formu, a poznato je da kada igrači odu u ove lijeve lige (Turska, Azija), zapuste se, zgrću pare, a fudbal igraju tek tako .. smješno je kad pročitam da je Miske u odličnoj formi, a igra u Kineskoj ligi
da se razumijemo, nemam ja problem s tim što je on u Kini, pozvao bih ja i njega i Muslija, dakle, nije upitan njegov kvalitet, ali jeste forma i fizička sprema
dakle, valjda će Miske biti motivisan za SP i dovesti se u odličnu fizičku spremu, skinuti kilažu, nabiti kondiciju za tako jedan veliki nivo, a forma će naravno biti upitna

da se razumijemo, nemam ja problem s tim što je on u Kini, pozvao bih ja i njega i Muslija, dakle, nije upitan njegov kvalitet, ali jeste forma i fizička sprema

dakle, valjda će Miske biti motivisan za SP i dovesti se u odličnu fizičku spremu, skinuti kilažu, nabiti kondiciju za tako jedan veliki nivo, a forma će naravno biti upitna
Pričamo o Zvjezdanu Misimoviću, a ne o Medunjaninu ili Luliću. Liga jeste bitna, ali kod njega nije presudna, kvalitet je kvalitet gdje god da igraš.
Njegov problem je fizička sprema, ima dovoljno vremena, može on to dotjerati.
Njegov problem je fizička sprema, ima dovoljno vremena, može on to dotjerati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo da repliciram nekome vezano za motiv i Misketa. U to ne sumnjaj, ne igra se SP svaki dan.
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 31 mar 2014, 17:19, ukupno mijenjano 2 puta.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jel' ovo u dresu srbije i crne gore il' ?Goalgetter je napisao/la:
Pazz momcine i stomaka.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Koliko me vid sluzi ovo je js uvijek grb krnje JugoslavijePapastathopoulos je napisao/la:jel' ovo u dresu srbije i crne gore il' ?
- Blek_Stena
- Kontakt:
Ma Miske u Kini, dobio preko stele dres od adidasa da pronosa do sp-aPapastathopoulos je napisao/la:jel' ovo u dresu srbije i crne gore il' ?Goalgetter je napisao/la:
Pazz momcine i stomaka.
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.