Safet Sušić - Pape

bparena
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 17:32

hvala Hare ... mamu mu na klupi :evil: :evil: :evil: :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 nov 2010, 17:34

Totalna dominacija nasih !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 17:39

yebo ga lopta - da je herti dat - znao bi :cry:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 nov 2010, 17:49

Safete brate, pola foruma igra 1 na slovačku, a ti nas hoćeš iznevjeriti.. Pa što ti to treba? I što stavi ovog Šehića na gol, koji skida Šestaku zicer sa 3 metra? Pape odlazi... :twisted:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 nov 2010, 17:52

Prvo poluvrijeme smo odigrali ekstra. Bravo Safete za postavljenu taktiku, koju su danima sturcnjaci ovoga foruma omalozavali.

i da, ne moze Miske ni Pjanic nikako zajedno :mrgreen:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 nov 2010, 17:57

fukara87 je napisao/la:Kloc pozvao Ibrahima Sehica :lol: :lol: stvarno smijesno ko ce nam veceras da brani :D
Dobra odbrana Šehića, refleksi k'o u mačke.
100% sportski i krajnje opušten potpis

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 nov 2010, 17:58

Adinjo je napisao/la:Prvo poluvrijeme smo odigrali ekstra. Bravo Safete za postavljenu taktiku, koju su danima sturcnjaci ovoga foruma omalozavali.
kakvu li si ti taktiku vidio...nije taktika to sto je kod njih golman smotan i sto ovi nemaju zelje za potrcat... :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 17 nov 2010, 17:59

bparena je napisao/la:To su psovali slicni onima sto su i bacili granatu nan markale. A sad molim admina da ukloni sve ove postoje vezane za ovo Markale i ovog glupana kojii se javio vezano za to. Ja imam razlog sto to trazim ....
Mozda i treba ukloniti taj post, ali takodje i sve tvoje postove, u kojima psujes cak i majku BiH selektoru. Djubre pokvareno, samo mi zao sto ti nisi bio na Markalama tad umjesto tih tvojih rodjaka i svih onih zrtava neka im je pokoj dusi ili vjecni rahmet, zavisi od (ne)religijskog opredjeljenja.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 nov 2010, 18:01

T-MAC je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Prvo poluvrijeme smo odigrali ekstra. Bravo Safete za postavljenu taktiku, koju su danima sturcnjaci ovoga foruma omalozavali.
kakvu li si ti taktiku vidio...nije taktika to sto je kod njih golman smotan i sto ovi nemaju zelje za potrcat... :roll:

De ti crveni postedi me i ti i tebi slici. Ja gledam i slusam sta malo pametniji ljudi kazu od tebe i od mene sto se tice fudbala, a ne ove ovdje strucnjake. Nego, zasuci ti rukave pa spreman docekaj Safeta u Zenici, vidim spremate mu dobrodoslici...

Edit. Znao sam svega mi na svijetu, kontam ako budemo odirali dobro, nasi ovi strucnjaci sa foruma ce traziti izvlakucu u tome kako slovaci nisi htjeli niti imali zelje da igraju, i gle cuda...prvo pa musko...odma se prvi upecao. Jadno!
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 17 nov 2010, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 nov 2010, 18:04

Adinjo je napisao/la:

De ti crveni postedi me i ti i tebi slici. Ja gledam i slusam sta malo pametniji ljudi kazu od tebe i od mene sto se tice fudbala, a ne ove ovdje strucnjake. Nego, zasuci ti rukave pa spreman docekaj Safeta u Zenici, vidim spremate mu dobrodoslici...
sta su rekli ti pametni...da dobro igramo od kako je pape tu...ah rodi ih majka pametne :lol:

a onaj...kakva dobrodoslica...sta,gdje,ko...uputi me... :roll:
malo mi je nejasno...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2010, 18:24

hvala Bogu pa napokon i Dzeko proradi. Nadam se da je konj zadovoljan na klupi.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 17 nov 2010, 18:26

bparena je napisao/la:hvala Bogu pa napokon i Dzeko proradi. Nadam se da je konj zadovoljan na klupi.
Bitno je da je zadovoljan konj pored monitora
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 nov 2010, 18:27

I Sajo se opametio skonto da ne ide sa 4 u sredini što sam odavno pisao moraš igrat sa 5 u sredini,Ionako mi imao dosta dobrih igrača na tim pozicijama dok u napadu samo Džeko.
A jbg ovi slovaci nisu nešto puno zaorali da pobjede hoće da obore više od pola Bosne na kladionici :lol:
Ali da ne umanjujemo ovu pobjedu nije ni Pape toliko praznoglav dođe mu nakon 5-6 tekmi u glavu samo a sad ne ode :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 nov 2010, 18:28

Napoli je napisao/la:
bparena je napisao/la:hvala Bogu pa napokon i Dzeko proradi. Nadam se da je konj zadovoljan na klupi.
Nemoj brate tako o sebi, ružno je .

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 nov 2010, 18:29

Bosco je napisao/la:
Napoli je napisao/la:
Nemoj brate tako o sebi, ružno je .
Konj plemenita životinja za razliku od nekih ljudi :|
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

GOSPODIN_1921
Kontakt:

Post Postao/la GOSPODIN_1921 » 17 nov 2010, 18:31

safete odlazi haj Allaha ti ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 nov 2010, 18:32

LBJ MVP je napisao/la:I Sajo se opametio skonto da ne ide sa 4 u sredini što sam odavno pisao moraš igrat sa 5 u sredini,Ionako mi imao dosta dobrih igrača na tim pozicijama dok u napadu samo Džeko.
A jbg ovi slovaci nisu nešto puno zaorali da pobjede hoće da obore više od pola Bosne na kladionici :lol:
Ali da ne umanjujemo ovu pobjedu nije ni Pape toliko praznoglav dođe mu nakon 5-6 tekmi u glavu samo a sad ne ode :lol:
Urekoh ih u pm :lol:
Ne sam Safete fino govorim,ali ništa

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 nov 2010, 19:02

Najjači Pape na kraju utakmice, dijeli autograme. Svi ga cijene više od nas.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 nov 2010, 19:02

dobil Weis autogram od Papeta na kraju nisam dobro vidio...igra čak bolja od rezultata...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 nov 2010, 19:03

RiNo je napisao/la:Najjači Pape na kraju utakmice, dijeli autograme. Svi ga cijene više od nas.
Naravno, oni ga pamte kao igraca. Mi jadnici moramo zivit s njim kao selektorom. Pitaj jednog rumuna sta misli o Haghiu, iznenadit ces se.

Ali danas je bilo dosta dobro. Iako je to najmanje radi Susica, ali eto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 7 gostiju.