Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ma pustite levate sa ss.ba, ocigledno nisu izdrkali na dilletu i georginu pa ne znaju kud gone
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
- UstanikSBII
- Kontakt:
U subotu ide samo Sloboda Široki ... Nije mi jasno da Velež Tuzla nisu mogli uklopiti?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Velez - T city vjerovatno u 18h
Sloboda - Siroki u 20h
Sloboda - Siroki u 20h
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
- UstanikSBII
- Kontakt:
To bi odlično bilo

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Velez kaznjavaju bez prenosa zato sto nisu odlozili utakmicu protiv Sarajeva i ne samo to vec im i bod uzeli. Begic danas promovisan u dozivotnog pocasnog sa ovlastima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Cudi me da niko ne prenosi derbi metropola vrabcica i siminog hrama. To bi gledalo najmanje stotinjak njihovih fanova sirom drzave i svijeta
Odakle se to javljas..iz HanoiaTheIvicnjak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 16:50Cudi me da niko ne prenosi derbi metropola vrabcica i siminog hrama. To bi gledalo najmanje stotinjak njihovih fanova sirom drzave i svijeta
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Pa generalno ko igra sa Sarajevom,Zrinjskim,Zeljeznicarem,Borcem i eventualno Sirokim se moze nadati prenosu i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Da. Simin hanoi. Jedem vrabcice sa rizom i brinem sto nema seoskog derbija na tvmozak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:08Odakle se to javljas..iz HanoiaTheIvicnjak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 16:50Cudi me da niko ne prenosi derbi metropola vrabcica i siminog hrama. To bi gledalo najmanje stotinjak njihovih fanova sirom drzave i svijeta
-
- Kontakt:
Ne gledacemo corona prvaka, koji ne moze dobiti Velez, Mladost....Bjezi u rupu.TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:17Da. Simin hanoi. Jedem vrabcice sa rizom i brinem sto nema seoskog derbija na tvmozak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:08Odakle se to javljas..iz HanoiaTheIvicnjak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 16:50Cudi me da niko ne prenosi derbi metropola vrabcica i siminog hrama. To bi gledalo najmanje stotinjak njihovih fanova sirom drzave i svijeta
Tuzla City / Sloga Simin Han
Seoski derbi

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam zabrinut za tebe sto si ti zabrinut!TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:17Da. Simin hanoi. Jedem vrabcice sa rizom i brinem sto nema seoskog derbija na tvmozak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:08Odakle se to javljas..iz HanoiaTheIvicnjak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 16:50Cudi me da niko ne prenosi derbi metropola vrabcica i siminog hrama. To bi gledalo najmanje stotinjak njihovih fanova sirom drzave i svijeta
Sad se ti dodatno zabrini pa zavrsi sa jelom.
On je iz romskog naselja pod nazivom Kiseljak kod Tuzle ili preciznije kod Lukavca zato i brani onog firauna Ahmetovica poveznica im je ta cerga u kojoj su zajedno bili nastanjeni!mozak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:08Odakle se to javljas..iz HanoiaTheIvicnjak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 16:50Cudi me da niko ne prenosi derbi metropola vrabcica i siminog hrama. To bi gledalo najmanje stotinjak njihovih fanova sirom drzave i svijeta
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], itatabisine, nokee i 58 gostiju.