Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

neo
Kontakt:

Re: Facebook i ostalo..

Post Postao/la neo » 06 jun 2013, 00:56

truts je napisao/la:našao sam addon uz pomoć kojeg možeš pročitat poruku a da onom drugom ne piše "seen", radi na Mozilli, Chrome-u i Safariju, pa ko hoće na pp

provjereno radi ;)
zasto na pp, ako radi postavi ovde :) Nista nelegalno!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 06 jun 2013, 01:01

traži me SIPA zbog ovog linka, ništa ja ću vama ovdje ostavit pa odo na robiju :cry:

http://crossrider.com/install/14917-chat-undetected" onclick="window.open(this.href);return false;

nadam se da Šećerberg neće zajebat ovaj addon :D

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 06 jun 2013, 01:04

Imate li vi problema sa cahtom ovih dana ?

Meni nesto ne fercera, za neke prijatelje mi pokazue da su offline a zapravo su online, znaci nema one zelene tacke pored imena a online su. Ja sve vdimo sta oni pisu, lajkuju, itd. a pokazuje ih off.

Sad moze biti da su one opcije da budes vidljiv samo za neke, ili da se od nekoga sakrijes. Mozda me neko sakrijo, ali sad da imam takve ne vjerujem.

Da nije neki bug ? :?

drugipokusaj
Kontakt:

Post Postao/la drugipokusaj » 06 jun 2013, 01:07

Kako se ono na fb stavlja kako se osjecas...vidim da to mnogi furaju, a nigdje nemam tu opciju ili je tom na ovom novog izgledu fb?
Zadnja izmjena: drugipokusaj, dana/u 06 jun 2013, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 06 jun 2013, 01:12

drugipokusaj je napisao/la:Kako se ono na fb stavlja kako se osjecas...vidim da to mnogi furaju, a nigdje nemam tu opciju ili je to imam na ovom novog izgledu fb?
prebaci na engleski i imat ces :D

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 06 jun 2013, 08:21

Rikardo je napisao/la:Imate li vi problema sa cahtom ovih dana ?

Meni nesto ne fercera, za neke prijatelje mi pokazue da su offline a zapravo su online, znaci nema one zelene tacke pored imena a online su. Ja sve vdimo sta oni pisu, lajkuju, itd. a pokazuje ih off.

Sad moze biti da su one opcije da budes vidljiv samo za neke, ili da se od nekoga sakrijes. Mozda me neko sakrijo, ali sad da imam takve ne vjerujem.

Da nije neki bug ? :?
Da se nisu oni stavili u off il su tebe stavili na off :?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 06 jun 2013, 08:40

OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa po meni je papučar svako ko, dok je u vezi, piša sjedeći. ( Ako me razumiješ :mrgreen: )
najludje mi je kad pisem drugaru nesto, kaze nije on nego njegova djevojka, kao usla na njegov profil, dao joj sifru, provjerava ga nesto, ccc :roll:
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 06 jun 2013, 08:53

Ja dao svojoj šifru, al ima jedna caka, ona opet ne može uć, kad god uđe mora kod unijet, a kod meni na mobitel dođe :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2013, 09:26

termin papucar su izmilili oni koji su ljubomorni na neciju srecu. mene boli neka stvar jel neko papucar ako je njemu ljepo sa zenom nije moja stvar da komentarisem.
You are someone else I am still right here

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 06 jun 2013, 10:42

fera je napisao/la:termin papucar su izmilili oni koji su ljubomorni na neciju srecu. mene boli neka stvar jel neko papucar ako je njemu ljepo sa zenom nije moja stvar da komentarisem.
+1 8-)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jun 2013, 10:47

fera je napisao/la:termin papucar su izmilili oni koji su ljubomorni na neciju srecu. mene boli neka stvar jel neko papucar ako je njemu ljepo sa zenom nije moja stvar da komentarisem.
a tebi je vidio sam nedavno lijepo :D ni da se pozdravis :P

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 jun 2013, 10:47

Meni je papučar kad neko zaboravi svoje drugove zbog trebe, imao sam jarana, od prvog dana srednje pa do zadnjeg smo bili best frendovi, druzili se, izlazili, hodali, zajedno trebe trazili, često nocivali jedan kod drugog, lokali, ma nisi mogao vidjet jednog bez drugog da bi on čim je srednja završila zbario neku curicu i zaboravio je bio sve zajedničke derneke, zaboravio je bio kako sam ga dvaput spasio belaja :mrgreen: Uglavnom s tom malom je već 3 godine u vezi, ja sam ga otad vidio 3-4 puta i to samo u prolazu, jedva da bismo se pozdravili. U te 3 godine, nikad nije izašao ni sa kim drugim osim sa njom, sve drugove je odbacio. To je papučar :!: Jednom sam čak bio poželio da ga malo ostavi pa da mu se čitav svijet sruši :lol: ali skohntah da bi onda mene opet teretio o njoj i tako, uglavnom sve najbolje, dabogda se uzeli, imali krdo djece, svake godine dvaput isli na more, vozali 2 auta i zivjeli bosnian dream. :mrgreen:

Ali ja nikad ne bih mogao tako, zaboraviti i odbaciti sve jarane zbog malo vruće pichke.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 jun 2013, 12:06

fera tvoja definicija je slama :P

Procitaj ovo sta je marsal rekao. Mada se uz ovo moze jos dosta toga dodat'. Kakva ljubomora na neciju srecu, zar moze neko biti toliko bolestan :oops:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 jun 2013, 13:17

Cuj, zar neko moze? Pa naravno da moze druze, cak sta vise, to je uobicajena pojava kod ljudi. Na sta ces biti ljubomoran, ako neces na neciju srecu? Neces valjda biti ljubomoran na neciju nesrecu? Jedino sto treba razlikovati je to kada nekome pozitivno zavidis i kada neciju srecu ne trpis, pa mu onda potajno zelis da ne potraje.

Nije se jednom desilo da najbolja drugarica svojoj drugarici zeli od srca da prekine s momkom, jer ova nema odjednom dovoljno vremena za hodanje itd.

A sto se tice papucarstva. U pravu ste, slazem se da je ruzno odbaciti prijatelje, ali isto tako ne mozes ti npr. ocekivati da tvoj jaran, koji je u ozbiljnoj vezi, hoda s tobom po dernecima i ku*valucima. Svaka pamenta cura ce gledati da to sasjece u korijenu, jer zna sta iz takvih provoda proizilazi. A svaki momak koji zeli da ima i zadrzi pametnu djevojku ce morati da povuce rucnu. Tako to krene obicno...

No to naravno ne znaci da se covjek treba potpuno prestati druziti s rajom. Kafe, fudbal i tako te stvari su itekako potrebne i mislim da nijedna normalna djevojka nece imati nesto protiv toga. Ali nocni provdi su, kako rekoh, ipak drugi par cipela...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 jun 2013, 13:24

Papastathopoulos je napisao/la:
Semirr je napisao/la:desava li se nekome da kad stavi da je offline, drugi opet vide da si online :D ja stavim da sam off i onda opet dolaze poruke, na pitanje jaranu zar vidis da sam online, kaze malo si online, malo offline, bas se ne mozes ni sakriti :D
a evo malo i realnosti ;)
slika
I meni u pm..neki dan usao na fb, vec sam ranije stavio da sam offline, mala mi tu bila, i kontam da sam rahat malo kad stize za par min od nje poruka na fb "da nisi slucajno tu?"..a po belaju joj rekao da idem spavat :oops: i tako ona kaze, cas offline, cas online..pa reko u pm, ne mozes se vise ni sakrit

Haha, kralju. :)

Kad ti je poslala poruku, jednostavno je nisi trebao otvoriti i onda kod nje ne pise ono "seen", tj. ne prikazuje joj da si vidio poruku i sve bi bilo ok.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 jun 2013, 13:37

ma druze ne bi ona meni bez razloga slala tu poruku nego ona fino drzi otvoren prozorcic chata sa mnom ( :mrgreen: ) i vidi promjene off-on :D i tako je vidila da sam odjednom "pozelenio", a bio sam stavio na offline, tako da je znala da sam tu, otvarao ja il ne otvarao poruku, al jbg, kazem, ne moze se vise covjek ni sakriti kako treba :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 jun 2013, 13:59

Samo si trebao reci nisam bio tu, to je do fejsa :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 06 jun 2013, 14:48

Samo treba reć da su židovi krivi

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 06 jun 2013, 16:17

Do fejsa je.. jer ja nisam NIKAD online na FB, a u zadnje vrijeme me stalno prikazuje kao online, i udjem sa jaranovog profila, stoji da sam online, kliknem na sebe, otvori chat prozor i onda pise da sam offline :roll: Jbm li im majku ubise me ljudi porukama, a ne volim komunicirat niskim preko tog qrca :mrgreen:
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 jun 2013, 16:42

jbmilan je napisao/la:Do fejsa je.. jer ja nisam NIKAD online na FB, a u zadnje vrijeme me stalno prikazuje kao online, i udjem sa jaranovog profila, stoji da sam online, kliknem na sebe, otvori chat prozor i onda pise da sam offline :roll: Jbm li im majku ubise me ljudi porukama, a ne volim komunicirat niskim preko tog qrca :mrgreen:
Isti slučaj.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 18 gostiju.