Ne. Ponovit ću ti. MElloo je napisao odluke na štetu Reala, a ja sam samo na to dodao i sve odluke u korist Reala. Tebe niti je ko spomenuo, niti te je ko tjerao da mi odgovoriš na komentar s obzirom da si rekao da sam naporan. Ja tebi opet ponavljam, ja se slažem da je u toj utakmici bilo i nekih odluka i u korist Bayerna ali ih je u korist Reala bilo više i samim time je Bayern pokraden. Pa koliko bi Bayernu značilo samo da je Casemiro dobio crveni govori činjenica da je Real sve golove (osim jednog) protiv Bayerna postigao tek kada se igralo 11 protiv 10 u obje utakmice. A po tebi ako je Vidal za ono trebao dobiti crveni u petoj minuti definitivno nemoj više pratiti fudbal. Niko ni od igrača Reala nije tražio crveni za to. Po tome je Barcelona oštećena protiv Reala za 50-ak crvenih kartona u zadnjih nekoliko godina. Evo ti samo jedan od milion takvih startova. Ovaj mi je prvi naumpaoanonymousHD je napisao/la:Prozvan?
Ti si napisao odluke na štetu Bayerna, ja odluke na štetu Real Madrida. Ako je Bayern pokraden, onda je i Real Madrida, ne samo jedna strana, kako očigledno ti tvrdiš.
Tebi ako ovo nije crveni karton, mislim da je vrijeme da počneš pratiti klis. Za ovakav start svi trebaju da dobiju crveni karton, jer ovo je start za povredu.
Pa i dobijali su crveni, non stop, sve opravdano, ako ideš da povrediš protivnika onda treba i da snosiš posljedice, a takav je bio start Vidala.
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Ni jedan crveni nije lazan kao pepeov koji isforsira brazilsko **** koje smo pustili niz wc solju prvo u finalu prosle godine pa neki dan s plastikom...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Jedna aktuelna:

I jedna legendarna:

Messija i treba udarati što više jer tek tad prestane biti šetač što je dobro za Barcelonu.
Šta kaže sve golove osim jednog kad se igralo 11 na 10. Prvo se informiši pa onda vozaj trolu.

I jedna legendarna:

Šta kaže sve golove osim jednog kad se igralo 11 na 10. Prvo se informiši pa onda vozaj trolu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Dolazi li Pero ili je svratio do Nyona da da posljednje upute?
Otvorenim dzonom na nogu protivnika jeste crveni prema nogometnim pravilima. To sto ga on nije toliko zakacio kao sto je Alves predstavio je druga stvar.madridist je napisao/la:Ni jedan crveni nije lazan kao pepeov koji isforsira brazilsko **** koje smo pustili niz wc solju prvo u finalu prosle godine pa neki dan s plastikom...
Jer znaci tvojom logikom trebao mu je nogu slomiti pa da bude opravdano jel ? Da je noga bila na podu pukla bi ko kokica.
27.10.2020
- Barbarossa
- Kontakt:

Kaže se ĐONOM leorey ĐĐĐĐONOM
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Petarda platio članak.Blejzer10 je napisao/la:Ko da ga je pisao neko s naseg pdfa
http://www.goal.com/hr-ba/vijesti/real- ... gg0sq74zh6
- Barbarossa
- Kontakt:
Jeftha
Kako li se baš Toni priprema za utakmicu noć prije utakmice
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Uvijek im se pomagalo kao i svim vecim klubovima kad zapne. Njima jos malo vise jelBlejzer10 je napisao/la:Ko da ga je pisao neko s naseg pdfa

Da se razumijemo slicno stoji i za Barcelonu, Bayern, Juventus, United i takve top timove. Ali ni blizu im se opet ne pomaze ko Rejalu.
I budala zna da ce sutra svaka, pa i manje sumnjiva odluka biti u korist njih.
27.10.2020
On i Messi zajedno gledaju tekme, al' Toni ne voli čips. Stvara mu masne naslage.Barbarossa je napisao/la:Jeftha
-
- Kontakt:
Sugavi klub od pocetka svog postojanja pa do danas, sve same odvratne njuske. Klub koji je sramota za fudbal.Blejzer10 je napisao/la:Ko da ga je pisao neko s naseg pdfa
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Servette, Stade de Reims, Rapid, klubovi sa kojima su igrali namještena finala u periodu paleozoikaBlejzer10 je napisao/la:Ko da ga je pisao neko s naseg pdfa

Stanje u Kataloniji alarmantno i pored dublete. Dogodi li se 3/3 bit ce i samoubistava ocito.
- anonymousHD
- Kontakt:
Čisto sumnjam da bi Francuzi prodali prvo finale takmičenja kojeg su oni osnovali.
zašto ovoliko priče za dvije ekipe koje neće osvojiti LP?
večeras gledajte budućeg prvaka
Hale iz Madrida, oćemo l neku opkladu?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- farinelli123
- Kontakt:
Ovo je jedan izuzetan komentar. Sažvakana cela fama u jednu rečenicu.sombrero je napisao/la:zašto ovoliko priče za dvije ekipe koje neće osvojiti LP?
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.