Gefufna je napisao/la:Podsjeti me koja to bijase?Feldmarschall je napisao/la:Čitaš li šizofrene dijaloge na detektivskoj temi?Gefufna je napisao/la:...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Gefufna je napisao/la:Podsjeti me koja to bijase?Feldmarschall je napisao/la:Čitaš li šizofrene dijaloge na detektivskoj temi?Gefufna je napisao/la:...
Feldmarschall je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
JuventinoVero je napisao/la:Ugl on je glavna faca u osnovnoj i otima drugoj djeci užinu. A ima problema jer ga oni cinkaju učiteljici.Sveti je napisao/la:Ja ovog karla nista ne skontah xD
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Puma je napisao/la:Super bi bilo da se u finale plasiraju Atletico i Monaco koji su odlican kontrast drzavnim projektima Spanije i Italije.
A i vrijeme je da se Griezmann krunise zlatnom loptom.
Nemojte izgubiti svoje finale kao što inače radite.Gefufna je napisao/la:Feldmarschall je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta kazes na odgovor svemira da se susretnemo u Monacu tople augustovske veceri?
Sveti je napisao/la:JuventinoVero je napisao/la:Ugl on je glavna faca u osnovnoj i otima drugoj djeci užinu. A ima problema jer ga oni cinkaju učiteljici.Sveti je napisao/la:Ja ovog karla nista ne skontah xD
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Karlo neshvaceni poeta
Mig_Mig je napisao/la:Karlo sine,smiri se da te ne smirujemo kolektivno prije vremena. Par dana je taman bilo fino, dok ti je ta labrnja bila zacepljena. Sad opet pocinjes da provodis kao dijete u vrticu nakon sto je izasao iz kazne.
Habjsjek bla bla bla mislis da ce nostra jubevdh proci blshdkehe mafijaskiramiral je napisao/la:Empabape će izbacit koza fdpjgfdpkgodf nostru jube mafijazhšče jube
bianconeros je napisao/la:Habjsjek bla bla bla mislis da ce nostra jubevdh proci blshdkehe mafijaskiramiral je napisao/la:Empabape će izbacit koza fdpjgfdpkgodf nostru jube mafijazhšče jube![]()
![]()
![]()
![]()
Malo je smileys da dodam jos malo![]()
![]()
![]()
Malo da te ispravimramiral je napisao/la:bianconeros je napisao/la:Habjsjek bla bla bla mislis da ce nostra jubevdh proci blshdkehe mafijaskiramiral je napisao/la:Empabape će izbacit koza fdpjgfdpkgodf nostru jube mafijazhšče jube![]()
![]()
![]()
![]()
Malo je smileys da dodam jos malo![]()
![]()
![]()
Rejal (i Penaldo) i Patetiko će se poklati žestoko, biće nož u zubima i krvi do koljena ako ih sudije ne poguraju.
jube mafijfdoškji možde samo proč kajko su navičknužli koza jube nhotrsa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Strasno kakve igrace ljudi imaju. Yebo sve meni je nejasno kako ne konkurisu za prvaka evrope svako prvenstvoakisarajevo92 je napisao/la:Kovacic, Modric, Vrsaljko, Subasic, Mandzukic i Pjaca*, sest hrvata u polufinalu LP, od toga pet koje je Mamic prodao iz Dinama
IlCapitano je napisao/la:Pa kaže Juventus državni projekat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.