Evo dva gifa od mene :
Ibra asist ledjima

Messiev gol protiv Zaragoze

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Medjusobni omjer.šampioni je napisao/la:Ako budu na kraju prvenstva barca i real imali isti broj bodova, jel se gleda međusobni omjer ili gol razlika?
a meni kolega kaze da se kod spanaca gleda gol razlikanidjo_barca je napisao/la:Medjusobni omjer.šampioni je napisao/la:Ako budu na kraju prvenstva barca i real imali isti broj bodova, jel se gleda međusobni omjer ili gol razlika?
u primeri se gleda medjusobni omjerT-MAC je napisao/la:a meni kolega kaze da se kod spanaca gleda gol razlikanidjo_barca je napisao/la:Medjusobni omjer.šampioni je napisao/la:Ako budu na kraju prvenstva barca i real imali isti broj bodova, jel se gleda međusobni omjer ili gol razlika?
Otprilike nesto ovako:juzni vjetar! je napisao/la:zna li se sastav za veceras ?
Pa dobro na cijoj si ti strani-barsa ili arsenal?Nekidan si ćini mi se na negdje napisao da bi volio da arsenal pobjedireds je napisao/la:Nadam se da Barca večeras ostvariti pobjedu i pokazati da igra najljepši fudbal na svijetu.
Zamijenio si me s nekim.ensadek je napisao/la:Pa dobro na cijoj si ti strani-barsa ili arsenal?Nekidan si ćini mi se na negdje napisao da bi volio da arsenal pobjedireds je napisao/la:Nadam se da Barca večeras ostvariti pobjedu i pokazati da igra najljepši fudbal na svijetu.
hebo ga busqets!!miky_hz je napisao/la:Pique od pocetka ,uf lakse se dise![]()
Evo i sastava ,Toure je ostao na klupi sto mi se nesvidja al eto
Valdes,Alves,Pique,Puyol,Maxwell,Busquets,Xavi,Keita,Pedro,Messi,Ibra
Oni u najacem sastavu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.