Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kroos*
Ne znam da moze odradit bas cistog DMF , mora mu neko cuvati ledja.
Ne znam da moze odradit bas cistog DMF , mora mu neko cuvati ledja.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne postoji bolja verzija Xabia
Iako igraju dosta slicnu poziciju,kros je igra malo ofanzivije ,xabi je u defanzivi doktor,dok je kros prosjek tu. Al zato je kros opasniji prema golu protivnika.
NEXT : verratti

Iako igraju dosta slicnu poziciju,kros je igra malo ofanzivije ,xabi je u defanzivi doktor,dok je kros prosjek tu. Al zato je kros opasniji prema golu protivnika.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- OfficialAgent
- Kontakt:
Benzema's contract renewal is closed and will become official after the World Cup.
mislim da su podjeljena misljenja navijaca oko toga da li treba da ostane

mislim da su podjeljena misljenja navijaca oko toga da li treba da ostane

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
To bi bio posao ,Kroos i Verati ,dodaj Tigrea i dosta za ovaj rok.suhi je napisao/la:Ne postoji bolja verzija Xabia![]()
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 03 jul 2014, 13:38, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- OfficialAgent
- Kontakt:
madridist je napisao/la:To bi bio posao ,Kroos i Verati ,dodaj Tigrea i dosta za ovaj rok.suhi je napisao/la:Ne postoji bolja verzija Xabia![]()
od Veratia nema nista to zaboravite bila je opcija on ili Kroos

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
bitch please
http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... -imposible" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... -imposible" onclick="window.open(this.href);return false;

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
Cuj Kroos bolja verzija Alonsa
Eto zasto volim ovaj forum
lol

Eto zasto volim ovaj forum

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Bolja verzija Alonsa?
Ma hej.
Valjalo bi da ga moze odmijenit na toj poziciji al tesko.
Nema njegov motor i fizikalije(cak i ovaj dozirani Xabi)..
Kroos ce biti jedan od dva pivota zajedno sa Lukom , alternativama Isketom i s kim vec , ispred Xabia.
Angel haman blizi odlasku.
Valjalo bi da ga moze odmijenit na toj poziciji al tesko.
Nema njegov motor i fizikalije(cak i ovaj dozirani Xabi)..
Kroos ce biti jedan od dva pivota zajedno sa Lukom , alternativama Isketom i s kim vec , ispred Xabia.
Angel haman blizi odlasku.
- tyler durden
- Kontakt:
Ma bravo , promasio si ceo fudbalNeutral je napisao/la:Kroos je bolja verzija Xabi Alonsa, sretno mu, neka je otišao (nadam se da zaista i jest).

Kroos i Xabi u ovim godinama su negjde slicnih karakteristika.
Naravno da je bolja verzija, ofanzivno mnogo kvalitetniji, zna i s lijevom skoro kao i desnom, ima strašan udarac, veliki postotak tačnih dodavanja itd.
Žele ga svi bolji klubovi Evrope tek tako,a ne što valja. Xabi sa 24 godini nije ni blizu nivoa kao što je Kroos sada.
Znalci na sve strane, gledali su ga redovno u Liverpool-u pa znaju (gledali ga samo u Ligi prvaka), također ti isti znalci gledaju redovno Kroos-a (također su ga gledali samo u Ligi prvaka). Ti isti znalci najviše pametuju.
Uglavnom, sretno, nadam se da će ići iz Bayern-a, u Real ili negdje drugo nebitno, živjeli.
Žele ga svi bolji klubovi Evrope tek tako,a ne što valja. Xabi sa 24 godini nije ni blizu nivoa kao što je Kroos sada.
Znalci na sve strane, gledali su ga redovno u Liverpool-u pa znaju (gledali ga samo u Ligi prvaka), također ti isti znalci gledaju redovno Kroos-a (također su ga gledali samo u Ligi prvaka). Ti isti znalci najviše pametuju.
Uglavnom, sretno, nadam se da će ići iz Bayern-a, u Real ili negdje drugo nebitno, živjeli.
Spominje se i Luiz Gustavo. Po meni dosta dobar igrac i mogao bi biti kvalitetna zamjena za Xabija iduce sezone jer ce ovaj trebati odmora vise nego ikad.
Na SB je pokidao protiv nas u uzvratu prije 2 godine, one tuzne noci. Volio bi da dodje i s dolaskom Kroosa i Gustava sto je i vise nego realno sredina bi bila kompletna. Modric, Kroos, Xabi, Isco, Gustav, Angel(
).
Na SB je pokidao protiv nas u uzvratu prije 2 godine, one tuzne noci. Volio bi da dodje i s dolaskom Kroosa i Gustava sto je i vise nego realno sredina bi bila kompletna. Modric, Kroos, Xabi, Isco, Gustav, Angel(

Kroos is known for his passing accuracy and his ability to set up goals. He is also labelled as the "Central Midfielder
Xabier "Xabi" Alonso Olano
He plays as defensive midfielder and is a deep-lying playmaker.
Odlicno bi pojacanje bilo.geoxx je napisao/la:Modric, Kroos, Xabi, Isco, Gustav, Angel()
Izbaci Angela , jbg tako je , 50 milja
kroos i xabi jedino sto imaju zajednicko je da su oba igraca sjajni passeri , xabi ne moze zapeti kroosu u ofanzivi kao sto ni kroos ne moze zapeti xabiju u defanzivi . Modric je puno bolji defanzivno od Kroosa ako cete vec usporedjivati , al dobro , razumijem hype oko potencijalnog pojacanja . On i Modric mogu igrati ali iza njih treba biti neki klasicni DMF , destruktivac , neko tko se ne vidi cijelu utakmicu .
Kakav ba hayp ?Furymaker je napisao/la:razumijem hype oko potencijalnog pojacanja
Jedini hayp bi bilo pisanje "bavarca"..
- tyler durden
- Kontakt:
U ofanzivi bolji , u defanzivi gori. Dosta sporiji od Alonsa. Znaci ne moze mjenjat Xabija na poziciji zadnjeg veznog. Pametnom dosta.Neutral je napisao/la:Naravno da je bolja verzija, ofanzivno mnogo kvalitetniji, zna i s lijevom skoro kao i desnom, ima strašan udarac, veliki postotak tačnih dodavanja itd.
Bolje ispast glup nego iz aviona. Zivio ti nama znalac koji si sa svoje 23-24 godine vjerovatno, pregledao sve utakmice i sve igrace svijeta.
Sto bi prodavali samija onda ako cemo dobiti gustava,nista to 
El agente de Kroos sobre el fichaje: "No está cerrado"

El agente de Kroos sobre el fichaje: "No está cerrado"

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Schweinsteiger je bolja verzija Ramosa 

Dolaskom Kroosa za Modrića više neće biti mjesta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za najboljeg veznjaka svijeta , mjesta ce vazda bit 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.