Carrol se isplatio? hahahaOtelo je napisao/la:nije ovo nikakva euforija,vise je sve na salu al evo Carroll se je isplatio(Carra objasnio),Hendo se isplaciva,Adam sto je igro,dobro je igro,Coates fifti-fifti,Cole da Bog sacuva,Borini nije igrao,Allen mlad,Bellamy je najvise dao od ovih sviju a doveden je da sjedi na klupi.Assaidi nije igrao,Sahin isto,Enrique sve bolji,ova trojica da Allah sacuva a ko ti je ovaj Willson ne mogu da ga smjestim nigdjeOzren je napisao/la:Ovakva euforija je vladala i kad je doveden Carroll, Henderson, Adam, Downing, Coates, Joe Cole, Borini, Allen, Bellamy, Assaidi, Sahin, Jose Enrique, Poulsen, Konchesky, Jovanovic, Willson...
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jeste, ali Newcastleu.ElLoco7 je napisao/la: Carrol se isplatio? hahaha

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kako nije, dao go u onom miki maus kupu gdje je glavna nagrada 100 000 funti, golemo brate
nema potpisa
Carroll se isplatio 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Dao je gol za finale FA cupa protiv gradskog rivala Evertona i to u 87.minuti
Gol koji vrijedi 35 miliona

Gol koji vrijedi 35 miliona
You'll never walk alone.
Dao je gol u polufinalu kupa i zato vrijedi tridesetipetmilionajebenihfunti
Pa ja ću se samoranit

Pa ja ću se samoranit

Ovaj vise objasnio,a i stavio sam Carra objasnio ipak Everton je to

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
slobodno, niko ti ne brani.MoR je napisao/la:Dao je gol u polufinalu kupa i zato vrijedi tridesetipetmilionajebenihfunti![]()
Pa ja ću se samoranit
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
To i hoćemo,zato te ovako šokiramoMoR je napisao/la:Dao je gol u polufinalu kupa i zato vrijedi tridesetipetmilionajebenihfunti![]()
Pa ja ću se samoranit
You'll never walk alone.
Preporučite ga Rodgersu: http://en.wikipedia.org/wiki/James_Hans ... rn_1987%29" onclick="window.open(this.href);return false;
Cijena neka bude isto sitnica, neka koja se isplati za igrača koji zabije u polufinalu kupa, ajmo reći nekih pedestak miliona .. sića ...
Cijena neka bude isto sitnica, neka koja se isplati za igrača koji zabije u polufinalu kupa, ajmo reći nekih pedestak miliona .. sića ...
bolje mi januar nije mogao zavrsitVolimLiverpool je napisao/la:To i hoćemo,zato te ovako šokiramoMoR je napisao/la:Dao je gol u polufinalu kupa i zato vrijedi tridesetipetmilionajebenihfunti![]()
Pa ja ću se samoranit

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odakle vam sad da o Carrollu raspravljate ? Zar to nije prezvakana tema ?
Sad ostaje samo pitanje te radne dozvole, kad ce je dobiti.Liverpool FC @Anfield_Road96
Philippe Coutinho is now in Liverpool - He'll undergo a medical & agree personal terms with the club this evening! #LFC
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sada miješa babe i žabe,tj. kup koji je 30x bitniji od onog drugog kupa.
Fanatično.
Fanatično.

You'll never walk alone.
Obafemi Martins je u dobroj formi ove sezone, a on je čak u finalu zabio - bar 100 miliona 

MoR je napisao/la:Obafemi Martins je u dobroj formi ove sezone, a on je čak u finalu zabio - bar 100 miliona

Fan Knicksa i Liverpoola, kako frustrirajućeCarlo je napisao/la:MoR je napisao/la:Obafemi Martins je u dobroj formi ove sezone, a on je čak u finalu zabio - bar 100 miliona

Frustrirajuće? Ni najmanje.MoR je napisao/la:Fan Knicksa i Liverpoola, kako frustrirajućeCarlo je napisao/la:MoR je napisao/la:Obafemi Martins je u dobroj formi ove sezone, a on je čak u finalu zabio - bar 100 miliona
Izgleda da ti poruka iz gifa nije dovoljno jasna.
Moguce da ne zna engleski

- Ponos Torina
- Kontakt:
Coutinho nece igrati sigurno protiv Arsenala,a vjerovatno ni za vikend...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ko je se ono falio da je ocistio sve ispite sa unitedovog pdfa ?Moguce da ne zna engleski![]()
![]()

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.