Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Different name same stupidity,modovi na odmoru pa klonirani komarac u akciji,prije i nego pljesneš tipično neko od modova će te zbrisat s foruma
.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Kroos, James y Keylor glavni ciljevi Reala,nije lose
http://as.com/videos/2014/07/01/portada ... 75221.html

http://as.com/videos/2014/07/01/portada ... 75221.html
Stvarno ne znam šta će nam Kross.
Treba pokušat zadržat Di Mariu,dovest klasičnog napadača,ako ne Falcao,onda bar neko u Benzeminom rangu.Teško neko očekuje da ganjamo rezultat i pouzdamo se u Moratu koji udje sa klupe.
Izbacit Illaru.
Treba pokušat zadržat Di Mariu,dovest klasičnog napadača,ako ne Falcao,onda bar neko u Benzeminom rangu.Teško neko očekuje da ganjamo rezultat i pouzdamo se u Moratu koji udje sa klupe.
Izbacit Illaru.
Nad tobom sunce najljepše sja
Cuj sta ce nam kroos ,pa imas jednog veznjaka tj. luku,xabi je svoje odigrao,veliko je pitanje koliko ce moci ,ozlijede ,godine ovo ono . Dakle jos 2 cma potrebna.

pero vec zaradjuje na dzejmsu

pero vec zaradjuje na dzejmsu

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Falcao llevaría el ‘9’ y Karim Benzema cambiaría al ‘10’
Ovom su vec i broj dali
Ovom su vec i broj dali

Znaci to je bilo sve sto smo vidjeli od Krossa..
-
- Kontakt:
Tako nekako. Šta će momak, upropasti sebi karijeru prelaskom u evropskog prvaka.BABADZO je napisao/la:Znaci to je bilo sve sto smo vidjeli od Krossa..

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Pricas kao da Real pogadja svaki transfer a ne jedan od svakih 5Amar Dzeko je napisao/la:Tako nekako. Šta će momak, upropasti sebi karijeru prelaskom u evropskog prvaka.BABADZO je napisao/la:Znaci to je bilo sve sto smo vidjeli od Krossa..
2010 - Ezel,Khedira,Carvalho > skupa manje od 40 mil.(sam Ezel prodat za vise)
Luka je dosao po pravoj cijeni , Xabi, Angel , Benzema takodje , Varane i Marcelo cista kradja..
Ima i par Sahina i slicnih , pretplacenih Coentraa/Illarramendia.
Al overall dosta bolje nego sto je u narodu mitomanija prihvacena.
Posebno kad prodas dobro ;
Higuain,Calleon,Albiol za 60 mil. u Napoli , Ezel 50 mil. (onomad Robinho preko 40 mil. u Citi) itd.
Luka je dosao po pravoj cijeni , Xabi, Angel , Benzema takodje , Varane i Marcelo cista kradja..
Ima i par Sahina i slicnih , pretplacenih Coentraa/Illarramendia.
Al overall dosta bolje nego sto je u narodu mitomanija prihvacena.
Posebno kad prodas dobro ;
Higuain,Calleon,Albiol za 60 mil. u Napoli , Ezel 50 mil. (onomad Robinho preko 40 mil. u Citi) itd.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
Nema efekta Raule, stipu neznalicu.
Ronaldo - Isco - Bale
Bilo je Sahina, Altintopa i sl ali svi su se opet prodali za vece pare nego sto su dovedeni.
Hamid se otplatio utakmicom protiv barce na beku ,nikad necu zaboraviti kako je tad izowno 

Na Sahinu ste u minusu od 2 mil.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Jes da se nije oderao Liverpul za posudbuSemir bvb je napisao/la:Na Sahinu ste u minusu od 2 mil.![]()

Ne znam samo koliko je placena i ta godina u Dortmundu na posudbi
Zaboravljas posudubu u Liverpoolu.Semir bvb je napisao/la:Na Sahinu ste u minusu od 2 mil.![]()
Tako da 2 mil. je BVB zaradio , a 2 mil. i Real sveukupno

Hamit je dosao besplatno i prodan je za 4 mil.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- tyler durden
- Kontakt:
[youtube][/youtube]suhi je napisao/la:Hamid se otplatio utakmicom protiv barce na beku ,nikad necu zaboraviti kako je tad izowno
Upravu si.L_blancos je napisao/la:Jes da se nije oderao Liverpul za posudbuSemir bvb je napisao/la:Na Sahinu ste u minusu od 2 mil.![]()
![]()
Ne znam samo koliko je placena i ta godina u Dortmundu na posudbi

U BVB posudba 1 mil, a u L'pool 5 mil.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Kad mozambik vidi ko je fulao zicertyler durden je napisao/la:[youtube][/youtube]suhi je napisao/la:Hamid se otplatio utakmicom protiv barce na beku ,nikad necu zaboraviti kako je tad izowno

Kroos je bolja verzija Xabi Alonsa, sretno mu, neka je otišao (nadam se da zaista i jest).
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 03 jul 2014, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.