Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Klixu ko da je Avdo glavni urednik 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Trebaš biti veliki mrzitelj borilačkih vještina , pogotovo boksa da bi gledao ovaj meč ... Razočarao si me Virto .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
VensanKasel je napisao/la: ↑16 nov 2024, 12:23Trebaš biti veliki mrzitelj borilačkih vještina , pogotovo boksa da bi gledao ovaj meč ... Razočarao si me Virto .
Ma ne mogu da propustim Tajsona, zaista. Za ovog pajaca nikad nisam čuo do ove borbe, ali gledati legendu još jednom, pa i ovim uslovima, godinama, za mene je to neprocjenjivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Yebo li vam Mile Radišić pomrle. Za njega ima para, matere vam se nayebem. 

- numanumaye22
- Kontakt:
A ne nije namjesteno i inace bi jedan 60godisnjak sa refleksima babe dobio lika u dvadesetim godinama. Mozda bi al u filmu ili animeu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 nov 2024, 23:58Veceras box definitivno umire jer je najveca ikona odlucila da bude klaun i izgubi od youtubera.

Fejk Informer...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
Cuvao se, aha, jarane nije se mogao pomaket. 60 udaraca u 8 rundi uputio, ovaj skoro 300

Prve dvije runde i poceo nesto i onda logicno leg’o lik.
Ali postovanje, uloga Rockya u 60im godinama i 20M na racunu.
Ma glupost obicna ali eto koliko je narod zeljan boxa da je izgleda oko 120 miliona gledalo
Samo jedna u nizu stvari koje su prije bile popularne i imale slavu a danas se recikliraju da bi se uzeo novac na račun iste, tako je filmovima, u muzici, u bilo cemu gdje je nesto starije imalo veliku popularnost. Ne znam ko to inace prati boomeri kako bi povratili taj osjecaj i rekli kako je sve bilo bolje ili ovi milenijasi koji to nisu ispratili pa da sad iskuse i oni i taj neki zivot "gdje je sve bilo bolje i iskrenije".
Ma bilo manje entertainment-a pa se vise dozivljavalo, imao si muziku, tv i sport. Danas im je to jedna od 20 stvari, pa ako mu se nesto ne svidja ima drugu zabavu, a ti si bio primoransljivo je napisao/la: ↑16 nov 2024, 14:49Samo jedna u nizu stvari koje su prije bile popularne i imale slavu a danas se recikliraju da bi se uzeo novac na račun iste, tako je filmovima, u muzici, u bilo cemu gdje je nesto starije imalo veliku popularnost. Ne znam ko to inace prati boomeri kako bi povratili taj osjecaj i rekli kako je sve bilo bolje ili ovi milenijasi koji to nisu ispratili pa da sad iskuse i oni i taj neki zivot "gdje je sve bilo bolje i iskrenije".

Dignes film u videotici primoran si bio da ga sagledas, ovaj pocne 10 minuta, ne svidja mu se prebaci/klikne na drugi.
Danas je boks isto sto je bio wwe
Show program
Smijesno sta rade od sportova
Sve biznis i komercijala
Show program
Smijesno sta rade od sportova
Sve biznis i komercijala
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- relativizam
- Kontakt:
Ma svi sportovi gdje se jedan čovjek bori protiv drugog su namjesteni
Da, nisi imao prilike da pratis svasta i sve i onda ono sto si pratio bio ti je citav svijet. A ako govorimo o licnostima koji su nosili sve to, glumci, muzicari, sportisti, politicari... imali su taj neki stav i ondos prema svijetu gdje nisi mogao da to zanemaris, bqvili su se drustvenim i politickim pitanjima i kao takvi su dosta usmjeravali drustvo, i nisu se bojali da ce ga neko kenselovati ko danas. To se postovalo. A i po meni bili su dosta kompetetniji u svom poslu i puno su ga vise voljeli, a to se odmah primjeti i na popularnosti. Mnogi nisu imali novac i moc a bili su karizmaticni, popularni i voljeni, a danas vidis ovog jutjubera, vidis da je sve umjetno i nasminkano, bez karizme. On kupuje slavu, drugi su je znali zasluzit.
Ne znam zašto to predstavljaš kao nešto krajnje loše?
Upališ tv i pogledaš meč čovjeka zbog kojeg smo ustajali u 4-5 ujutro da bi gledali mečeve, samo pogledaš meč, bez ikakve potrebe da analiziraš i da ideš preduboko. Pogledaš meč i nastaviš sa svojim aktivnostima.
Okupi se neki bend nakon 10, 15 godina, odradi turneju, uzme novce, oni koji ih vole pogledaju ih još jednom i to je to. Bez ikakve potrebe da se nešto analizira i pravi drama od toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa to ti i hocu reci, ako je nesto bilo dobro to se dizalo bas, a danas treba da napravi bas nesto fenomenalno da bi proslo svatas.sljivo je napisao/la: ↑16 nov 2024, 15:05Da, nisi imao prilike da pratis svasta i sve i onda ono sto si pratio bio ti je citav svijet. A ako govorimo o licnostima koji su nosili sve to, glumci, muzicari, sportisti, politicari... imali su taj neki stav i ondos prema svijetu gdje nisi mogao da to zanemaris, bqvili su se drustvenim i politickim pitanjima i kao takvi su dosta usmjeravali drustvo, i nisu se bojali da ce ga neko kenselovati ko danas. To se postovalo. A i po meni bili su dosta kompetetniji u svom poslu i puno su ga vise voljeli, a to se odmah primjeti i na popularnosti. Mnogi nisu imali novac i moc a bili su karizmaticni, popularni i voljeni, a danas vidis ovog jutjubera, vidis da je sve umjetno i nasminkano, bez karizme. On kupuje slavu, drugi su je znali zasluzit.
Imo si ligu prvaka utorkom i srijedom na bhtv i koju ti tekmu pusti, gledaj sta ces nemas izbora, danas ti dosadna tekma prebacis odma na drugu.
zato sto ti se lik po.sro na to tvoje ustajanje
Ma Tyson je imao tri, nekad i četiri borbe godišnje. Ali je znao imati i pet mečeva u jednoj kalendarskoj godini. Danas premalo mečeva, godinu dana naprđavanja u prazno, bezveze. 

it's football day
- numanumaye22
- Kontakt:
Joj opet ovi staropani sa nostalgijom
Nije prije bilo bolje ni u cemu, samo ste vi bili mladji a niste znali za bolje.
Nije prije bilo bolje ni u cemu, samo ste vi bili mladji a niste znali za bolje.
-
- Kontakt:
Nije zeljan boksa vec zabave

Dovoljno ti je vidjeti da je borba dva youtubera Logan Paula i KSI prodala vise PPV nego borba Wildera i Furya
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.