Ima i sliku sa Nunom GomesomdonDondon je napisao/la: ↑30 sep 2022, 08:38i Hadzija je bio u barseloni,na nekom kursu gdje dobijes diplomu i obidjes stadion i kamp,pa ovdje prosipao suplje kako se druzio sa funkcionerima iz klubaLucas je napisao/la: ↑29 sep 2022, 21:42Njima je sportski direktor Samir Muratovic, bivsi reprezentativac i legenda Šturma, čovjek sa jakim vezama, a nama kakanjski ublehaš kojem veze dosežu do Kaknja i Krupe na Vrbasu. Također u klubu im je i onaj Saša Vugdalić, koji na prvu djeluje kao degenerik, ali koliko sam cuo i on ima jake veze i kontakte po cijeloj Evropi.f0rest1946 je napisao/la: ↑29 sep 2022, 21:33Nakon Amadou Coulibalya u redove Tuzla Cityja stigao je još jedan nogometaš iz Malija, a riječ je o Alassaneu Diabyju koji je parafirao trogodišnji ugovor s Tuzlacima.
Riječ je o 27-godišnjem veznjaku koji dolazi iz francuskog drugoligaša Quevilly Rouen. Prije je nosio dresove još i Paua, također člana druge francuske lige, kao i bugarskog Septemvri Sofia, turskog Osmanlispora, belgijskog Liersa dok je ponikao u francuskom velikanu Monacu.
Zasto mi ne pokusamo dovoditi kakve igrace iz 2 lige Francuske, ima ih strasnih.
Evo primjer jedan Maccabi Haifa dovela Frantzdy Pierrot za sicu i koji je skoro sam pobijedio Crvenu Zvezdu za grupnu fazu Lige Sampiona.
https://www.transfermarkt.com/frantzdy- ... ler/492955
Sad mu porasla cijena ofc odveo ih u Ligu Prvaka.
Shvatam Maccabi ima i para moze navuci ovakve igracine, ali tu u 2 Francuskoj Ligi se moze naci bas dobrih igraca i znas da bar igraju a ne vjerujem da bih kostali sta vise od Avramovskog i jos nekih.
Sve se nesta hvalimo imamo pare ovo ono, pa daj baci kakve pare yebo ga Nardin i ostali.