Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Sissoko » 01 okt 2014, 22:38

City? Pa ovaj Atletico je kompaktnija i zrelija ekipa trostruko u odnosu na City, nisu dzaba dosli do finala a City se provaljuje.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 okt 2014, 22:39

Nevjerovatno kakvi cigani igraju u Atleticu.

Jbga, nezasluzen poraz u najruznijem mecu u LP ikada.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 01 okt 2014, 22:40

Pogba je napisao/la:Daj. Da nismo primili ovaj slucajni gol pricali biste o taktickom savrsenstvu, a sada drvlje i kamenje.

Sasvim smo dobro odigrali ono sto je bilo zamisljeno pred mec.

Da prema naprijed nismo odigrali, to stoji.
Takticko savrsenstvo je, kada ga vec spominjes, Murinjo i njegov bunker i onda 3 strasne kontre i to bi bilo to.
Ovo je cisto igranje na 0-0. Ja sam i prije tekme bio prezadovoljan bodom ali @Pogba sam mozes priznati da nismo imali smisljene akcije u citavoj tekmi.
Ali dobro, ja sam znao da o nasem prolazu odlucuje dvomec sa Grcima i to je jasno kao dan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 okt 2014, 22:40

Ma očekivano. Vidjelo se nakon prvog poluvremena. Ne može se u Euro takmičenjima sa 3-5-2 formacijom. Ako nije mogao Conte, ne može ni ovaj.

I tačno sam znao da ćemo ovako nešto primiti i izgubiti bodove. Jbg.

Nema veze. Valjda Allegri protiv Grka ne izvede istu postavku. Idemo sad dalje. Valja dočekati Romu. FJ :arrow:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 01 okt 2014, 22:41

Dzoni je napisao/la:
@Carli druze,samo iznosim svoje vidjenje,jer znam kakvi su i koliko su prgavi,al uz to i dosta kvalitetni igraci Atletica.
Al imate i vi igrace za potuc se,tako da veceras ocekujem manje od tri gola,i vise od 5 karona. :D
I keca naravno.

:kafa:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 01 okt 2014, 22:41

Sissoko je napisao/la:City? Pa ovaj Atletico je kompaktnija i zrelija ekipa trostruko u odnosu na City, nisu dzaba dosli do finala a City se provaljuje.

Ovo su veceras zreli bili da se dobiju...povukli se na svom terenu i cekali gresku....a mi umjesto da napadnemo zadovoljni nulom ko i obicno...cim ti taktiziras u Evropi nema od toga nista...ja od Juventusa ocekujem da se sa svakim pobije u evropi pa boze moj ako izgube....jbt ponasamo se koda smo ludogorec

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 okt 2014, 22:42

izgubismo sahovsku partiju, takticki rat koji je mogao otici na obje strane, ali mi haman nemamo dovoljno kvaliteta ili iskustva da ode na nasu stranu...

dobra stvar je sto nam "plan B" vise nije toliko konzervativan, to donekle ohrabruje...medjutim, cinjenica je da ova formacije 3-5-2 ne moze uraditi NISTA u evropi osim ako nisi 30-40% kvalitetniji od protivnika...

ovaj Atletiko nije bolji od nas ali smo dopustili da nam nametnu svoj stil igre, jednostavno maksimalno su nas zatvorili u odbrani, nismo uradili nista u napadu, a oni su cekali i docekali svoju priliku...

arhaicni stil fudbala se mora mijenjati i to je to, da je Roma sinoc igrala 3-5-2 qrac bi svi pricali sad o dobroj partiji Rome..jednostavno formacija koja se prelako zatvara defanizvno osim ako nisi za klasu jaci pa bi pobijedio i da igras bilo kakvu formaciju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 01 okt 2014, 22:43

Opet igramo na x..opet nam se obija o glavu..opet greske stopera,opet amauri ne moze jedinu priliku zabiti..opet, opet..
#ALLEGRIOUT

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 01 okt 2014, 22:45

jesu prgavi u pm, nezasluzeno jbg...4 boda iz dvomeca s grcima imperativ

Forza Juve
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 okt 2014, 22:46

Jednostavno niste taktički dorasli ekipi kakva je Atletico, a ofanzivna igra vam nije toliko dominantna i konkretna da bi uradili nešto iz posjeda koji vam je Atletico dao.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 okt 2014, 22:47

Contentissimo je napisao/la:jesu prgavi u pm, nezasluzeno jbg...4 boda iz dvomeca s grcima imperativ

Forza Juve
Ma sve se to nešto čupa, valja, malo lakat a nama podjeli ovaj debil kamaru žutih, jesu namazani mater im jbem.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 01 okt 2014, 22:48

Bilo je glupo od vas ako ste se nečemu i nadali ovdje. Atletico inače slabije ekipe taktički dobije 1:0, tako da je to bilo potpuno očekivano i večeras.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 01 okt 2014, 22:48

Clutch je napisao/la:Jednostavno niste taktički dorasli ekipi kakva je Atletico, a ofanzivna igra vam nije toliko dominantna i konkretna da bi uradili nešto iz posjeda koji vam je Atletico dao.
Kako da ne.
Nisu oni nama nista dali vec se nisu sastajali s loptom jer nisu mogli.

Takticki je Juventus odigrao impresivno i 0-0 je apsolutno najpravedniji rezultat.
Ne bulazniti prema rezultatu.

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 okt 2014, 22:50

Kao i što sam pretpostavio na poluvremenu, jer ne možemo mi u LP ovakve utakmice odigrati na nulu ili dobiti minimalno, to su neka stara vremena. I još jednom dokaz da sa ovom formacijom ne ide u Evropi, jer samo se ponovili da smo čuvali 0 i bez šanse primili gol, pa jel bolje izaći u nekoj formaciji gdje možeš kontru razviti i zabiti neki gol, nego ovako uleti jedna lopta i gotova, ovako bar imaš neku šansu da i ti zabiješ.

Alegriju je ovo minus, kao što bi mu i bio plus da je utakmice završili 0:0 :mrgreen: , jer trener je taj koji postavlja formaciju, ali ja mu neću mnogo zamjeriti ako u slijedećim utakmicama promjeni nešto u igri, ako to bude i u nastavku LP kao večeras onda daleko mu kuća od Juventusa bila :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 okt 2014, 22:51

Pogba je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Jednostavno niste taktički dorasli ekipi kakva je Atletico, a ofanzivna igra vam nije toliko dominantna i konkretna da bi uradili nešto iz posjeda koji vam je Atletico dao.
Kako da ne.

Takticki je Juventus odigrao impresivno.
Ne bulazniti prema rezultatu.
Što ti reče, da ne udje ova fintica Arde sad bi mi pricali kako smo ih stisnuli i neutralisali na njihovom terenu. Ovako ispadose nekakvi magovi fudbala, a kurcina.

p.s. i sreća je da Malme dobi Grke, to nam olakšava put ako ih gore dobijemo a trebamo.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 okt 2014, 22:53

qrac stari ko sto Murinjo rece bodovi (rezultati) se pikaju..da smo pobijedili vcrs pisali bi hvalospijeve o taktici ili osvojili LP pa o 3-5-2 ... logicno, jer bi donosila rezultat, ovako jbg ne donosi ha ya
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 01 okt 2014, 22:54

Fazon je sto smo ih imali i takticki i fizicki al nismo imali muda i hrabrosti odlucnije napasti..kao i mnogo puta do sad,uvijek iste greske pravimo..

Da smo izvukli pozitivan rezultat moglo se reci da je alegri dobro odradio utakmicu..ovako kad izgubus sve pada u vodu
#ALLEGRIOUT

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 okt 2014, 22:56

Pogba je napisao/la:
Kako da ne.
To da li su mogli je nebitno. Oni jednostavno tako igraju u svim utakmicama protiv top klubova. I tad su najjači jer se strašno dobro brane, a iz prekida i kontri su izuzetno opasni. Tipična utakmica Cholovog Atletica.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 01 okt 2014, 22:56

Sissoko je napisao/la: Što ti reče, da ne udje ova fintica Arde sad bi mi pricali kako smo ih stisnuli i neutralisali na njihovom terenu. Ovako ispadose nekakvi magovi fudbala, a kurcina.
Ma apsolutno. Pogledaj postove nakon poluvremena. Naknadnu pamet svi imaju.

Odigrali smo i fizicki i takticki izuzetno. Vjerovatno sve po dogovorenom pred mec. Prema naprijed smo morali vise, ali i nula se mogla ganjati, samo.

Jbte, s loptom se ovi nisu spajali. Glupa mi je prica da su nam dali posjed, tu smo toliko kvalitetniji, a kontre nam nisu napravili u mecu tako da je glupa prica o taktici Atletica tu.

Idemo dalje.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 okt 2014, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 01 okt 2014, 22:57

ultrasstyle_tz je napisao/la:qrac stari ko sto Murinjo rece bodovi (rezultati) se pikaju..da smo pobijedili vcrs pisali bi hvalospijeve o taktici ili osvojili LP pa o 3-5-2 ... logicno, jer bi donosila rezultat, ovako jbg ne donosi ha ya
Da smo...al posto nismo onda nemas cim biti zadovoljan....kad vec izgubimo onda makar napadni pa izgubi kako treba ..... a ne vako

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: pinki i 1 gost.