Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Zodiac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Zodiac » 27 jan 2013, 20:09

Da je makar drugoligaš pa hajd :mrgreen: .

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 jan 2013, 20:13

Ja kazem da je ovo taktika pred Arsenal a niko me ne slusa

In Rodgers I trust and YNWA
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 jan 2013, 20:14

peppo_owen je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la:Samo nezz zbog cega tolika frka.Ionako su ovi kupovi bezze,dzaba se igraci umaraju,a mogu se Bgm i povrijedit :D :D
nadam se da se šališ :mrgreen:
ovo je namjerno sabotirana igra,sa ciljem da se ispane iz kupa.Genijalna zamisao naseg strucnog staba,jer sad se vise mogu igraci fokusirat za EPL i borbu za mjesta u gornjem dijelu tabele :D

logicno da se salim
:D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 27 jan 2013, 20:24

prvo, ne krivim rodgersa, krivi su igraci koji su olako shvatili ovu utakmicu, sto se i ranije desavalo
drugo, formacija nije bila 4-4-2 nego 4-3-3 sa suarezom na AMF, s tim da je to samo na papiru pa je nekad bilo i 4 cak i 5 napadaca u napadu. opet ponavljam to je samo na papiru, na terenu je to promjenjivo, kao recimo protiv norwicha
coates je definitivno opet bio los, imao sam neke nade, ali kad je zadnji put igrao opet mi je izgledao tromo
jones je samo imao los dan, uklopio se u sivilo, inace je jako dobar golman
robinson je mlad, ali je vec iskusniji u odnosu na ostale mlade igrace(sterling,wisdom) barem je on trebao ovo iskoristiti da se dokaze kako bi upao u prvi tim, dok je enrique out
sterling je opet pokazao da nema snage da se nosi sa jacim igracima, kad ga pogledam dodje mi da mu posaljem paket hrane(al on zaradjuje 30 000 sedmicno :roll: , a ja te pare u zivotu nisam vidio)
rodgers je donio neke dobre stvari ovom liverpoolu, prije svega mlade igrace, pokazo je da smije promijeniti taktiku,prilagoditi se. i to da nije autoritet, ne bih rekao, shelvey od utakmice sa stokeom nije vidio lige, na pripremama je napao sterlinga, javno se usprotivio suarezovom priznanju, rekao enriqueu,downingu,hendersonu da moigu ici ako ne poprave igru, i u zadnjih 5-6 utakmica su jako dobri
protiv arsenala ne vidim neku sanse, prije cemo dobiti city nego arsenal, nikako nam ne leze

PS vulkanov post je najbolji koji sam procitao u zadnjih 7 dana, ako ne i vise
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jan 2013, 20:28

kockasta glava od trenera se nafurala da vodi veliki tim iz samog vrha pa se poceo furat na to sto UNITED,city i celzi izadzu na ovakve tekme sa mjessovitim sastavom pa ko veli da i ja probam...samo sto veliki klubovi ove poluamatere glatko rijese a liverpul dobija jos jednu samarcinu..po ko zna koji put...vidjela zaba da se koji potkivaju pa i ona digla nogu :roll: ...i opet prica..treba sacekat...pa cekate 20 i kusur godina...i opet prica..j.e.b.e.s kupove..a prosle godine ste padali u kolektivne ekstaze kad se miki maus kup uzeo..samo ne kontam cemu se okrenut...ganjanju 7,8 mjesta...mada ova mladza djecurlija jos sanjaju 4. mjesto i LP....sad poslije ovog kluba koji vas je nabio nogom u guzicu nema bit sta drugo nego da cete izresetat arsenal i eto vas u borbi za ligu sampiona...djeco,djeco...i na kraju..o kakvim vi losim igracima govorite..to su sasvim ok igraci za klub u kojem igraju...liverpul vec decenijama ne pripada vrhu..sta vise..tone i tone sve brze...bas ko titanik...pa mi nisu jasna ocekivanja bar ovdje pojedinih da se potpise neki WC igrac...mislim,ako si odlican igrac i trazis klub gdje ces jos vise napredovat moras bit idiot teski pa otic u liverpul...liverpulu ce bit tesko da zadrzi i par ovih igraca sto odskacu od ovog mrtvog prosjeka...tipa suarez....sta vi mislite..da ce on vjecno zabijat za ispadanja od oldhama,sredine tabele,brukanja u evropi....jos 1 sezona i on dize sidro..upamtite
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jan 2013, 20:36

Cekaj malo. Pored Wisdoma i Mirzet Krupinac moze se fino namjestiti i centrirati. To je situacija kod prvog gola ali i uobicajna pojava kada on igra beka. Ko je tu krivac?
Carra i Coates su osvojili jedan trofej a drugo finale su izgubili. Ko je kriv sto Coates je totalno van forme ove sezone?
Prosle sezone smo pobjedili 5-1 a ove godine gubimo 3-2. Sve je isto, samo Kinga nema.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 jan 2013, 20:36

Zodiac je napisao/la:Da je makar drugoligaš pa hajd :mrgreen: .
Ja ba. Što je najgore igraju mu Suarez, Sturridge i Borini i opet ne može dati više golova od Oldhama. Što je još gore "najbolji defanzivac" u vidu Škrtela daje autogolove :D
Henderson je napisao/la:Cekaj malo. Pored Wisdoma i Mirzet Krupinac moze se fino namjestiti i centrirati. To je situacija kod prvog gola ali i uobicajna pojava kada on igra beka. Ko je tu krivac?
Carra i Coates su osvojili jedan trofej a drugo finale su izgubili. Ko je kriv sto Coates je totalno van forme ove sezone?
Prosle sezone smo pobjedili 5-1 a ove godine gubimo 3-2. Sve je isto, samo Kinga nema.
:!:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 27 jan 2013, 20:40

donCorleone1892 je napisao/la:http://liverpoolfc.al/index.php?option= ... Itemid=222
Moratti Moratti.... :shock:
Ma mislim da je to samo šuplja.

Moratti: "Coutinho has a great opportunity and a deal that could go well for us too”
Speaking to Sky Sport Italia, Inter President Massimo Moratti has confirmed Philipp Coutinho “has a great opportunity and a deal that could go well for us too” ahead of a €12m transfer to Liverpool.

Moratti added: “There are opportunities to be taken and at times players can have the chance to get more playing time. This is why I think it can be a great opportunity for Coutinho and a deal that could go well for us too.”
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 27 jan 2013, 20:41

Otelo je napisao/la:Ja kazem da je ovo taktika pred Arsenal a niko me ne slusa

In Rodgers I trust and YNWA
Liverpool manager Brendan Rodgers on BBC Radio 5 live: "We were coming here in good form and obviously we are bitterly disappointed. I was bitterly disappointed with the young players as today they had a chance to show they can play for Liverpool and compete for a club that has to challenge for trophies."
svašta :shock: Sad se i ne čini tako velikim? žao mi vas je što u njega vjerujete..

tragikomična slika, Rodgersa sa monitranom glavom, kliknut link na vlastitu odgovornost, ko nema smisao za humor, neka izbjegne gledanje linka, ne odgovaram za poslijedice, došao sam u miru diskutovat o Rodgersu, hvala, pozdrav!
http://i.imgur.com/D6uUr.jpg
Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 27 jan 2013, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 jan 2013, 20:46

Čuj razočaran mladim igračima, pa sam si kriv što im daješ šansu iz utakmice u utakmicu. Wisdom nije odigrao jednu utakmicu kako treba i ti ga opet forsiraš.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 27 jan 2013, 20:51

Carlo je napisao/la:Čuj razočaran mladim igračima, pa sam si kriv što im daješ šansu iz utakmice u utakmicu. Wisdom nije odigrao jednu utakmicu kako treba i ti ga opet forsiraš.
Pa to..
Okomit se na mlade igrače u razvoju, ne znam kako će im pomoći to što prenosi na njih krivicu, ako uopšte i dobiju prilku više, pored prvotimaca koji su odigrali, ako oni nisu dovoljni da se uzme jedan Oldham, onda fuck it.. da je iz ničeg došla pobjeda pa inekako, a rezultat je 3:2 :?
Ako sam on nije kriv, onda nije niko, pored tih prvotimaca koji nisu mogli prevagnut jedan Oldham, stvarno loše od Rodgersa
Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 27 jan 2013, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 27 jan 2013, 20:52

Carlo je napisao/la:Čuj razočaran mladim igračima, pa sam si kriv što im daješ šansu iz utakmice u utakmicu. Wisdom nije odigrao jednu utakmicu kako treba i ti ga opet forsiraš.
Hajmo onda raspustiti omladinsku akademiju, da džabe ne trošimo pare i fokusirati se na kupovanje gotovih igrača.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 27 jan 2013, 20:53

Pa kako će napredovat ako im se ne daje šansa..

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 27 jan 2013, 20:57

Pa svi ste govorili treba sansa mladim da se pruzi,dodje Rogers i pruzi,covjek je sam rekao imali su jedinstvenu priliku da se pokazu,da se nametnu nisu,nece svakih od njih biti Sterling koji je najveca nada.Razocarali su i gotovo,odbrana je bila tolko slaba da bi im mi sa foruma kad bi se okupili dali jedan gol.Ljudi nisu kvalitet i to je BR vidio a vidjeli smo i mi i idemo dalje.
"You'll Never Walk Alone"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jan 2013, 21:03

Znači Liverpool od naredne sezone bez Europe zahvaljujući majstoru zvani tika-taka Rodgers kojem trećeligaš dijeli lekcije.Kad se sve sagleda bolje da su KD ostavili na klupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 27 jan 2013, 21:06

Ovdje ima najviše likova koji su specijalizirani da pljuju Rodgersa konstantno, nikad ništa dobro nije napravio, sve se nešto pozivaju na Kennya koji da je bio tako dobar ne bi dobio otkaz.

Šta sad treba, Rodgersu dati otkaz nakon 1 sezone i opet sve ispočetka. Pa više volim da s Rodgersom ispadnu iz EPL nego da se vrati Kenny,Rafa ili bilo ko.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 jan 2013, 21:09

@xxSSSU pa covjek je rekao istinu.Sta je trebao mrljavit nesto?Nije.Ko radi taj i grijesi.On je svoju gresku naucio i nece se vise ponovit.
Na greskama se uci,niko se nije naucen rodio pa ni vas Ferguson
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 jan 2013, 21:11

Glupo je sad reći kriv je samo Rodgers ili krivi su samo igrači.

Istina je negdje između ,neozbiljno i premekano se ušlo u utakmicu i podcijenio protivnik,lijepo se moglo vidjeti da se i u nižim ligama igra solidan fudbal.

Nije dovoljno samo izaći na teren malo protrljati guzove i proći dalje,zamislite tek da je počeo Yesil,Coady (umjesto recimo Suareza,Allena,Sturidgea i sl.) i još neki omladinci kako su neki očekivali,bio bi potop :mrgreen: .

Rodgers mora poraditi na psihičkoj pripremi ekipe prije utakmice ono I poluvrijeme protiv Uniteda i današnja utakmica su pokazali da se mora još puno puno raditi da bi se napravio neki pomak i završilo u top 4.

Stariji su danas odigrali solidno ali omladinci su zakazali.

Pored već spomenutih Robinsona,Wisdoma,Coatesa ja moram spomenuti i Sterlinga ,dečku jeste tek 18 ali on posle potpisa novog ugovora ne može da se sastavi s loptom.

Valjda će doći i taj Coutinho radi širine u rosteru ako ništa drugo ali se na ljeto moraju dovesti bar dvije zvijerke ukoliko se imaju ozbiljni planovi ako ne i trenutna ekipa je sasvim dovoljna za opstanak i povremeni bljesak ,ali nisam siguran da će to zadovoljiti navijače Liverpoola.

Bez obzira kako završila sezona BR će ostati nekima se to sviđa nekima ne,ja ni sam ne znam šta da mislim povodom toga jer i da ode teško će se ko prihvatiti ovog posla vidjeli smo to i nakon odlaska Kinga ,posle ljetnog prelaznog roka će se moći dati malo realnija ocjena njegovog rada,za sada ima puno variranja ali sačekajmo :!:

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 27 jan 2013, 21:17

Nisam gledao utakmicu, da mogu nešto konkretnije komentarisat. Ali, kao stručnjak kakav bi trebao bit', treba se i založit za igrače kojima je pružio priliku, bolje hladan tuš po prvotimcima iznijet u javnost, a u klubu po kome treba i kako treba, nego po onima koji su tek dobili priliku, šta je očekivao, da će svi odigrat utakmicu života, samo zato što im je pružio priliku, polako se gradi sve.. Bolje da je stavio prvi tim sa par mladića, nego obrnuto, ne znam iz kojeg razloga odmara igrače, pa nisu od papira, nit se bore za neke trofeje na sve strane, nego za što bolji plasman...
MUFC - It's a religion!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.