Marca pise da je to gotovo navodno,25-30M bayernu i njemu 5M platu. Navodno je odbio chelsea,united,barcu jer naravno zeli igrati u realuDzoni je napisao/la:Nego sta ce biti sa ovim Kroosom,fakat?
Sve su jace glasine da on potpisuje.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne trcite pred rudu.
Sudbina Kroosa ce bit' poznata poslije SP, a novine ko novine moraju nesto pisat'.
To je uostalom i juce reko njegov zastupnik.
Sudbina Kroosa ce bit' poznata poslije SP, a novine ko novine moraju nesto pisat'.
To je uostalom i juce reko njegov zastupnik.
Logicno da je odbio,ko bi pored Real Madrida zelio igrati u čelziju,unitedu,barci itd...suhi je napisao/la:Marca pise da je to gotovo navodno,25-30M bayernu i njemu 5M platu. Navodno je odbio chelsea,united,barcu jer naravno zeli igrati u realuDzoni je napisao/la:Nego sta ce biti sa ovim Kroosom,fakat?
I njemacki mediji pisu da je gotova stvar.
A vidio sam i na bbc.
a ko to ne zeli da mi ga je vidjetsuhi je napisao/la:Marca pise da je to gotovo navodno,25-30M bayernu i njemu 5M platu. Navodno je odbio chelsea,united,barcu jer naravno zeli igrati u realuDzoni je napisao/la:Nego sta ce biti sa ovim Kroosom,fakat?
ma svi ti mediji nemaju nikakve izvore nego se samo pozivaju na natpise marce a marca nije jednom ofulala ko i ostali mediji u spaniji sto bace bombu cestoDzoni je napisao/la:Logicno da je odbio,ko bi pored Real Madrida zelio igrati u čelziju,unitedu,barci itd...suhi je napisao/la:Marca pise da je to gotovo navodno,25-30M bayernu i njemu 5M platu. Navodno je odbio chelsea,united,barcu jer naravno zeli igrati u realuDzoni je napisao/la:Nego sta ce biti sa ovim Kroosom,fakat?
I njemacki mediji pisu da je gotova stvar.
A vidio sam i na bbc.
nista nije sigurno bas toliko ,znate iz mnogo primjera
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ma niko i ne tvrdi da je gotova stvar,vec se samo prenose vijesti koje se objavljuju. 
Verratti,Kroos,Luka ,kakva bi to sredina bila 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad Angel ne valja jel'suhi je napisao/la: Pero se budi iz zimskog sna
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
De vidi tamo s LVG nek posalje kakvi parica,vidim poceli ste se razbacivati pa ga voditerio_Ferdy88 je napisao/la:Sad Angel ne valja jel'suhi je napisao/la: Pero se budi iz zimskog sna
Gerrad, Neymar, Rybery...mirzatele je napisao/la:a ko to ne zeli da mi ga je vidjetsuhi je napisao/la:Marca pise da je to gotovo navodno,25-30M bayernu i njemu 5M platu. Navodno je odbio chelsea,united,barcu jer naravno zeli igrati u realuDzoni je napisao/la:Nego sta ce biti sa ovim Kroosom,fakat?
Spisak je golem. Davno je razbijen mit o nekakvom moćnom Peri Kvržici i Real Madridu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
u poredjenju sa igracima koje su doveli i koje pare su dali za njih Angel vrijedi brat bratu 120mil
Vidi ovog gore Tite..Gerrard ? to onaj sto vam je izgubio titulu koju ste cekali 202330230 godina,onaj sto je u najgorih 11 igraca na SP ?
DECIMA
Vidi ovog gore Tite..Gerrard ? to onaj sto vam je izgubio titulu koju ste cekali 202330230 godina,onaj sto je u najgorih 11 igraca na SP ?
DECIMA
Sreca pa se ne zaj3ba...Henderson je napisao/la: Gerrad, Neymar, Rybery...
Spisak je golem. Davno je razbijen mit o nekakvom moćnom Peri Kvržici i Real Madridu.
Ustvari u sve 3 slucaja.
ova dva ne bi uzeli ni da na treningu lopte dodaju,toliko su dobri..A ovaj treci rYbery,nikad cuo vjeruj
kako ce pero opet da izdominira nismo ni svjesnisuhi je napisao/la:
Pero se budi iz zimskog sna
kroos je gotova stvar, nema tu price nikakve, novi igrac real madrida
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Novi dan nova nafaka

-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Samo da Hames dođe.
Unaprijeđena verzija Mesuta Ozila, jer ovaj zapravo, zna i zabiti.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
60+ miliona za igraca koji ne bi imao mjesto u 4-3-3.
Ozil is uniqueAmar Dzeko je napisao/la:Samo da Hames dođe.![]()
Ne mora znaciti,moze se igrati i 4 2 3 1 ,ne treba zaboraviti ni isca,dok je bio u formi ova formacija je bila dobra ,on je i glavni krivac prebacivanja na 4 3 3 .geoxx je napisao/la:60+ miliona za igraca koji ne bi imao mjesto u 4-3-3.
Ako ce prodati di mariu onda je dolazak dzejmsa realna opcija . Di mariu hoce psg,united,monaco,bar se tako pise,navodno monaco najvise zainteresiran. 50M ,tako da bi to finacijski bilo 1/1 vise manje.
Khedira ce u arsenal 90% ,oko 30M vjerovatno,tako da dolazak kroosa isto biti 1/1 sto se tice eura.
Za sad najveca nepoznanica verrati i falcao . Meni je Marco najbitniji transfer od sviju,al et vidjecemo perinu racunicu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nema problema, sad bi ja njega uzeo, mašina je on, bolji od svih naših krila, samo ne bih dao 40-50 mil, nego 30-35suhi je napisao/la: De vidi tamo s LVG nek posalje kakvi parica,vidim poceli ste se razbacivati pa ga vodite
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Masina je on kao šestica.
Kao krila je limitirana qurcina i poor man Robben.
Kao krila je limitirana qurcina i poor man Robben.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.