FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Karlo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Karlo » 11 apr 2016, 14:09

Finale Real VS Bayern :cool: ,jos bajern uzme ,pa neka odma krepam , za vake tekme se zivi :cool:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 11 apr 2016, 14:17

Karlo je napisao/la:Finale Real VS Bayern :cool: ,jos bajern uzme ,pa neka odma krepam , za vake tekme se zivi :cool:
& прво & ? $ " у ?.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 11 apr 2016, 14:20

farinelli123 je napisao/la:
Karlo je napisao/la:Finale Real VS Bayern :cool: ,jos bajern uzme ,pa neka odma krepam , za vake tekme se zivi :cool:
& прво & ? $ " у ?.
valjda ce nas pustiti :mrgreen: ipak smo mi jajern alfa i omega dojce nogometa. :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 11 apr 2016, 14:27

Karlo je napisao/la:
& прво & ? $ " у ?.
valjda ce nas pustiti :mrgreen: ipak smo mi jajern alfa i omega dojce nogometa. :mrgreen:
$ се $ - " се за " " ? $ &, гарогана овог ', & $ агента, " $ " $, " % '. " " ?. & ". Ово " " & у ". Е, % ово ' ' " ?, јс - $ " тастатуру о ?. " се ? - & ?. & " $ пазуха. " ". ? не &, него &. / $ ". Је ?' & $ $ $ " ? " $ ' $? " $ $ са $ " прођу & $ "? $ се "! $ ?.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 11 apr 2016, 15:01

farinelli@

a dace Bog nekad :D .Neka te sa bracom ,rano je da okacis tastaturu od dud ,sacekaj barem do dizanja pehara u Milanu :D .

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 11 apr 2016, 15:17

Karlo je napisao/la:farinelli@

a dace Bog nekad :D .Neka te sa bracom ,rano je da okacis tastaturu od dud ,sacekaj barem do dizanja pehara u Milanu :D .
Misliš da bih mogao da likujem posle ovim "đaurima" i Šejtanovim ratnicima? :cool:

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 11 apr 2016, 15:18

VelaHavle je napisao/la: Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.
Pošto sam izuzetno lepo vaspitan, samo cu reci da ako sam ja "padobranac" sudeci po nasumično odabranom uzorku tvojih postova reklo bi se da si ti patentirao tu osobinu. To bivanje padobrancem. I suvereno stolujes na oltaru svome.
Jesi, lepo si vaspitan. Je l' to tvoje djelo ili djelo nekog drugog?[/quote]
Sad bezveze arcimo prostor ovde, ali me primoravas na to. Bezrazložno. Kad kazes "delo" ili "to" na sta konkretno mislis sto bi rekao jedan od arhe velikana Lazar Ristovski?[/quote]

Bjeri bola pismeni kretenu :lol:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 11 apr 2016, 15:20

Karlo je napisao/la:farinelli@

Misliš da bih mogao da likujem posle ovim "đaurima" i Šejtanovim ratnicima? :cool:
to bi bio pravi gust :mrgreen: :D ,

edit: momci evo citam da pratimo situaciju malog Odegarda u Ralu i da postoji mogucnost da ga dovedemo u dogledno vrijeme.

Mali je veliki talenat ,ali cini mi se da ga real malo gusi ,real je veliki klub sa mnogo pritiska gdje hoce momentalno kvalitetu i znanje ,kod bajerna je to malo manje kada je u pitanju taj pritisak i htjenje da se pokaze znaje i talenat u sto kracem roku od tih mladih igraca potencijalnih bud.vel igraca, iako smo i mi malo da kazem tersiji postali po tom pitanju ,i da i mi postepeno gubimo strpljenje hoce li neki mladi igrac pokazati svoju raskos ili ne
ali i realno dajemo vise prilika nego real . Vidjet cemo kako ...Mali je talenat i ne bi bilo steta kada bi ga mogli copiti . :D

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 11 apr 2016, 16:07

VelaHavle je napisao/la:
VelaHavle je napisao/la: Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.
Pošto sam izuzetno lepo vaspitan, samo cu reci da ako sam ja "padobranac" sudeci po nasumično odabranom uzorku tvojih postova reklo bi se da si ti patentirao tu osobinu. To bivanje padobrancem. I suvereno stolujes na oltaru svome.
Jesi, lepo si vaspitan. Je l' to tvoje djelo ili djelo nekog drugog?
Sad bezveze arcimo prostor ovde, ali me primoravas na to. Bezrazložno. Kad kazes "delo" ili "to" na sta konkretno mislis sto bi rekao jedan od arhe velikana Lazar Ristovski?[/quote]

Bjeri bola pismeni kretenu :lol:[/quote]

Dobar si momak. Dobro je. Na trenutke si odavao utisak da bi mogao da budes "militantno glup", ali nisi. :)
Izvini. Nek sada ratne igre prestanu što bi rekao čuvar ulaza u Had.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 11 apr 2016, 17:14

Nisam dobar momak.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 apr 2016, 17:22

Zar tvoj zivot nije Svicarskaa
ma jook, kakva svica. jednostavno, ne ferceram u drzavama u kojima narod odlucuje. samo diktatura, bracika.
Nego amidza kak ti vidi revans sa benfikom
´ta ce benfika. polufinale, via kaming :cool:
Imal sanse pepijeva prcija
nema. benfika sampion, izraziti favorit.
nadam se da ce nasi igraci ignorisati peponjine naputke.
Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.
hahaha, zar ondje nesto pise :shock:
ja mislio neko dijete se igra, crta nesto. cuj, ono pismo :shock:
& прво & ? $ " у ?.
ma joook, u zadnje vrijeme, bayo osvaja samo ako se susretne sa nekom njemackom ekipom.
dakle, vukovi moraju u finale.
јс - $ " тастатуру о ?
a gdje ces u qrac krasni?
od svih ovosvjetskih rupa, ovaj forum je najrupastiji, tako da slobodno mozemo kazati da je lud ko svojevoljno napusti.
osim toga, kako cu ja bez tvojih postova?!
iako samo pola zadrzim a pola bacim kerovima, opet je mjera.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 apr 2016, 17:46

Šta ovaj padobranac atakuje na okorijelog tifoza @farinellija i to na uzvišenoj temi dike i ponosa Njemačke.

@Sacirbay hoćemo li kaparisati Drakulića i upariti ga sa Kingsleyem, valja misliti na budućnost. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 11 apr 2016, 18:33

VelaHavle je napisao/la:Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.
Covjek pise cirilicnim pismom, a cirilicno pismo je i nase pismo, pa i sluzbeno.
Ima pravo da pise i bosancicom ako hoce :mrgreen: :bih:

Klare

Post Postao/la Klare » 11 apr 2016, 18:39

sekerbay je napisao/la:iako samo pola zadrzim a pola bacim kerovima, opet je mjera.
:lol:
Ne čitam svaki dan ćirilicu, ali pokušam i ovo pročitati. Najgore što to sporo ide, a još farineli ima tu grešaka u slovima koliko hoćeš, ni on nije najsigurniji, pa zapni-odapni, kako kažeš na kraju ispade da se pola baci. :D

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 apr 2016, 19:11

Saurman je napisao/la:Sacirbay hoćemo li kaparisati Drakulića i upariti ga sa Kingsleyem, valja misliti na budućnost
drakulic je pravi dominator kad igra iza napadaca.

-----------mulija/goce------------
brazil-------drakula--------kingsli
cekaj da ga bacim na ovu navalu...
pa onda
--------vidal----martin-------------
alaba----stuber----boa--------lam
Klare je napisao/la:Najgore što to sporo ide
velis, srices slovo po slovo dok ne udaris na latinicu :mrgreen:

ps.
levata za 85 mil. u real.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 11 apr 2016, 20:00

slika

Bayern Munich fans can rejoice a little more today with news that three injured players are returning to the training pitch at Säbener Straße with the busy end of the season approaching. One will be back shortly, while the other two are still further away.

Kingsley Coman sat out Saturday's victory over Stuttgart with a slight knock but was back doing individualized training on Sunday. While his absence against Stuttgart was only a "precautionary measure", muscular injuries are nothing for Bayern to ignore at this point in the season. However, it does appear that Coman will be joining the team on their trip to Lisbon.

Jerome Boateng also joined Coman in an individual training session with the ball, but the big centerback won't be ready in time for the second leg against Benfica in the UEFA Champions League. Boateng is still on target for his return in the next few weeks.

In other important news, Arjen Robben ran on the field for the first time this weekend since injuring his adductor back in March. It hasn't been the fastest recovery process for Robben, but Bayern can afford to let him recover with Douglas Costa, Franck Ribery, and Coman available. Not to mention Mario Götze and Thomas Müller who can also be thrown out wide.

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :cool: momciu ne znam za vas ali osjecam neku pozitivnu vibraciju na nasem pdf.imam neki filing da mozemo do samog kraja na svim frontovima.Pomalo me hvata onaj nezaboravni osjecaj iz 2010 kad smo otisli u finale ,i kada su se ovdje pisale lijepe stvari. :D

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 11 apr 2016, 22:22

Bilall je napisao/la:
Covjek pise cirilicnim pismom, a cirilicno pismo je i nase pismo, pa i sluzbeno.
Ne interesuje me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 apr 2016, 22:44

sekerbay je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Sacirbay hoćemo li kaparisati Drakulića i upariti ga sa Kingsleyem, valja misliti na budućnost
drakulic je pravi dominator kad igra iza napadaca.

-----------mulija/goce------------
brazil-------drakula--------kingsli
cekaj da ga bacim na ovu navalu...
pa onda
--------vidal----martin-------------
alaba----stuber----boa--------lam
Nemoj Lewu otpisivati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 11 apr 2016, 22:47

VelaHavle je napisao/la:
Bilall je napisao/la:
Ne interesuje me.
e pa onda se opucaj nogom u guzicu i razguli ako te ne interesuje :)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 12 apr 2016, 00:13

Kad vidis da neko tamo koji se predstavlja kao navijac Bayerna, prizeljkuje prodaju najboljeg napadaca svijeta,onda shvatis u kakvom je qurcu ova tema,i kakvi likovi oridiniraju istom.

Nema dalje..

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.