FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
@farinelli, Ne mozes nikome zabraniti Ili stavljati embargo da bira i ide u klub koji zeli ili voli, da trazi srecu tamo gdje misli da je, kao sto i ne mozes nikome braniti da trazi veca primanja i da se bori za novac. Oni se svi bore za slavu i novac kao sto bi i bilo ko, kao i svako od nas koji je nekad mjenjao ili napustao poslodavce, i trazio bolje, mastao i to je jedan proces koji je jednostavno neminovan i prirodan. Ovo nije igrica ni fudbal menadzer, niti samo zabava nas navijaca vec iza ovoga se odvija pravi zivot, sa svim iskusenjima, problemima i radostima, svih tih ljudi ukljucenih u to, zivot koji ne smije biti ogranicen necim visim od zelje ili snova, ciljeva te jedne osobe. Postovati ugovore i dogovore i ne smetati ljudima.
Tako, koliko god bio ljut na Pepa i odluku da nas napusti odnosno da to obznani ovako, ne smije mu se prigovoriti na tome. Covjek zivi svoj zivot i donio je odluku kakva jest, boze moj, idemo dalje. Bayern opet ima dobit, ima sredstva da zivi i dalje a to je ono sto je bitno a trofej tamo i vamo, moze se i bez toga. Svajni htio novi izazov, nema problema, Kroos isto tako, Mandzo nije dobio povjerenje i odnos kakav treba da ima, napustio, Gotze isto tako, i to je zivot, nekad si u pogresnom mjestu na pogresno vrijeme, izbori se za sebe i pici dalje.
Tako, koliko god bio ljut na Pepa i odluku da nas napusti odnosno da to obznani ovako, ne smije mu se prigovoriti na tome. Covjek zivi svoj zivot i donio je odluku kakva jest, boze moj, idemo dalje. Bayern opet ima dobit, ima sredstva da zivi i dalje a to je ono sto je bitno a trofej tamo i vamo, moze se i bez toga. Svajni htio novi izazov, nema problema, Kroos isto tako, Mandzo nije dobio povjerenje i odnos kakav treba da ima, napustio, Gotze isto tako, i to je zivot, nekad si u pogresnom mjestu na pogresno vrijeme, izbori se za sebe i pici dalje.

Nekako mi ova slika pokazuje Kimmichovu budućnost

Sent from my Philips Smart TV.
Reci slobodno da na mene mislis da se drugi ne brinu. Sad eto pisi na ovoj temi, bez bojazni od padobranaca. Nema vise padobran(a)ca na ovoj temi, slobodno svrsavaj na svapsko.effe_sa je napisao/la: Daleko od toga Omere da je isakovich padobranac,ima ovdje drugih padobranaca (bar jedan se često ističe, pravi se pametan i sl. u jednom pasusu fali Pepa, u drugom kritikuje, a u trećem se svađa sam sa sobom...).
- farinelli123
- Kontakt:
@ Muamerc - Ja samo mnogo volim Bundesligu. A ono je bila Alber Kamijevska komedija apsurda sa elementima kafkijanske dostojevštine.
•
- anelbavarac
- Kontakt:
Niko ne zna srat ko ovaj effe..
A bio je lizac supka Guardioli cak stavise ga je branio vise od nas,koji ga i danas podrzavamo.
A bio je lizac supka Guardioli cak stavise ga je branio vise od nas,koji ga i danas podrzavamo.
Svi smo mi višestruko svršavali na Guardiolu kada je 2013. godine preuzeo nas umjesto tamo nekog Manchestera, PSG.a, Chelsea, Arsenala, Juveta, pa čak i nekih nacionalnih reprezentacija...Nažalost vremena su se promijenila i ne zamjeram nikome ko je mislio dobro o Guardioli a sad odjednom pljuje istog.
- farinelli123
- Kontakt:
? су $ " $ $ ' - " $ $ $ ?. У ' ? " " су ? него $. % - ? " $ " $ $ " " $ ? & европе & Пео ' " $ ', па & на гузове % " &. % " & $ ? - "' " $ " " " " " - ? " " & - $ на " " ? " % ' " % " " $ " ? % се " " & " $ " "" .
•
ima l´ u zivinicama kakav mlad hodza da iz tog vaseg kapitena iscera sejtana koji ga tjera da pise ovak´eCentre forward je napisao/la:Kapitenu, bolje da malo poradiš na golgeterskim sposobnostima, neg' da branis neodbranjivo.![]()

a, iskren da budem, i ti si puk´o, cim ti je on kapiten.
i da, puk´o je i @farinel. ustvari, pukli su svi osim @karla i moje malenkosti.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Sta je s onim tascijem da li neko zna?
Nije mi jasno zasto su ga dovodili ako ce biti 6 opcija, komotno je to mogao neko odraditi iz drugog tima.
Nije mi jasno zasto su ga dovodili ako ce biti 6 opcija, komotno je to mogao neko odraditi iz drugog tima.
sekerbay je napisao/la:ima l´ u zivinicama kakav mlad hodza da iz tog vaseg kapitena iscera sejtana koji ga tjera da pise ovak´eCentre forward je napisao/la:Kapitenu, bolje da malo poradiš na golgeterskim sposobnostima, neg' da branis neodbranjivo.![]()
![]()
postove?
a, iskren da budem, i ti si puk´o, cim ti je on kapiten.
i da, puk´o je i @farinel. ustvari, pukli su svi osim @karla i moje malenkosti.
Svi su mladi, i poznati po iscerivanju sejtana

A ako se ne varam i ti si tu negdje?
Mia San Mia
zayebali se pep i zamer. tasci nije kvalitet za bayern.tale07 je napisao/la:Sta je s onim tascijem da li neko zna?
ma za omericu treba posebni hodza, onaj sto isceruje zloR32 je napisao/la:Svi su mladi, i poznati po iscerivanju sejtana

ako bude djelovalo na omeru, onda poslati i gvardiolu

otprilike, nisam daleko, samo 1600 km.R32 je napisao/la:A ako se ne varam i ti si tu negdje?
tacnije, zivim u domuzistanu.
da, trenutno zivim u domuzistanu a navijam za bayu. fak jea

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
amidza je znaci taj famozni spijun ,koji je razbio redove domzuzara prije tri godine, covjek se ubacio infiltriro u domuzarsku zivalj cova sve snimo snimio im cake ,a bayern samo odradio posao,amidza general
Nego amidza kak ti vidi revans sa benfikom .Imal sanse pepijeva prcija
da stigne do milana
nekako se nadam da mozemo
.
Sta u evenuralno sudar sa Realom ili Prcelonom ,sta nam je ciniti ako nas opet kojim slucajem pocaste kao i predhodne dvije szone u stilu

Nego amidza kak ti vidi revans sa benfikom .Imal sanse pepijeva prcija

Sta u evenuralno sudar sa Realom ili Prcelonom ,sta nam je ciniti ako nas opet kojim slucajem pocaste kao i predhodne dvije szone u stilu

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.farinelli123 je napisao/la:? су $ " $ $ ' - " $ $ $ ?. У ' ? " " су ? него $. % - ? " $ " $ $ " " $ ? & европе & Пео ' " $ ', па & на гузове % " &. % " & $ ? - "' " $ " " " " " - ? " " & - $ на " " ? " % ' " % " " $ " ? % се " " & " $ " "" .
VelaHavle je napisao/la:Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.farinelli123 je napisao/la:? су $ " $ $ ' - " $ $ $ ?. У ' ? " " су ? него $. % - ? " $ " $ $ " " $ ? & европе & Пео ' " $ ', па & на гузове % " &. % " & $ ? - "' " $ " " " " " - ? " " & - $ на " " ? " % ' " % " " $ " ? % се " " & " $ " "" .
Moke malovcicu kakav si sa ima u cosa nostri

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- farinelli123
- Kontakt:
Pošto sam izuzetno lepo vaspitan, samo cu reci da ako sam ja "padobranac" sudeci po nasumično odabranom uzorku tvojih postova reklo bi se da si ti patentirao tu osobinu. To bivanje padobrancem. I suvereno stolujes na oltaru svome.VelaHavle je napisao/la:Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.farinelli123 je napisao/la:? су $ " $ $ ' - " $ $ $ ?. У ' ? " " су ? него $. % - ? " $ " $ $ " " $ ? & европе & Пео ' " $ ', па & на гузове % " &. % " & $ ? - "' " $ " " " " " - ? " " & - $ на " " ? " % ' " % " " $ " ? % се " " & " $ " "" .
•
Jesi, lepo si vaspitan. Je l' to tvoje djelo ili djelo nekog drugog?farinelli123 je napisao/la:Pošto sam izuzetno lepo vaspitan, samo cu reci da ako sam ja "padobranac" sudeci po nasumično odabranom uzorku tvojih postova reklo bi se da si ti patentirao tu osobinu. To bivanje padobrancem. I suvereno stolujes na oltaru svome.VelaHavle je napisao/la:Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.farinelli123 je napisao/la:? су $ " $ $ ' - " $ $ $ ?. У ' ? " " су ? него $. % - ? " $ " $ $ " " $ ? & европе & Пео ' " $ ', па & на гузове % " &. % " & $ ? - "' " $ " " " " " - ? " " & - $ на " " ? " % ' " % " " $ " ? % се " " & " $ " "" .
Kupujemo 5 Skudeto pa ne znam šta manjina kumuje protiv nas.Karlo je napisao/la:VelaHavle je napisao/la:Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.farinelli123 je napisao/la:? су $ " $ $ ' - " $ $ $ ?. У ' ? " " су ? него $. % - ? " $ " $ $ " " $ ? & европе & Пео ' " $ ', па & на гузове % " &. % " & $ ? - "' " $ " " " " " - ? " " & - $ на " " ? " % ' " % " " $ " ? % се " " & " $ " "" .
Moke malovcicu kakav si sa ima u cosa nostri

jbg.mora se priznati nemate ravnog u tom segmentuVelaHavle je napisao/la:
Kupujemo 5 Skudeto pa ne znam šta manjina kumuje protiv nas.

Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 11 apr 2016, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
- farinelli123
- Kontakt:
Pošto sam izuzetno lepo vaspitan, samo cu reci da ako sam ja "padobranac" sudeci po nasumično odabranom uzorku tvojih postova reklo bi se da si ti patentirao tu osobinu. To bivanje padobrancem. I suvereno stolujes na oltaru svome.[/quote]VelaHavle je napisao/la: Gledaj ovog padobranca, kome ti pišeš.
Jesi, lepo si vaspitan. Je l' to tvoje djelo ili djelo nekog drugog?[/quote]
Sad bezveze arcimo prostor ovde, ali me primoravas na to. Bezrazložno. Kad kazes "delo" ili "to" na sta konkretno mislis sto bi rekao jedan od arhe velikana Lazar Ristovski?
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.