FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Tako... ova igra iz drugog poluvremena hrabri
Bravo Alibaba

I ja mislio neka greska dok nisam provjerio i zbilja je. Uz to ima jos jednog u DFB kupu i dva u Ligi prvaka.R32 je napisao/la:Balance je napisao/la:Tesko je vjerovati da je Vidalu ovo tek 2 zuti karton u Bundesligi ove sezone
A daj, nemoguce
Tako, sad imamo 10 igraca, jos Rafinju i da igramo u punom sastavu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Costinjooo
Sta je ovo, niko se ni ne raduje od nasih igraca i osoblja...Po ponasanju Pepuna moze se vidjeti da slabo sta funkcionise. Samo da je Javi dobro.
Dobro odrađeno, ali ponovno sve na misice i individualnom kvalitetom, poboljsanja u igri nama na vidiku. Samo da nas Dortmund nastavi pratiti da drzimo ritam i koncentraciju za ligu prvaka.
Valjda se nije Javi sad povrijedio na kraju
Valjda se nije Javi sad povrijedio na kraju

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pobjeda je pobjeda, pa makar bila na guzove.
Primljeni gol nas je bas poremetio no na kraju se sve dobro zavrsilo.
Brat Ribery se cijelo vrijeme poigravao sa odbranom Svaba.

Primljeni gol nas je bas poremetio no na kraju se sve dobro zavrsilo.
Brat Ribery se cijelo vrijeme poigravao sa odbranom Svaba.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
muamerc je napisao/la:Sta je ovo, niko se ni ne raduje od nasih igraca i osoblja...Po ponasanju Pepuna moze se vidjeti da slabo sta funkcionise. Samo da je Javi dobro.
Majke mi hoce me herciga opaliti s ovim povrefama vise strahujem hoce li nam se koji igrac povrijediti nego kad gubimo dotle doslo.nadam se da.je sa javiem sve uredu

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- BavaracZenica
- Kontakt:
Izgurat ovu sezonu do kraja , i sa igracima i sa osobljem, na ljeto nas cekaju novi izazovi kad to Anceloti poslozi na svoj nacin..
Mora se desiti i pad , samo da nema povreda do kraja, a danas mi izdvojio Kimmicha koji je odigrao odlicno, Javija, te Riberya..
za Gotzea ne znam sta da kazem, vidi se trud i sve to, ali sve je to slabasno, doduse moguce da zeli izazov sljedece sezone da vidi sta ce Karlo uraditi, da li ce se slagati sa njim, da li ce zeljeti ostaviti jaci pecat u Bayernu..
Sve u svemu pobjeda je bitna, idemo u Lisabon da pobjedimo i da osiguramo polufinale, a onda nek nam je Bog na pomoci !
Mora se desiti i pad , samo da nema povreda do kraja, a danas mi izdvojio Kimmicha koji je odigrao odlicno, Javija, te Riberya..
za Gotzea ne znam sta da kazem, vidi se trud i sve to, ali sve je to slabasno, doduse moguce da zeli izazov sljedece sezone da vidi sta ce Karlo uraditi, da li ce se slagati sa njim, da li ce zeljeti ostaviti jaci pecat u Bayernu..
Sve u svemu pobjeda je bitna, idemo u Lisabon da pobjedimo i da osiguramo polufinale, a onda nek nam je Bog na pomoci !
FC Bayern !!!!!
Sta reci za Vidala
Kakva zelja i borba, mnogi se mogu ugledati a covjek je u klubu pola godine

muamerc je napisao/la:Sta reci za VidalaKakva zelja i borba, mnogi se mogu ugledati a covjek je u klubu pola godine
momci nisam od pocetka gledao tekmu sta bi pa onako rano vidal izadje iz tekme

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Pa čuj, to znači da sigurno nećemo izgubiti, a vjerovatno da ćemo pobijediti, ma kakav trener i sastav bio.R32 je napisao/la:Ne znam jel ikome vise drago nego meni kad vidim Martineza u startnoj postavi. uff

Danas u napadu Riberi odlučio, uhvatio je formu, samo zdravlja.
Kako god bude, Goce nas napušta ovo ljeto 90%sam siguran, neće se tu čekati ni Karlo, jer ovaj momak u Bayernu nije na svom, vjerujem da je njegov odlazak već napola dogovoren.
Onom pokušaju od trenera milion puta dokazano da Vidal nije ofanzivni igrač, ali on po svom, kako uđe Miler igra se proljepšala.
Kada taj napuhani Španac odvede na Evropsko selekciju kakva jeste ova Irska onda se javi i polemiši, dotad prdi u ćenifu.anelbavarac je napisao/la:Senilni zabar dijeli lekcije o taktici.![]()
Jos ovaj ga ovdje nas'o lijepit'.
Vidal je izasao ne iz gresaka sto je bio ofanzivan vec sto je morao da pravi faulove na kontrama koje su kreirali Gotze i Lewa svojim super pasovima i sigurnom kontrolom lopte. Alonso je isto bio blizu takvom scenariju. Mora se usput cestitati Alonsu na partiji, steta sto je stariji, to je doktor fudbala.
- luca toni 9
- Kontakt:
Dobro je ovo danas bilo, sve zadovoljavajuce...
Ono na pocetku je bilo lose, ali kad je Müller usao, sve je islo lakse
Sad sve misli na Lisabon !!! ABda do polufinala
))
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ono na pocetku je bilo lose, ali kad je Müller usao, sve je islo lakse

Sad sve misli na Lisabon !!! ABda do polufinala

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
ne znam za vas ali momci ja imam neki nenadjebiv osjecaj da ako prodjemo benfiku da bi ove sezone nekako mogli zavrsiti u finalu LP ne znam kako ,ali osvojiti to.....o tome necu ni rijeci prozboriti. 

Ribery majstor nad majstorima i još je sada uhvatio pravu formu...Klare je napisao/la:
Danas u napadu Riberi odlučio, uhvatio je formu, samo zdravlja.

Ti kao jedan od najvećih kritičara Pepa, kod Goetzeove igre, vidiš samo problem u Goetzeu jel?Klare je napisao/la: Kako god bude, Goce nas napušta ovo ljeto 90%sam siguran, neće se tu čekati ni Karlo, jer ovaj momak u Bayernu nije na svom, vjerujem da je njegov odlazak već napola dogovoren.

Što se tiče prošle utakmice, Goetze je bio dobar, jučer je tu bilo pozitivnih naznaka, ali malo je toga efektivnog napravio. Trudio se jeste, po statistici u duelima bio loš, a u pas igri po statistici vrlo dobar (iznad 90 % tačnost). Tu je problem samo što je on imao malo efektivnih, bitnih pasova. Imao je on par dobrih utakmica otkako je kod nas, a jeste da je to za takav kalibar bilo relativno malo. Dosta je imao prosječnih i slabih, a često je bio pogubljen na terenu. Samo sada dolazimo do ključne stvari: Svako bi skoro na njegovom mjestu bio pogubljen, kada Goetze i ne zna koju poziciju igra i koja mu je uloga. Guardiola ili ga ne zna ili ne želi usmjeriti...To mi je još čudnije, jer Goetze po tehničkim kvalitetima faktički ispunjava sve uslove da bude Pepov igrač po mjeri. Ali kod Pepa treba specijalna tehnika, specijalno razmišljanje po pitanju kretanja u igri, da faktički ako sve to pratiš 100 % lako ćeš na kraju postat debil. Ni Pep nekad ne zna šta hoće i on je sam pogubljen.
Nevjerovatna je činjenica i ta kako je Goetze u reprezentaciji (primjer utakmica protiv Italije) i u Bayernu skroz drugi čovjek. To su zapravo 2 različita igrača....I naravno da je tako, kada u reprezentaciji ima trenera koji s njim razgovara, motiviše ga ili što je sasvim dovoljno da mu jasne upute, dok u Bayernu ima sve suprotno, čak mu je tu trener koji mu ne pruži ni ruku jučer prilikom izlaska, nego sjedi mirno na klupi i lafo razmišlja o filozofiji igre.
E sada dolazimo do samog Goetzea. On se može kritikovati u smislu što još nije agilniji i što sa više žara ne ulazi u duele. Iako ne treba zaboraviti da je Goetze umjetnik, a drugi bi trebali biti radilice. Ali i pored toga bi u duelima se morao više truditi i ulaziti u iste s više žara.
Što se tiče odlaska ili ostanka, tu mislim da su šanse 50:50, a tu dosta zavisi od Goetzea samog (njegove odluke). On sada isto tako treba pokazat da li je mangup koji će ostat i pokazat se pred novim trenerom, koji će sigurno znati bolje s njim raditi ili će nakon ovih prosječnih sezona ipak reći odoh ja iz velikog Bayerna ipak tamo negdje gdje ću lakše biti zvijezda (drugim riječima da li će ispast pi.da

Za sada ništa nije procurilo o Carlovom mišljenju po pitanju Goetzea...Carlo se uglavnom izjasnio za obavezni ostanak Mullera i Lewe i zatražio da se svi nositelji igre zadrže. Sve zavisi kod Carla, kakav on generalni utisak ima o Goetzeu, koliko ga je posmatrao izvan Bayerna, šta tačno u njemu vidi. A poznato je da su Goetzeov menadžer i Carlo u dobrim odnosima, tako da će sigurno obaviti iskren razgovor.
Tu će i upravu donijeti svoj sud, da li je Goetze imao lošija izdanja zbog Pepa ili je Bayern za njega prevelik klub tj. zalogaj....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
U Finalu su sanse 50/50 taman igrali Wolfsburg-Barca jer se svi useru u gace i niko ne moze igrati svoju igru.Karlo je napisao/la:ne znam za vas ali momci ja imam neki nenadjebiv osjecaj da ako prodjemo benfiku da bi ove sezone nekako mogli zavrsiti u finalu LP ne znam kako ,ali osvojiti to.....o tome necu ni rijeci prozboriti.
Bitno je ne praviti greske jer one vrlo cesto odluce pobjednika u finalu.
Ja se ove sezone ne radujem ni priblizno kao prije,povrede su mi ubile svaki cejf i euforiju

- Bayern@heart
- Kontakt:
Coman i Martinez spremi za put za Lisabon. Boateng se vraća protiv Werdera ili Herte u sastav
Dje su oni pepoljupci sto branise ublehu svim srcima katalonskim,dje ste sviraci ku*cu da nam predocite sve zamislini filozofije pepa kojima nas vodi ka titulama.Sada pisete al cinimi se anti pep tonom.
Samo kad se sjetim velikih citaca misli i strategije Pepove.
Samo kad se sjetim velikih citaca misli i strategije Pepove.
VOLIM BAYERN
Evo ih, reci sta imas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.