Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Nevjerovatno mesarenje igraca Oldhama, bit ce cudo ako prodjemo bez povrede. Robinson amaterski odigrao kod drugog gola, bez potrebe ulazio sredinu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Sad će to šef u pauzi sve da sredi i u II-om pada trica u mrežu Oldhama
.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kako jadno izgleda vezni red bez Gerrarda i Lucasa.
I ja mislim da će 2:4 bit na kraju
I ja mislim da će 2:4 bit na kraju
Zadnja izmjena: VolimLiverpool, dana/u 27 jan 2013, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.
nece ovaj vidjet pa da se citiramOtelo je napisao/la:ovo mi je drugi nick,prvi je bio od 2011 i to negdje od junaFudo je napisao/la:Pogledaj kad es ko pridruzijo ovdje pa onda lupetaj...Otelo je napisao/la:A sta ne mogu ovi sto dodju samo kad treba nekog il nesto prikazat losim
evo zodiac ce potvrdit a i hrpa drugih
Sad ce to Rodgers da rijesi na HT i da im petaka uvalimo do kraja
@scouser mene je sve presjeklo kad je dodirnuo Suareza a ovaj pao a ni onaj start prema Allenu nije bio normalan
I da Sterling/Borini out,Sule na njihovo mjesto a pravi veznjak u vezu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
mozeli mi neko reci sto igraju suarze skrtel starid streling hendo moguci prvotimci za sledeci mec protiv arsenala?
jos samo hvali da se neko povrjedi
ja se taman ponadao igrace mladici da ih gledam 
jos samo hvali da se neko povrjedi

& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
Ala tuku ovi igraci Oldhama.
Svakih pet minuta neko od Redsa dobije neki lakat.
Coates vam je danas tanak.
Suarez rijesava u drugom dijelu.

Svakih pet minuta neko od Redsa dobije neki lakat.
Coates vam je danas tanak.
Suarez rijesava u drugom dijelu.

Keep the Blue Flag Flying High !
u veznom redu nema nikog zato dodje lahko do gola
Coates i joe alen nezaluzuju nosit dres liverpoola..Odavno nisam gledao sporijeg igraca od Coatesa, pa za njeg je Torlak, Bolt..Cak je oldham imao vise loptu od nas, zato sto niko nezna da stane na loptu, a to je posao allena al tip je izgubljen ko cevap u svemiru..
I ne kritikujem samo nakon jedne tekme vec pratim liverpoolod 96 godine, i to skoro svaku tekmu!!
I ne kritikujem samo nakon jedne tekme vec pratim liverpoolod 96 godine, i to skoro svaku tekmu!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
sturridge nije nijiednom osutao
kad pogledam ovaj forum, vec sutra mi ne bi mogli sastavit ni 11 igraca, sve ih rasprodali
kad pogledam ovaj forum, vec sutra mi ne bi mogli sastavit ni 11 igraca, sve ih rasprodali
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
keno94 je napisao/la:sturridge nije nijiednom osutao

- peppo_owen
- Kontakt:
A sada preokret 
Fali jedan igrac na sredini,to se jasno vidi,previse je 4 ofanzivna igraca i dva panja na sredini.Il ako je vec odlucio igrat 4-4-2,morao je Downing igrat i vracat se pomagat odbrani.Ovako Sterling i Borini se zanesu u napadu,i prostora previse.Samo mi nije jasno zasto pristajemo sa njima da nabijamo loptu,zar nebi trebali stat na loptu,igrat svoju igru.Ovako samo trosimo vrijeme na ispucavanje lopte,a moze puno jednostavnije da se igra.

Fali jedan igrac na sredini,to se jasno vidi,previse je 4 ofanzivna igraca i dva panja na sredini.Il ako je vec odlucio igrat 4-4-2,morao je Downing igrat i vracat se pomagat odbrani.Ovako Sterling i Borini se zanesu u napadu,i prostora previse.Samo mi nije jasno zasto pristajemo sa njima da nabijamo loptu,zar nebi trebali stat na loptu,igrat svoju igru.Ovako samo trosimo vrijeme na ispucavanje lopte,a moze puno jednostavnije da se igra.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- Paraglajder
- Kontakt:
ovo nam vracaju za proslu godinu 

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
mislis bice 5-1peppo_owen je napisao/la:A sada preokret
- BeyKopites
- Kontakt:
Valjda možemo izboriti ponovljenu utakmicu na Anfieldu, pa ovo je tragikomično

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma Coates je u Liverpoolu čisto da bi Suarez imao s kim prozboriti koju i da mogu obilježiti dan nezavisnosti Urugvaja.
Frajer je totalno nepouzdan, izgubljen i nikakav, a neki ga još željeli prebaciti na poziciju zadnjeg veznog. Mogu misliti kako bi tek smiješno na toj poziciji izgledao.

Frajer je totalno nepouzdan, izgubljen i nikakav, a neki ga još željeli prebaciti na poziciju zadnjeg veznog. Mogu misliti kako bi tek smiješno na toj poziciji izgledao.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
robinson qarna
Kad ulete branioci Rodgersa sa tezom neka smo vala ispali iz ovog takmicenja da se igraci ne umaraju.
Nadam se da ce dobiti ako Bog da otkaz sto prije.

Nadam se da ce dobiti ako Bog da otkaz sto prije.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Komentar cu ostaviti nakon zadnjeg sudijskog zvizduka.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ubise spanjolci 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.