Pa prodali su/ste Kouassija jednog od boljih igraca u Kinu o tome svi govore. Doduse sada se vec pise o 1.6 miliona. Samo steta puno ce faliti Hajduku jer je bio jedan od bolji ograca sigurno.dubrovnik je napisao/la:Ajax ja nemam pojma tko je prodan u Kinu.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 feb 2015, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Znam ja da je sve u formi sale ali brate nema vise nicega sto me sa vama pakovalo u isti kofer. Nema nista u vasim postovima. Samo kletve i sprdanja. Unististe sve. Pa me sve manje mili ovdje i dolaziti. A nazalost znam da to niste vi.rishaaa je napisao/la:dubrovnik druže,znaš da se ja s Maminjom zezamNe proklinjem ja nikog,samo se šalim... Ispričavam se ako sam te uvrijedio
Kakav Reja,ništa dok Ibro ne dođe iz Makedonije

Biće boljedubrovnik je napisao/la:Znam ja da je sve u formi sale ali brate nema vise nicega sto me sa vama pakovalo u isti kofer. Nema nista u vasim postovima. Samo kletve i sprdanja. Unististe sve. Pa me sve manje mili ovdje i dolaziti. A nazalost znam da to niste vi.rishaaa je napisao/la:dubrovnik druže,znaš da se ja s Maminjom zezamNe proklinjem ja nikog,samo se šalim... Ispričavam se ako sam te uvrijedio
Kakav Reja,ništa dok Ibro ne dođe iz Makedonije

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Eto vidis zadnjih dana nisam uopce citao novine tek sam dosao kuci izvanka. Nemam pojma. Kazem ti da ja nisam hardcore navijac. Vise me zanima TSS nego Kouassi i to ti valjda kaze da ja nisam pravi navijac. Cijelo vrijeme to govorim.Ajax je napisao/la:Pa prodali su/ste Kouassija jednog od boljih igraca u Kinu o tome svi govore.dubrovnik je napisao/la:Ajax ja nemam pojma tko je prodan u Kinu.
Normalno da sam skuzio ali sve se pretvorilo u citiranje. Je li ti se to svidja?Ajax je napisao/la:Nije valjda da nisi skuzio @dubrovnik da ti ljudi maminja citiraju.
Upravu si nema Dinamo nikakve veze sa Hajdukom. To samo neki ovdje namjerno provociraju kao sto su neki spominjali Intere, Seville i pljuske ista stvar. Niko sretniji od nas da za Hajduk i reprezentaciju zaigraju neki novi Hibic ili Ibricic na vrhuncu karijere. Niko nebi rekao nista protiv Hajduka koji je nebitan u svemu ovome. Doduse istina je da su losiji od Dinama i Rijeke i to nesto vazi samo nije to jedino bitno. Najbitniji je ipak kvalitet igraca. Cak i taj Maglica koji nije sada ni blizu reprezentacije. Ako bi nekim cudom zabio dvadesetak golova ja bi ga prvi pozvao nebitno iz kojeg je kluba.dubrovnik je napisao/la:Normalno da sam skuzio ali sve se pretvorilo u citiranje. Je li ti se to svidja?Ajax je napisao/la:Nije valjda da nisi skuzio @dubrovnik da ti ljudi maminja citiraju.
@ajax to je normalno da igraci idu u Kinu. Kina je u prelaznom roku potrosila vise od svih liga u svijetu izuzev mislim Engleske. Jednog Alana iz Salzburga su glat uzeli. Sa njim i jedan od najboljih brazilskih spiceva Golart, trazilo ga je puno evropskih timova. Zatim jedan od najrazenijih brazilskih igraca Ribeiro je otisao u UAE, mladi Romarinho takodjr, gdje ima jos fantasticnih fudbalera. U Kataru imas mnostvo ekstra igraca, od Weissa i Stocha, Nenea itd. Fudbal se prosiruje i to ce se desavati sve cesce.Ajax je napisao/la:Pa prodali su/ste Kouassija jednog od boljih igraca u Kinu o tome svi govore. Doduse sada se vec pise o 1.6 miliona. Samo steta puno ce faliti Hajduku jer je bio jedan od bolji ograca sigurno.dubrovnik je napisao/la:Ajax ja nemam pojma tko je prodan u Kinu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Meni je samo to i vazno a za ove budalastine ubit, zaklat, proklet imamo Mamica uzivo. Sta ce nam to na forumu reprezentativaca. Meni je zamorno isto kao sto su nas oni prskali i samarali sa Susicem. Nemam pojma i sto je najgore dolazi od forumasa radi kojih sam se ovdje i prijavio. Da im drzim stranu u onom sukobu radi nesrece zvane Safet. Zato se i osjecam pozvanim da ovo napisem.Ajax je napisao/la:Upravu si nema Dinamo nikakve veze sa Hajdukom. To samo neki ovdje namjerno provociraju kao sto su neki spominjali Intere, Seville i pljuske ista stvar. Niko sretniji od nas da za Hajduk i reprezentaciju zaigraju neki novi Hibic ili Ibricic na vrhuncu karijere. Niko nebi rekao nista protiv Hajduka koji je nebitan u svemu ovome. Doduse istina je da su losiji od Dinama i Rijeke i to nesto vazi samo nije to jedino bitno. Najbitniji je ipak kvalitet igraca. Cak i taj Maglica koji nije sada ni blizu reprezentacije. Ako bi nekim cudom zabio dvadesetak golova ja bi ga prvi pozvao nebitno iz kojeg je kluba.dubrovnik je napisao/la:Normalno da sam skuzio ali sve se pretvorilo u citiranje. Je li ti se to svidja?Ajax je napisao/la:Nije valjda da nisi skuzio @dubrovnik da ti ljudi maminja citiraju.
NSBiH mora u pravilnik ubaciti klauzulu, da je igračima Hajduka doživotno zabranjen nastup za reprezentaciju!
voltron30 je napisao/la:NSBiH mora u pravilnik ubaciti klauzulu, da je igračima Hajduka doživotno zabranjen nastup za reprezentaciju!

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
Mi znamo da si ti dobar, posten i pametan forumas, ali si stao izmedju nas i porodice Susic, a tu nema milosti ! Gazimo sve, prijatelje, istomisljenike...to je rat do istrjebljenja. Ovo ti je kao 1945., kada je okupator protjerandubrovnik je napisao/la: Meni je samo to i vazno a za ove budalastine ubit, zaklat, proklet imamo Mamica uzivo. Sta ce nam to na forumu reprezentativaca. Meni je zamorno isto kao sto su nas oni prskali i samarali sa Susicem. Nemam pojma i sto je najgore dolazi od forumasa radi kojih sam se ovdje i prijavio. Da im drzim stranu u onom sukobu radi nesrece zvane Safet. Zato se i osjecam pozvanim da ovo napisem.

- Neandertalac
- Kontakt:
Tino i ta Maglica. Za mene jeste polovnjak, bio i ostat ce. Ako malo potrci, da koji gol i pocnu ga dizati placeni novinari ne znaci da zna igrati, a to sto je on tebi najbolji, govori o tvom poznavanju fudbala i igrackih kvaliteta.dubrovnik je napisao/la:Uz duzno postovanje,Neandertalac je napisao/la:Ima li jos kakav igrac osim Maglice da bi nam bio interesantan? Mislim poznaju se igraci, igraju u jakom Hajduku, i sa njih pet sest i repka bi napredovala, pa pogledajte samo koliko je njihov "najbolji" igrac doprinio situaciji u kojoj smo sada![]()
Ovaj dubrovnik@ uz svo duzno postovanje, slomi ovim polovnjacima, a nigdje kvalitete na vidiku, ni klupski ni igracki..., koje to ja polovnjake naguravam i spominjem u kontekstu repke ako ti ne bi bilo tesko reci. Ja smatram da TSS nije polovnjak a ako ti smatras da jest reci mi 1-2 vezna igraca sa nasim papirima koji imaju njegove godine da su bolji od njega. Maglicu sam spomenuo usput da bi ga se moglo pratiti i nista vise. Nemoj brate Talijanski sa ledja bez ikakvih argumenata. Ja bi i crnog vraga gurnuo u repku ako bi mislio da od njega moze biti koristi. Ali dobro je ti makar kazes uz duzno postovanje.
![]()
![]()
Ovo posmatram iz aspekta reprezentativne kvalitete, a spec prvih jedanaest. Eh sada, za treceg mjesta Hnl-a, za bara bare utakmice sa Zadrom ili Osijekom, tu se mozda malo istakne, i tu bi i mogao biti medju najboljima, ako jos malo poradi na sebi.
Ah glede ove Maglice, pa nismo bas toliko ocajni da pratimo nekakve koji se jos ni u Hajduku nisu dokazali...
I nemoj mi vragova zdravlja ti, eto ugurali ste Tina, pa nam hebase mater i uzduz i porijeko...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nabroja ti puno toga ali mi ne napisa ove igrace njegovih godina koji su bolji od njega. A TSSa ja nikad nisam spominjao u kontekstu prvih 11. Ali nema smisla ovu pricu rastezati sve je receno.Neandertalac je napisao/la:Tino i ta Maglica. Za mene jeste polovnjak, bio i ostat ce. Ako malo potrci, da koji gol i pocnu ga dizati placeni novinari ne znaci da zna igrati, a to sto je on tebi najbolji, govori o tvom poznavanju fudbala i igrackih kvaliteta.dubrovnik je napisao/la:Uz duzno postovanje,Neandertalac je napisao/la:Ima li jos kakav igrac osim Maglice da bi nam bio interesantan? Mislim poznaju se igraci, igraju u jakom Hajduku, i sa njih pet sest i repka bi napredovala, pa pogledajte samo koliko je njihov "najbolji" igrac doprinio situaciji u kojoj smo sada![]()
Ovaj dubrovnik@ uz svo duzno postovanje, slomi ovim polovnjacima, a nigdje kvalitete na vidiku, ni klupski ni igracki..., koje to ja polovnjake naguravam i spominjem u kontekstu repke ako ti ne bi bilo tesko reci. Ja smatram da TSS nije polovnjak a ako ti smatras da jest reci mi 1-2 vezna igraca sa nasim papirima koji imaju njegove godine da su bolji od njega. Maglicu sam spomenuo usput da bi ga se moglo pratiti i nista vise. Nemoj brate Talijanski sa ledja bez ikakvih argumenata. Ja bi i crnog vraga gurnuo u repku ako bi mislio da od njega moze biti koristi. Ali dobro je ti makar kazes uz duzno postovanje.
![]()
![]()
Ovo posmatram iz aspekta reprezentativne kvalitete, a spec prvih jedanaest. Eh sada, za treceg mjesta Hnl-a, za bara bare utakmice sa Zadrom ili Osijekom, tu se mozda malo istakne, i tu bi i mogao biti medju najboljima, ako jos malo poradi na sebi.
Ah glede ove Maglice, pa nismo bas toliko ocajni da pratimo nekakve koji se jos ni u Hajduku nisu dokazali...
I nemoj mi vragova zdravlja ti, eto ugurali ste Tina, pa nam hebase mater i uzduz i porijeko...
vidi ovog proletera, sta ima Bosko Buha, pogazil se sta preko interneta, osim sto gusis sa glupostima na svakoj temi.SjeverniVjetar je napisao/la:Mi znamo da si ti dobar, posten i pametan forumas, ali si stao izmedju nas i porodice Susic, a tu nema milosti ! Gazimo sve, prijatelje, istomisljenike...to je rat do istrjebljenja. Ovo ti je kao 1945., kada je okupator protjerandubrovnik je napisao/la: Meni je samo to i vazno a za ove budalastine ubit, zaklat, proklet imamo Mamica uzivo. Sta ce nam to na forumu reprezentativaca. Meni je zamorno isto kao sto su nas oni prskali i samarali sa Susicem. Nemam pojma i sto je najgore dolazi od forumasa radi kojih sam se ovdje i prijavio. Da im drzim stranu u onom sukobu radi nesrece zvane Safet. Zato se i osjecam pozvanim da ovo napisem.
Ojjj
On nesto gazi
E tugo moja golema.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Sretno!Inter XI vs. Atalanta: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus, Santon; Guarin, Susic, Brozovic, Shaqiri; Podolski, Palacio.

DD
-
Inter Baku 1 - 0 FK Baku
T.S.Susic, 5.minut
precizan lob sa ruba sesnaesterca!
T.S.Susic, 5.minut
precizan lob sa ruba sesnaesterca!

- Neandertalac
- Kontakt:
Pa sta hoces da kazes? Njegovih kvaliteta ima na desetine mladica, pa mozemo reci i x2-3-4-5 puta, jer je on univerzalac, jos nismo apsolvirali koju on to poziciju igra, ali niko od tih igraca nije imao privilegiju da mu je adzo selektor. Ako je na silu upao u reprezentaciju ne znaci da zna igrati, i da je bolji od nekog djecaka, koji kako rekoh nije imao tu privilegiju. Nije to mjerilo kvalitete. Kako to okrecete, nevjerovatno, dok ne nadjete boljeg, ostaje Tinki...dubrovnik je napisao/la:Nabroja ti puno toga ali mi ne napisa ove igrace njegovih godina koji su bolji od njega. A TSSa ja nikad nisam spominjao u kontekstu prvih 11. Ali nema smisla ovu pricu rastezati sve je receno.Neandertalac je napisao/la:
Tino i ta Maglica. Za mene jeste polovnjak, bio i ostat ce. Ako malo potrci, da koji gol i pocnu ga dizati placeni novinari ne znaci da zna igrati, a to sto je on tebi najbolji, govori o tvom poznavanju fudbala i igrackih kvaliteta.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ako Dzeko obraza ima dat ce momku kapitensku u reprezentaciji!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946