Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Ajax » 13 feb 2015, 16:48

dubrovnik je napisao/la:Ajax ja nemam pojma tko je prodan u Kinu.
Pa prodali su/ste Kouassija jednog od boljih igraca u Kinu o tome svi govore. Doduse sada se vec pise o 1.6 miliona. Samo steta puno ce faliti Hajduku jer je bio jedan od bolji ograca sigurno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 feb 2015, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 feb 2015, 16:49

rishaaa je napisao/la:dubrovnik druže,znaš da se ja s Maminjom zezam :D Ne proklinjem ja nikog,samo se šalim... Ispričavam se ako sam te uvrijedio :) Kakav Reja,ništa dok Ibro ne dođe iz Makedonije :D
Znam ja da je sve u formi sale ali brate nema vise nicega sto me sa vama pakovalo u isti kofer. Nema nista u vasim postovima. Samo kletve i sprdanja. Unististe sve. Pa me sve manje mili ovdje i dolaziti. A nazalost znam da to niste vi. :D

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 feb 2015, 16:50

dubrovnik je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:dubrovnik druže,znaš da se ja s Maminjom zezam :D Ne proklinjem ja nikog,samo se šalim... Ispričavam se ako sam te uvrijedio :) Kakav Reja,ništa dok Ibro ne dođe iz Makedonije :D
Znam ja da je sve u formi sale ali brate nema vise nicega sto me sa vama pakovalo u isti kofer. Nema nista u vasim postovima. Samo kletve i sprdanja. Unististe sve. Pa me sve manje mili ovdje i dolaziti. A nazalost znam da to niste vi. :D
Biće bolje :D Samo čekamo da krene nastavak kvalifikacija :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 feb 2015, 16:51

Ajax je napisao/la:
Pa prodali su/ste Kouassija jednog od boljih igraca u Kinu o tome svi govore.
Eto vidis zadnjih dana nisam uopce citao novine tek sam dosao kuci izvanka. Nemam pojma. Kazem ti da ja nisam hardcore navijac. Vise me zanima TSS nego Kouassi i to ti valjda kaze da ja nisam pravi navijac. Cijelo vrijeme to govorim.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 feb 2015, 16:53

Ajax je napisao/la:Nije valjda da nisi skuzio @dubrovnik da ti ljudi maminja citiraju.
Normalno da sam skuzio ali sve se pretvorilo u citiranje. Je li ti se to svidja?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 feb 2015, 16:59

dubrovnik je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Nije valjda da nisi skuzio @dubrovnik da ti ljudi maminja citiraju.
Normalno da sam skuzio ali sve se pretvorilo u citiranje. Je li ti se to svidja?
Upravu si nema Dinamo nikakve veze sa Hajdukom. To samo neki ovdje namjerno provociraju kao sto su neki spominjali Intere, Seville i pljuske ista stvar. Niko sretniji od nas da za Hajduk i reprezentaciju zaigraju neki novi Hibic ili Ibricic na vrhuncu karijere. Niko nebi rekao nista protiv Hajduka koji je nebitan u svemu ovome. Doduse istina je da su losiji od Dinama i Rijeke i to nesto vazi samo nije to jedino bitno. Najbitniji je ipak kvalitet igraca. Cak i taj Maglica koji nije sada ni blizu reprezentacije. Ako bi nekim cudom zabio dvadesetak golova ja bi ga prvi pozvao nebitno iz kojeg je kluba.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 feb 2015, 17:00

Ajax je napisao/la:
Pa prodali su/ste Kouassija jednog od boljih igraca u Kinu o tome svi govore. Doduse sada se vec pise o 1.6 miliona. Samo steta puno ce faliti Hajduku jer je bio jedan od bolji ograca sigurno.
@ajax to je normalno da igraci idu u Kinu. Kina je u prelaznom roku potrosila vise od svih liga u svijetu izuzev mislim Engleske. Jednog Alana iz Salzburga su glat uzeli. Sa njim i jedan od najboljih brazilskih spiceva Golart, trazilo ga je puno evropskih timova. Zatim jedan od najrazenijih brazilskih igraca Ribeiro je otisao u UAE, mladi Romarinho takodjr, gdje ima jos fantasticnih fudbalera. U Kataru imas mnostvo ekstra igraca, od Weissa i Stocha, Nenea itd. Fudbal se prosiruje i to ce se desavati sve cesce.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 feb 2015, 17:09

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Upravu si nema Dinamo nikakve veze sa Hajdukom. To samo neki ovdje namjerno provociraju kao sto su neki spominjali Intere, Seville i pljuske ista stvar. Niko sretniji od nas da za Hajduk i reprezentaciju zaigraju neki novi Hibic ili Ibricic na vrhuncu karijere. Niko nebi rekao nista protiv Hajduka koji je nebitan u svemu ovome. Doduse istina je da su losiji od Dinama i Rijeke i to nesto vazi samo nije to jedino bitno. Najbitniji je ipak kvalitet igraca. Cak i taj Maglica koji nije sada ni blizu reprezentacije. Ako bi nekim cudom zabio dvadesetak golova ja bi ga prvi pozvao nebitno iz kojeg je kluba.
Meni je samo to i vazno a za ove budalastine ubit, zaklat, proklet imamo Mamica uzivo. Sta ce nam to na forumu reprezentativaca. Meni je zamorno isto kao sto su nas oni prskali i samarali sa Susicem. Nemam pojma i sto je najgore dolazi od forumasa radi kojih sam se ovdje i prijavio. Da im drzim stranu u onom sukobu radi nesrece zvane Safet. Zato se i osjecam pozvanim da ovo napisem.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 feb 2015, 18:29

NSBiH mora u pravilnik ubaciti klauzulu, da je igračima Hajduka doživotno zabranjen nastup za reprezentaciju!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 13 feb 2015, 18:30

voltron30 je napisao/la:NSBiH mora u pravilnik ubaciti klauzulu, da je igračima Hajduka doživotno zabranjen nastup za reprezentaciju!
:lol: :lol: :lol:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 13 feb 2015, 21:09

dubrovnik je napisao/la: Meni je samo to i vazno a za ove budalastine ubit, zaklat, proklet imamo Mamica uzivo. Sta ce nam to na forumu reprezentativaca. Meni je zamorno isto kao sto su nas oni prskali i samarali sa Susicem. Nemam pojma i sto je najgore dolazi od forumasa radi kojih sam se ovdje i prijavio. Da im drzim stranu u onom sukobu radi nesrece zvane Safet. Zato se i osjecam pozvanim da ovo napisem.
Mi znamo da si ti dobar, posten i pametan forumas, ali si stao izmedju nas i porodice Susic, a tu nema milosti ! Gazimo sve, prijatelje, istomisljenike...to je rat do istrjebljenja. Ovo ti je kao 1945., kada je okupator protjeran :salut:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 feb 2015, 14:24

dubrovnik je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ima li jos kakav igrac osim Maglice da bi nam bio interesantan? Mislim poznaju se igraci, igraju u jakom Hajduku, i sa njih pet sest i repka bi napredovala, pa pogledajte samo koliko je njihov "najbolji" igrac doprinio situaciji u kojoj smo sada :lolno:
Ovaj dubrovnik@ uz svo duzno postovanje, slomi ovim polovnjacima, a nigdje kvalitete na vidiku, ni klupski ni igracki...
Uz duzno postovanje, :D, koje to ja polovnjake naguravam i spominjem u kontekstu repke ako ti ne bi bilo tesko reci. Ja smatram da TSS nije polovnjak a ako ti smatras da jest reci mi 1-2 vezna igraca sa nasim papirima koji imaju njegove godine da su bolji od njega. Maglicu sam spomenuo usput da bi ga se moglo pratiti i nista vise. Nemoj brate Talijanski sa ledja bez ikakvih argumenata. Ja bi i crnog vraga gurnuo u repku ako bi mislio da od njega moze biti koristi. Ali dobro je ti makar kazes uz duzno postovanje. :D :D :D
Tino i ta Maglica. Za mene jeste polovnjak, bio i ostat ce. Ako malo potrci, da koji gol i pocnu ga dizati placeni novinari ne znaci da zna igrati, a to sto je on tebi najbolji, govori o tvom poznavanju fudbala i igrackih kvaliteta.
Ovo posmatram iz aspekta reprezentativne kvalitete, a spec prvih jedanaest. Eh sada, za treceg mjesta Hnl-a, za bara bare utakmice sa Zadrom ili Osijekom, tu se mozda malo istakne, i tu bi i mogao biti medju najboljima, ako jos malo poradi na sebi.
Ah glede ove Maglice, pa nismo bas toliko ocajni da pratimo nekakve koji se jos ni u Hajduku nisu dokazali...
I nemoj mi vragova zdravlja ti, eto ugurali ste Tina, pa nam hebase mater i uzduz i porijeko...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 feb 2015, 18:57

Neandertalac je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ima li jos kakav igrac osim Maglice da bi nam bio interesantan? Mislim poznaju se igraci, igraju u jakom Hajduku, i sa njih pet sest i repka bi napredovala, pa pogledajte samo koliko je njihov "najbolji" igrac doprinio situaciji u kojoj smo sada :lolno:
Ovaj dubrovnik@ uz svo duzno postovanje, slomi ovim polovnjacima, a nigdje kvalitete na vidiku, ni klupski ni igracki...
Uz duzno postovanje, :D, koje to ja polovnjake naguravam i spominjem u kontekstu repke ako ti ne bi bilo tesko reci. Ja smatram da TSS nije polovnjak a ako ti smatras da jest reci mi 1-2 vezna igraca sa nasim papirima koji imaju njegove godine da su bolji od njega. Maglicu sam spomenuo usput da bi ga se moglo pratiti i nista vise. Nemoj brate Talijanski sa ledja bez ikakvih argumenata. Ja bi i crnog vraga gurnuo u repku ako bi mislio da od njega moze biti koristi. Ali dobro je ti makar kazes uz duzno postovanje. :D :D :D
Tino i ta Maglica. Za mene jeste polovnjak, bio i ostat ce. Ako malo potrci, da koji gol i pocnu ga dizati placeni novinari ne znaci da zna igrati, a to sto je on tebi najbolji, govori o tvom poznavanju fudbala i igrackih kvaliteta.
Ovo posmatram iz aspekta reprezentativne kvalitete, a spec prvih jedanaest. Eh sada, za treceg mjesta Hnl-a, za bara bare utakmice sa Zadrom ili Osijekom, tu se mozda malo istakne, i tu bi i mogao biti medju najboljima, ako jos malo poradi na sebi.
Ah glede ove Maglice, pa nismo bas toliko ocajni da pratimo nekakve koji se jos ni u Hajduku nisu dokazali...
I nemoj mi vragova zdravlja ti, eto ugurali ste Tina, pa nam hebase mater i uzduz i porijeko...
Nabroja ti puno toga ali mi ne napisa ove igrace njegovih godina koji su bolji od njega. A TSSa ja nikad nisam spominjao u kontekstu prvih 11. Ali nema smisla ovu pricu rastezati sve je receno.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 14 feb 2015, 22:15

SjeverniVjetar je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Meni je samo to i vazno a za ove budalastine ubit, zaklat, proklet imamo Mamica uzivo. Sta ce nam to na forumu reprezentativaca. Meni je zamorno isto kao sto su nas oni prskali i samarali sa Susicem. Nemam pojma i sto je najgore dolazi od forumasa radi kojih sam se ovdje i prijavio. Da im drzim stranu u onom sukobu radi nesrece zvane Safet. Zato se i osjecam pozvanim da ovo napisem.
Mi znamo da si ti dobar, posten i pametan forumas, ali si stao izmedju nas i porodice Susic, a tu nema milosti ! Gazimo sve, prijatelje, istomisljenike...to je rat do istrjebljenja. Ovo ti je kao 1945., kada je okupator protjeran :salut:
vidi ovog proletera, sta ima Bosko Buha, pogazil se sta preko interneta, osim sto gusis sa glupostima na svakoj temi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 22:26

Ojjj :rol: On nesto gazi :facepalm: E tugo moja golema.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 15 feb 2015, 14:01

Inter XI vs. Atalanta: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus, Santon; Guarin, Susic, Brozovic, Shaqiri; Podolski, Palacio.
Sretno! :bih:
DD

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 15 feb 2015, 14:05

Inter Baku 1 - 0 FK Baku
T.S.Susic, 5.minut
precizan lob sa ruba sesnaesterca! :salut:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 feb 2015, 17:38

dubrovnik je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Nabroja ti puno toga ali mi ne napisa ove igrace njegovih godina koji su bolji od njega. A TSSa ja nikad nisam spominjao u kontekstu prvih 11. Ali nema smisla ovu pricu rastezati sve je receno.
Pa sta hoces da kazes? Njegovih kvaliteta ima na desetine mladica, pa mozemo reci i x2-3-4-5 puta, jer je on univerzalac, jos nismo apsolvirali koju on to poziciju igra, ali niko od tih igraca nije imao privilegiju da mu je adzo selektor. Ako je na silu upao u reprezentaciju ne znaci da zna igrati, i da je bolji od nekog djecaka, koji kako rekoh nije imao tu privilegiju. Nije to mjerilo kvalitete. Kako to okrecete, nevjerovatno, dok ne nadjete boljeg, ostaje Tinki... :facepalm:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 feb 2015, 19:38

Ako Dzeko obraza ima dat ce momku kapitensku u reprezentaciji!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], greenwood, riki46 i 27 gostiju.