Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pisalo se ranije nesto kao ako se ne bude dovodio Suarez ide se po njega. Za nadati se da je kanibal poslije onog konacno otpao.
Donnie Darko je napisao/la:Jel lupaš za Griezmanna ili se stvarno priča da su zainteresovani za njega?Raul_64 je napisao/la:Ma doci ce Griezman/Iturbe za backupa i ajde..
Uzeli su mi Isca prošle sezone, valjda neće i ovog
Pisalo se da hoce pero

Ma nema od njega nista,4 mjeseca nece igrati,nije pero lud,a cini mi se da sam negdje procitao da ima i zabranu transfera.geoxx je napisao/la:Pisalo se ranije nesto kao ako se ne bude dovodio Suarez ide se po njega. Za nadati se da je kanibal poslije onog konacno otpao.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Jok. validna opcija , stalno se spominjeDonnie Darko je napisao/la:Jel lupaš za Griezmanna ili se stvarno priča da su zainteresovani za njega?Raul_64 je napisao/la:Ma doci ce Griezman/Iturbe za backupa i ajde..
Uzeli su mi Isca prošle sezone, valjda neće i ovog
Za sada izgleda blize i od ovog Argentinca kojeg oce Talijani mnogi.
Samo da dodje s ljetnog raspusta

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:
Samo da dodje s ljetnog raspusta

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
@suhi nema zabranu ja mislim.
Nego, mislim da je Kroos il Verratti done deal i da se ceka kraj SP da bude zvanicno.
Nego, mislim da je Kroos il Verratti done deal i da se ceka kraj SP da bude zvanicno.

Naosvajali smo se dok je on branio.
Marca: King James : "Me gusta un poco más el Real Madrid" go pero go pero
AS: El Mónaco acepta negociar con el Madrid por Radamel Falcao

koji uzas ako dodje raspali falcao
pero, gigantu najveci, dovedi nam begovica, verrattija i kroosa/besica i nekog napadaca za klupice, moze neki od ovih sto je raul naveo, nema problema, svako normalan zna da u napadu moraju gospodariti ronaldo, bale i benz, to je jedino ispravno i najkvalitetnije moguce na svijetu

pero, gigantu najveci, dovedi nam begovica, verrattija i kroosa/besica i nekog napadaca za klupice, moze neki od ovih sto je raul naveo, nema problema, svako normalan zna da u napadu moraju gospodariti ronaldo, bale i benz, to je jedino ispravno i najkvalitetnije moguce na svijetu

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Iturbe dabogda, taj ce namaRaul_64 je napisao/la:Ma doci ce Griezman/Iturbe za backupa i ajde..

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- tyler durden
- Kontakt:
Topsuhi je napisao/la:Marca: King James : "Me gusta un poco más el Real Madrid" go pero go pero![]()

Kasiljas je sve titule klepio, kome milo kome ...Sveti je napisao/la:Ako prodaju lopeza, možemo se 'alaliti s titulama.

Pa ako ga ne budemo zelili , oce.milanist je napisao/la:Iturbe dabogda, taj ce namaRaul_64 je napisao/la:Ma doci ce Griezman/Iturbe za backupa i ajde..![]()
![]()
Realno

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
e jest i klepio. Komotno nas je mogao da košta titule svojim direktnim krivicama.MB7 je napisao/la:Kasiljas je sve titule klepio, kome milo kome ...Sveti je napisao/la:Ako prodaju lopeza, možemo se 'alaliti s titulama.Lopez nula.
Sviđalo se to vama ili ne, Lopes je trenutno bolji golman od Ikera.
naprijed rejal
Mogla bi se otvoriti neka zajednicka tema za ikera i papeta ,u istoj su situaciji 

Sveti je napisao/la:e jest i klepio. Komotno nas je mogao da košta titule svojim direktnim krivicama.MB7 je napisao/la:Kasiljas je sve titule klepio, kome milo kome ...Sveti je napisao/la:Ako prodaju lopeza, možemo se 'alaliti s titulama.Lopez nula.
Sviđalo se to vama ili ne, Lopes je trenutno bolji golman od Ikera.

- Consigliere
- Kontakt:
Casillas je fenomenalno branio sve do pred kraj sezone kad mu je forma odjednom naglo pala. Imao je onaj kiks u finalu, al sjetite se onog zicera Gotzea za 1:1 u Madridu ili nekoliko odbrana protiv Borussije...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Istina, ali je mogao da se komotno poserre na to sve da nije bilo rame. Razlog pada forme očito leži u psihičkoj nekonstantnosti, i takav golman ne smije i ne treba braniti u bitnim utakmicama.Consigliere je napisao/la:Casillas je fenomenalno branio sve do pred kraj sezone kad mu je forma odjednom naglo pala. Imao je onaj kiks u finalu, al sjetite se onog zicera Gotzea za 1:1 u Madridu ili nekoliko odbrana protiv Borussije...
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.