FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 02 jun 2011, 15:15

nime_tm87 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:„Stid me čovječe, kako da potpišem kada ne dajem golove“,

Evo sta je Lazo reko kad mu je Amar ponudio novi ugovor, prije mjesec dana. :cry:

@Devil

Ako se ovo ispostavi kao istina sta reci nego za mustuluk si ..

nego pile ko je onaj "ejff" (imal ga na forumu ovdje) ako ga se sjecas prije kad je bio na fkz.com komentari on je stalno donosio lijepe vijesti naravno uz tebe ..???
Brate istina je,rodjak mi je rekao,sedio sto pored njega u jednom kaficu(jer Mirko zivi u Lukavici),i kaze sutra idem za Cacak(to jeste veceras) kod rodbine i onda u Rusiju,ali ce da se vrati onda opet u Sarajevo na par dana jer izgleda da mora jos nesta da se dogovori sa Zeljom,valjda mu dodju neke pare jos.
Da hoce ,nadam se, a da i mi sta profitiramo ...

Kako cemo profitirati,covjeku istekao ugovor,normala ode bez obestecenja
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 02 jun 2011, 15:18

ali najjaci momak sto je bio fol u zelji i kasnije u fulhamu(PAZI TO) Mahir Karic koji je to bacac bombi HAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAH

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 jun 2011, 15:20

A u pravu ste skroz ,brzopleto razmisljam. :oops:
Svakako bi bilo dobro da ode, ali opet nam treba dobar lijevi bek, sumnjam da bi Amar pustao Mirka da nema nesto bolje u rukavu .. :?Nece valjda Stanic iznosit sve te muke sam ... :?

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 02 jun 2011, 15:24

Jedno pitanje,ima li neko slucajno zadnju utakmicu Zeljo- Velez sa Grbavice cijelu snimljenu ?
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 02 jun 2011, 15:28

Dobra vijest je da će potpisati Zolotić i Ramić, loša će biti ako Lazo ostane. Želju pratim počevši od sredine "80. godina i ja zaista ne pamtim slabijeg igrača da je igrao u Želji, a da se ovoliko forsira. Lazo, definitivno, osim u Želji ne može igrati ni u jednom drugom klubu u našoj ligi.
Evo, ovo je spisak igrača koji bi mogli pojačati konkurenciju u Želji ili biti u pravom smislu riječi pojačanja za naš klub. Svi dole navedeni igrači su uglavnom slobodni ili su im istekli ugovori. Molim dežurne kritičare da ne pjene kako nemamo para za dole navedene, jer dobro znam koliko se plaćaju Lazo. Ćulum, Radovanović i druge prekodrinske fudbalerčine:
Golmani: ako ode Šeha, dovesti Mujkića (Sloboda - istekao ugovor) ili Adilovića (Travnik - ugovor?)
Lijevo krilo: šutnuti Radovanovića, Stanića prebaciti u ofanzivu. Alternative: Ivetić (Velež - istekao ugovor) ili Halilović (Sloboda - istekao ugovor), (Husić - Zvijezda, mladi reprezentativac)
Desni bek: Imamo trojicu solidnih - Čola 1, Čola 2, Marković, Gančev (dobar na strani, kada se treba braniti)
Stoperi: Vasilić (ne ulijeva mi povjerenje, ali s obzirom da ima ugovor, igraće) Nyema (on mora ostati), Bogićević (pitanje je da li će se uspjeti vratiti poslije povrede), pokušati dovesti Ješea (pravo rješenje) ili malog Kazazića iz Veleža (slobodan igrač), Zrnanović (Budućnost), Alić (vraća se s posudbe, pitanje je kakav je, nisam ga gledao)
Vezni red: potreban jedan dobar zadnji vezni i obavezno centralni vezni koji će distribuirati lopte naprijed prema
Zebi, koji definitivno ne može igrati kreativca u vezi, on je klasični polušpic, igrač kojI jednom potezom može rješiti utakmicu. Kandidati: Gavarić (Sloboda - slobodan igrač), Okanović (Sloboda - slobodan), Vršajević (dobro krilo), Emir Halilović (Budućnost - dobar vezni igrač, nerijetko daje i golove, upotrebljiv na više pozicija), Purić (dobar igrač, ali ima ugovor s Čelikom), Rijad Demić i Zolj (dva perspektivna igrača iz Veleža, pogotovo ovaj prvi - obadvojica su slobodni igrači), Kantar (Prijedor - krilo).Zahvaliti se Ćulumu, klasična rozga, još jedan iz plejade onih koji se svaki dan moraju Bogu zahvaljivati što igraju u Želji.
Napadači: Još jednom ponavljam, nadam se da Lazo neće ostati.Ako Lazo i dalje ostane u klubu, očekujte na svakoj utakmici manjak od cirka dvije hiljade gledalaca, ljudi koji su nekad gledali i napadače koji svaku drugu utakmicu dadnu po jedan gol. Znači, imamo Ramića, Baljića (može igrati i krilo), Pehilj se vraća s posudbe, meni se posebno
sviđa Džafić iz Rudara (znam, neki će reći, ima 30. godina, ali mislim da bi on razvaljivao kod nas),Haskić (Budućnost - mlad igrač, koji može još napredovati), Fajić (Travnik), Selimović (Zrinjski - slobodan igrač, mislim da bi i on kod nas mogao dati jedno desetak golova po sezoni)...
P.S. Izvinjavam se na dužem postu

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 02 jun 2011, 15:38

Nemogu da vjerujem da je Zeljo kaznjen sa 3500km sto nije na vrijeme izasao na teren u kupu, a istom kaznom se kazni celik gdje uleti navijac i udari naseg igraca, a pogotovo borac istom kaznom zbog onog skandiranja i onog transparenta, smijesno i strasno...
A mi smo onda kad je onaj levat udario onog iz slavije popusili 10000km, jos ga lik pomilovo, a siroki radi one zastava 20000km, pa gore je ovo sto je borac uradio

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 02 jun 2011, 15:44

Admiral_TM87 je napisao/la:Nemogu da vjerujem da je Zeljo kaznjen sa 3500km sto nije na vrijeme izasao na teren u kupu, a istom kaznom se kazni celik gdje uleti navijac i udari naseg igraca, a pogotovo borac istom kaznom zbog onog skandiranja i onog transparenta, smijesno i strasno
stvarno za nepovjerovati. al stvarno..
a samo se sjeti pritisaka kad je na utkamici željo-slavija uletio navijac. koliko on 10 hiljada kazna, a i to je bilo malo, trazili su i bez prisustva publike. gdje su sad veliki borci za bh fudbal iz manjeg entiteta. gdje je ta svemoguca "sarajevska kuhinja". mora se ovo podhitno mjenjati.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 jun 2011, 15:45

I ja sam zaprepasten ovakvim kaznama.. Stvarno smijesno..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 jun 2011, 15:51

I na kraju je Željo taj koji ima zaštitu od saveza, sudačke organizacije i svega živog, a ni kriv ni dužan biva kažnjen...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 02 jun 2011, 15:54

Ova liga je fuj......cuj da se isto kazni zeljeznicar i borac.....to moze samo u ovoj drzavi
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 02 jun 2011, 16:05

Gigant je napisao/la:Ova liga je fuj......cuj da se isto kazni zeljeznicar i borac.....to moze samo u ovoj drzavi
sta reci nego jad i cemer,bolje da se savez suspendovao jer su ovim dobili jos veca prava i zato su kaznjeni ovako mizerno,inace da je neka druga zemlja u pitanju udarili bi ih po dzepu nebi vise smjeli u krugu od 200km od stadiona to ime da spomenu!
Fina Gradska sarajevska raja

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 02 jun 2011, 16:06

Željezničar kažnjen sa 3.500 KM zbog omalovažavanja Kupa BiH, odnosno zbog toga što igrači sarajevskog premijerligaša nisu na vrijeme istrčali na teren.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 02 jun 2011, 16:07

zubizareta je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Ova liga je fuj......cuj da se isto kazni zeljeznicar i borac.....to moze samo u ovoj drzavi
sta reci nego jad i cemer,bolje da se savez suspendovao jer su ovim dobili jos veca prava i zato su kaznjeni ovako mizerno,inace da je neka druga zemlja u pitanju udarili bi ih po dzepu nebi vise smjeli u krugu od 200km od stadiona to ime da spomenu!
da je neka druga zemlja kaznili bi ih sa oduzimanjem bodova + novcana kazna.....ali mi zivimo u bosni....eto ne moraju oduzimati bodove, ali ga kazni sa maksimalnom kaznom, a ne ovako u dupe se uvlaciti
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 jun 2011, 16:07

Ma kazne samo da raji zamazu oci dalje nista, sad ovi iz Sirokog da su pametni i zalbu odma uputiti
NO PYRO NO PARTY

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 02 jun 2011, 16:13

ako je Zeljo vrijedjao kup nase drzave onda su oni skandiranjem Mladicu vrijedjali cijelu BIH znaci kazna je prejadna!
Fina Gradska sarajevska raja

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 02 jun 2011, 16:32

Ja bi prije rekao da su Borac kaznili zbog nedovoljne podrske monstrumu...FUJJJJJJJJJJJ
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 02 jun 2011, 16:39

Možel link da čujem skandiranje Lazaru Popoviću,nesšto ide hajde lazare ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 jun 2011, 16:56

ovo nema nigdje...nama i celiku i BORCU ista kazna....ma fuj
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 02 jun 2011, 17:21

Može li mi neko odgovoriti šta je sa Arminom Hodžićem (je li potpisao za Liverpool) i ima li kakvih novosti u vezi izgradnje stadiona???

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 02 jun 2011, 17:37

Želji kazna zbog poštivanja vlastitih navijača !

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... h-navijaca
:oops:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.