Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
samo se nadam da ce utakmica zavrsiti bez povreda ovi mesari zesci
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Ja reko' dade ga henderson iz slobodnjaka

imali iko kakav link tek sam doso pa da mogu pogledat drugo poluvrijeme
sterling i borini nisu na utakmici

Ince

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Prodati ovoga Coatesa sto prije..Kako je losm amaterski
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
pikolo je napisao/la:imali iko kakav link tek sam doso pa da mogu pogledat drugo poluvrijeme
http://www.viponlinesports.eu/football/ ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo linka
robinson nije los, buducnost kluba definitivno, coatesa prodat, da je dovest jos jednog napadaca i veznjakaFudo je napisao/la:Prodati ovoga Coatesa sto prije..Kako je losm amaterski
koatesa treba u pol izbacit ,naskace ga ko god stigne
A sta ne mogu ovi sto dodju samo kad treba nekog il nesto prikazat losim
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:A sta ne mogu ovi sto dodju samo kad treba nekog il nesto prikazat losim

I kaze:oleeeeeeeeeeeee Oldhaaaaaaaaaaaaaam
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Najbitnije je da se niko ne povrijedi,vidi se da igraju s 30% mogućnosti a proći će već nekako
.

auuuuuu Jonsa karine
odmah ubaciti Gerrard i Susu/Shelveya a madjonicara sa loptom Allena i Sterlinga ostaviti u svlacionici
odmah ubaciti Gerrard i Susu/Shelveya a madjonicara sa loptom Allena i Sterlinga ostaviti u svlacionici
Zadnja izmjena: anfield, dana/u 27 jan 2013, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
LIVERPOOL YNWA
kojaaa je klada ovaj jones .ja bi ga prodao odmah poslije utakmice
Pogledaj kad es ko pridruzijo ovdje pa onda lupetaj...Otelo je napisao/la:A sta ne mogu ovi sto dodju samo kad treba nekog il nesto prikazat losim
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
joj likova, jave se samo kad treba popljuvat koga
Bravo .i.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ja se ne sekiram uopste, ali cinjenica je da je zadnja linija preocajna.
Ne vjerujem da ce Oldham pobjediti, ali bas ne bi valjalo da se igra ponovljena utakmica. Valjda ce Daniel stisnut da zabije taj go za rekord
Ne vjerujem da ce Oldham pobjediti, ali bas ne bi valjalo da se igra ponovljena utakmica. Valjda ce Daniel stisnut da zabije taj go za rekord

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
- Paraglajder
- Kontakt:
Šta ima kod tebe?neurofunk je napisao/la:I ti se pojavis samo da napises neki negativan komentar i da popljujes, a jednostavno nestanes, isparis kad tim pobjedjuje. Svaka cast za tebe.Paraglajder je napisao/la:A nek' Rodgers tekica zapisuje, onom ga olovkom treba u oko izbosti.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
YNWA
ovo mi je drugi nick,prvi je bio od 2011 i to negdje od junaFudo je napisao/la:Pogledaj kad es ko pridruzijo ovdje pa onda lupetaj...Otelo je napisao/la:A sta ne mogu ovi sto dodju samo kad treba nekog il nesto prikazat losim
evo zodiac ce potvrdit a i hrpa drugih
Sad ce to Rodgers da rijesi na HT i da im petaka uvalimo do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.