Na Areni mozete gledati
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
don_burza je napisao/la:hodza hutbu prekinuo da kaze da dzeko igra
Ma dobro ipak nije ova igra koju Shiti igravedator je napisao/la:Ovaj City nikad gori, i bolje mu je da bježi, još sa punim koferom.
Pa, jesi vidio 'elite' koja je s njim usla s klupe: Zuculini, Lopes, Roberts, Icenacho...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Mislim da ne znaci puno ovo sto je igrao danas. Mislim da ni agurea ni bonya nije bilo i konkurenciji. Ovo je samo zato radi izjave pelea. Tesko se cijenkat oko igraca kad trener izjavi da ce se prodati.
Nemoj tako. Patrick Roberts je "Engleski Messi"SlevinKelevra je napisao/la:Pa, jesi vidio 'elite' koja je s njim usla s klupe: Zuculini, Lopes, Roberts, Icenacho...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Mislim da ne znaci puno ovo sto je igrao danas. Mislim da ni agurea ni bonya nije bilo i konkurenciji. Ovo je samo zato radi izjave pelea. Tesko se cijenkat oko igraca kad trener izjavi da ce se prodati.Bespotrebno potpuno.
Mediaset: Roma chief Sabatini will fly to London in the next days to try and sign Dzeko. City 'want to raise money' and could lower demands.
“Roma need a centre-forward. They’ve been saying for years that Edin Dzeko is phenomenal, but he’s 29 years old now. To me he seems a bit washed up and would come here for a final big contract.
“He’s a decent player, but Roma need a real striker who wants to make his mark.”
a sam je krivGoalgetter je napisao/la:Zna se da se ne zna nista.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 45 gostiju.