Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

shzna
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la shzna » 27 sep 2014, 22:35

Bravo :zviz:

Izgleda opet bez primljenog gola :njanjanja:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 27 sep 2014, 22:40

Lakoca pobjedjivanja, rutina, bez primljenog gola...sljedece 2 tekme ce pokazati od cega smo zaista, ali ovo zasad je fenomenalno...Lijepo je biti Juventino

Idemo dalje, Forza :clap:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 sep 2014, 22:42

Nema šta, mnogo jaka ekipa, mnogo. A tek intrigira to što je prostor za napredak ogroman, tehnički, da ne govorimo da neki igrači još nisu ni na svojih 60% recimo, a nedostaju još Pirlo i Barza, Caceres.

Težak meč, pretežak i sam rezultat se čini lagan, protivnik je bio odličan čak, to samo govori o snazi ove ekipe.

Sada Madrid pa Roma. Pokazati karakter i igru kao do sada i može se daleko. :thumbup:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 27 sep 2014, 22:44

Juve bez Pirla kanta
Juve sa Allegrijem propada..

slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 sep 2014, 22:44

To je to. Idemo još oko 120 minuta za Gigija da obori rekord. :clap:

Ova ekipa ima nevjerovatan karakter. Istrpili su njihove nalete strpljivo i onda rutinski završili posao.

Tevez mašina, Morata zabio toliko željeni prvijenac, sve za 10-ku. :bow:

Sad na Atletico u najjačem sastavu. :clap:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 27 sep 2014, 22:44

Dobro. Dobro. Na vrlom teškom gostovanju, jbt pršti sve koliko su bili napaljeni ovi anonimci.

Malo i sreće kod penala i kontre za 2-0, ali i za to treba klasa.

Tevez ubjedljivo najbolji igrač lige.

Bravo za izmjene, lijepa akcija za 3-0. Drago mi je zbog Morate nakon onog promašaja za samopouzdanje ovaj gol zlata vrijedi.

Odbrana beton, osim Kjelinija. Nervira me on već odavno, vrlo glupo reaguje u nekim situacijama.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 27 sep 2014, 22:45

CHE JUVE
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 sep 2014, 22:46

Jaki ste ko zemlja
Svaka čast

Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 27 sep 2014, 22:49

Da ne budem uvijek sa pohvalama, nisam nešto zadovoljan sredinom terena večeras, ali igrali smo koliko treba stvarno i besmisleno je sad nešto prigovarati. :mrgreen:

Najviše mi je drago zbog Gigija.... slijede sada dvije ključne utakmice prvog dijela sezone u rasponu samo četiri dana.... bod na Caledronu i trica protiv Rome bez primljenog gola, bili bi sasvim zadovoljavajući. :mrgreen: Mada, potajno se nadam i pobjedi u Madridu. ;)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 27 sep 2014, 22:49

Nego ovaj Zapacosta(nas buduci desni bek) :?: mi mnogo slican na Zambrotta :D
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 sep 2014, 22:49

Trenutno mozda uz Chelsea igramo i najbolje u Evropi.... Cak stavise mislim da ni oni ovoliko ne dominiraju u igri... Svaka cast Allegriu... Kapa do poda....
Vraca se Juve na onaj kakav je bio u Conteovoj prvoj, al iskljucivo prvoj sezoni kada je mljeo protivnike, al je nevjerovatna razlika u igrackom kvalitetu izmedju ovog i tog tima... i zato ocekujmo tek sad prave stvari....

U Madridu postaviti samo zatvoreniju varijantu i to je to.. Odbrana nece primiti gol a i da popusti Gigi ove god sve brani... Mjera je i 0:0... Samo ne izgubiti....
A Roma ce biti devastirana kao uostalom i svaki put u Serii A.... Pogotovo na Areni.... Pjanic i ostali ce se igrati Caspera.... :salut: To je ono sto najbolje znaju raditi protiv Dame...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 27 sep 2014, 22:59

Bravo sampioni, Tevez je kod Contea odlican bio, ali isto ko da je kod Alegria dobio tu slobodu, stvarno igra u fantasticnoj formi, neka samo potraje!
Drago mi je zbog Moratinog gola, dobro za samopouzdanje, on moze dosta pomoci, kakvu brzinu ima i osjecaj za gol, samo da radi i bice dobar, vjerujem u njega!

Ekipa za sad dobro stoji na terenu, fino ovo za sad izgleda i to bez Pirla, Barze :clap:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 sep 2014, 23:08

Buffon se bori za rekord šampionski :cool: . Orsato guba ne viđenja, vidjelo se od početka da jedva čeka da svira nešto na štetu Juventusa i kartona se nadavao.

Sad slijede utakmice u kojima ćemo vidjeti pravo lice ove ekipe, i Alegrija.

Tevez nastavlja sa dominacijom :clap: :clap:
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 27 sep 2014, 23:09

slika

Super Gigi
1946

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 sep 2014, 23:15

Protiv Atletica se mora borbeno i u kost. Za razliku od ovih ekipa u ligi koje su fajterske i udaraju protiv Juventusa, oni su odlično fizički pripemljeni i sigurno neće pasti nakon pola sata trčanja. Ja bih bio zadovoljan i sa pozitivnom nulom i onda ih mirno, ako sve drugo do tada bude išlo po planu, dočekati na Areni u zadnjem kolu.

Najjači sastav mora izaći, tj. ovaj večerašnji uz izmjenu Evra-Asamoah, nema mjesta za zajebanciju.

Očekujem sličnu utakmicu kao što su oni odigrali protiv Čelzija prošle godine u Madridu, a možda Allegri iznenadi sa pritiskom kao Conte protiv Reala.

U svakom slučaju, najviše se čuvati prekida, mislim da su pola golova ove sezone dali iz kornera. :roll:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 sep 2014, 23:21

Ma ne brini @Kapitenu u vezi prekida.... Juventus je sigurno u Evropi ekipa koja najbolje brani prekide, a i ne branio ih kad imas 3 konja koja skacu u odbrani (izraz konj nije uvreda u ovom slucaju vec samo opisuje situaciju:cool: ), vrhunske skakace kakvi su Pogba i Marchisio, Lichsteinera, Llorente dolazi na skok, pa protivnik nema gdje da skoci, al istovremeno i ekipa koja ih vjerovatno najretardiranije izvodi :thumbdown: :damn: ... Tacno ono dodavanje na metar u meni izaziva nagon za povracanje... I svaki put kad dodaju znam da od tog nema nista, a kad normalno izvedu bude dobra sansa....

Ma daj Atletico da se igramo :opaopa:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 sep 2014, 23:25

Arogantni uvijek optimista. :)

Suzdržat ću se od nekih prognoza za Madrid, samo znam da nema zime ako budemo na svom nivou i da ne ponavljamo greške iz prošlih sezona, loši pristupi utakmicama, glupi rani golovi i sl.

Nadam se u full sastavu jer je to ogroman test za našu odbranu, treba nam Martin umjesto Angela jer to nije isti ritam, ovi imaju brze igrače, napadat će nas jer im trebaju bodovi, stadion će goriti. Odbrana jeste dobra, ali i dalje je to dio tima koji mene najviše intrigira, pogotovo u Evropi, potreban nam je jedan extra meć protiv jedne tako jake ekipe da bi oni lično imali samospoznaju svojue snage.

Pravi test karaktera u Evropi.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 sep 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 sep 2014, 23:28

Ma sjetim se nekih retardiranih reakcija u odbrani protiv npr. Benfice i Sampdorije, pa i Italije protiv Urugvaja i bas tog Godina koji nas ceka i u Srijedu. Ali valjda zadrze isti nivo koncentracije kao dosad i skinu taj maler u Evropi i ne useru se k'o grlice. :mrgreen:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 sep 2014, 23:33

OBN prenosi tekmu protiv Atletica :thumbup: Napokon je urodio plodom lobi kolege Hadzica da se prenosi njegov omiljeni klub, uz Zelju naravno.... A i taj dan su sve ostale utakmice realno za kur.ca... Mozda Basel-Liverpool je dobro..... Nazalost @Bianco nece biti u mogucnosti da gleda svoj omiljeni novi klub na djelu :mrgreen: kolega hadzic mu to ne dopusta, morati ce se zadovoljiti Juventusom :rol:

A @Pogba.. Pa naravno da imam razloga za optimizam... Allegri fantasticno odradjuje posao.. A u LP je bio bolji od Contea.... Mada i bod je sasvim OK....

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 27 sep 2014, 23:54

slika

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.