Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 12 mar 2014, 00:26

Ja ne znam koga bi mi to mogli dovesti na ljeto u napadu a da je klasa? Costa? Jedino on, ali pitanje je dali zeli u Arsenal? Bila je prica da se vec dogovorio sa Chelseam. Pored njega vise alternative nema posto Suareza sigurno niko nece ni dovesti a kamoli Arsenal. Moja neka zelja bi bila gurnuti Thea (zavisno kakav se vrati) totalno u napad neka se mjenja sa Giroudom... Tada bi dobili jednog brzog napadaca koji bi uvjek bio iza ledja odbrani. Kada njega nebi islo uvjek Olivier moze uskociti sa klupe gdje se pokazao pravo dobar.

Umjesto napadaca ja bih doveo krilo i to lijevo... Samo su 2 imena u opticaju, Draxler kao prva i ako on ne uspije onda Grizmann kao druga opcija... DM u vidu Larsa Bendera i desnog beka bilo koje, Coleman moja zelja, moze i onaj mali iz Sotona..

Znaci Draxler, Bender, Coleman...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 12 mar 2014, 00:27

Momci su odradili dobar posao, ali je falilo volje. U prvom poluvremenu nikako nismo mogli parirati na sredini, jer je Ozil nastavio po starom. Bayern je daleko fizicki spremnija ekipa i zasluzeno su prosli dalje. Kod nas je jedino Ox bio kakva-takva prijetnja, jer je jedini nesto pokusavao. Takodjer je bilo lijepo ponovo vidjeti TV-a na terenu.

Pristojno se oprostili od LP i sada se koncetrisati na EPL i pokusati odigrati sto bolje do kraja. Takodjer svim silama krenuti i u FA kupu, jer je vrijeme da uzmemo neki trofej.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 12 mar 2014, 00:27

AllGunsBlazing je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:dobra vijest...Ozil će biti spreman za Wigan :mrgreen: :mrgreen:
Zlobnici bi rekli i jest samo za takve utakmice :mrgreen:
i konačno Cazorlu neće niko "gušit" :mrgreen:
A.F.C. Bournemouth!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 12 mar 2014, 00:28

bega_afc je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la: Hayden na klupi bio. :lol:
Gnabri, zaboravljamo koliko momak ima godina. Ove povrede su dosle skroz u pogresno vrijeme. Al evo sad ce tu Selstrom uletit, vidices opasnosti iz prekida, ludilo. :D
Ja ba, ima i Kallstrom, vidiš ti to, ja i zaboravio na njega. :mrgreen:

http://www.arsenalreport.com/injuryroom/

Diaby subscriber na ovoj stranici. :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 mar 2014, 00:45

Da smo imali jaci sastav opet bi pobjedili kobasicare ali djaba sve imamo kontru i Rosicky koji udje umjesto Ozila odglumi Artetu i umjesto cistog pasa prema Oxu koji bi cuvara ostavio u prasini sjurvsi se prema golu on vraca loptu unazad, proklet bio Tomase Rosicky.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 12 mar 2014, 00:49

Ne mogu citati nebuloze unazad, moze li mi neko reci sta je sa Ozil-om?
Samo WENGER istina je!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 mar 2014, 00:51

arsengunner je napisao/la:Ne mogu citati nebuloze unazad, moze li mi neko reci sta je sa Ozil-om?
Istegao misic butine.
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 mar 2014, 00:52

BigBigBang je napisao/la:Da smo imali jaci sastav opet bi pobjedili kobasicare ali djaba sve imamo kontru i Rosicky koji udje umjesto Ozila odglumi Artetu i umjesto cistog pasa prema Oxu koji bi cuvara ostavio u prasini sjurvsi se prema golu on vraca loptu unazad, proklet bio Tomase Rosicky.
Nemoj tako, kad je on uso, Arsenal i jest poceo igrat, puno bolje je odradio poso od Ezila. Ezil igro krilo, ko da i nije.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 12 mar 2014, 00:53

Tako je i Ramsey bio istego misic u decembru... :roll: :roll:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 12 mar 2014, 00:55

U **** tek sam sad vidio ovo 5 weeks za Wilshere-a.
Sve karte na FA cup, nema druge.
Samo WENGER istina je!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 mar 2014, 00:57

QUARTERBACK je napisao/la:
Ja ba, ima i Kallstrom, vidiš ti to, ja i zaboravio na njega. :mrgreen:

http://www.arsenalreport.com/injuryroom/

Diaby subscriber na ovoj stranici. :lol:
Vidi ba liste, pa sta je ovo, samo Mertesaker i Dzenkinson nisu bili povrijedjeni, ovo ne moze bit slucajno da ga je.bes...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 mar 2014, 00:58

Ali opet kazem mogli su ovde biti i Ramiz i svi ostali bitni spremni ali st ami imamo traziti u ovakvim utakmicama kad nam igra ARteta panjina i kloc. Spanski traktor je ubjedljivo najgori igrac na terenu bio, i ubjedljivo je najgori igrac Arsenala ove godine i on i dalje igra i igrace, i cemu se onda nadati?

Razlika u odnosu na ovo sada da smo imali spremne ove koji fale je ta da bi mi sa njima napadali i bolje igrali ali sta to garantuje, mozda bi izgubili jer panj ne bi mogao stici nikoga i ispratiti kontru.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 mar 2014, 01:07

:lol: Ma hajde ba, nemas se razloga bezveze nervirat. Znas da ces ga morat trpit, mozda cak i sljedece godine. :twisted: Ispalo je tako kako jest. Po meni, povrede nisu toliko ni zeznule stvar koliko onaj Vojin crvendac u prvoj utakmici. Sta bi bilo, kad bi bilo...Boze moj, tako je kako je. Solidna partija momaka u ovom mecu, jednostavno nisu imali snage za zavrsni presing nakon izjednacenja, a nije da se nisu nudili, i Nojer, i Alaba, i Lam.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 12 mar 2014, 01:09

bega_afc je napisao/la::lol: Ma hajde ba, nemas se razloga bezveze nervirat. Znas da ces ga morat trpit, mozda cak i sljedece godine. :twisted: Ispalo je tako kako jest. Po meni, povrede nisu toliko ni zeznule stvar koliko onaj Vojin crvendac u prvoj utakmici. Sta bi bilo, kad bi bilo...Boze moj, tako je kako je. Solidna partija momaka u ovom mecu, jednostavno nisu imali snage za zavrsni presing nakon izjednacenja, a nije da se nisu nudili, i Nojer, i Alaba, i Lam.
prije bi rekao turčinov fulanac penala,tko zna šta bi bilo nakon toga

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 mar 2014, 01:10

Seaman je napisao/la:
prije bi rekao turčinov fulanac penala,tko zna šta bi bilo nakon toga
Jbga, ako cemo realno, nije ni trebo bit sviran...Mada to stoji, da je zabio, bilo bi veselo...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 mar 2014, 01:12

Ali kakav je glupan onaj Fabianski, pa kloc ne zna izbiti loptu tri puta je u aut nabija, pa amatera da stavis bolje bi izbijao. Najjace ufati loptu nakon napada Bayerna i pocne trcati naprijedsad kontas bacice u kontru i onda glupan stane i vrati se unazad :lol: :lol: Drago mi je da je penal skinuo ali nije to bilo do njega koliko je los sut bio.

Penal Ozila je sve poremetio i promjenio tok ovog dvomeca ali zakucao nas je onaj crveni karton moglo je ovo vrlo lako biti drugacije.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 mar 2014, 01:15

Prvo te prebiju mesari iz Stokea koji javno izjave kako vole udarati Arsenalove igrace,pa onda imas nabrijani Everton i na kraju trebas cupati 0-2 u Minhenu,tesko jbt :lol:

Ja se divim Peri i Kosu,sta su njih dvojica izdrzali ove sezone da te Bog sacuva a jos uvjek igraju na dosta dobrom nivou bez vecih povreda,.Onaj jadni Pero morao lazirati gripu da odmori neku tekmu a kapiten na klupi hladi jaja i uz to se ozlijedi :lol:

Nije Vermalen tolika panjina pa da ne moze odraditi bar desetak ligaskih utakmica u sezoni..

boka
Kontakt:

Post Postao/la boka » 12 mar 2014, 01:17

BigBigBang je napisao/la:Da smo imali jaci sastav opet bi pobjedili kobasicare ali djaba sve imamo kontru i Rosicky koji udje umjesto Ozila odglumi Artetu i umjesto cistog pasa prema Oxu koji bi cuvara ostavio u prasini sjurvsi se prema golu on vraca loptu unazad, proklet bio Tomase Rosicky.
ključni trenutak utakmice, barem za nas...stvarno mi nije jasno kako nije vidio nadirućeg OX-a a još ispred stoji Dante sa žutim kartonom i 45 metara vjetrometine...došlo mi je da razbijem TV.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 mar 2014, 01:18

Daj ba Paja popusti malo. Momci su odigrali dobru utakmicu protiv prvaka Evrope, i to bez 4 standardna prvotimca, i dva najbolja igraca. Meni je drago da su pokazali da Bayern nije bauk i da se moze igrati protiv njih(opet za bukvalce igra nisu pasovi, posjed vec golovi) i da nije Arsenal slucajno bio bolja ekipa do crvenog kartona.

Opravdano mozda pljujes i Artetu mada to vec svi znamo, ali neopravdano pljujes Fabianskog i Rosickog. Momci su zamjene i kao takvi su dobro odigrali, od njih se i ne ocekuje nista vise nego da uskoce kad zatreba. A posebno Fabianski to dobro radi, ima mana da, ali nije los, jedan od boljih drugih golmana svijeta.
Celik!3,2,2.

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 12 mar 2014, 01:21

AW je znao da ne moze napasti Bayerna,to je valjda jasno.Plan je vjerojatno bio da se ne primi rani pogodak te da ih se pokusa ugroziti preko kontre.Branili smo se solidno,prilike koje je Bayern stvorio su bile zbog jadnog Artete i pokojeg propusta nasih bekova.Ono sto nam je falilo je agresivnost kojom bi natjerali Bayern na pogresku…ovako oni nisu previse riskirali nego su vise isli na neku sigurnu igru sto je i razumljivo s obzirom da su imali odlican rezultat iz prve utakmice.Zao mi sto nismo bolje iskoristili polukontre u drugom poluvremenu,stvarno smo im mogli zapapriti.
ARSENAL4ever

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.