FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Taktički odigrana utakmica na rezultat... Čuvali se za polufinala a ovo je odrađeno sa 50% snage...
Pep Guardiola dokazuje da je najveći trener u historiji fudbala.
Pep Guardiola dokazuje da je najveći trener u historiji fudbala.
Kakav trener za 17 miliona eura godišnje nauči ekipu da u sudijskoj nadoknadi 5 minuta vraća loptu nazad, umjesto da ganja gol protiv Benfike?
Opet sam se razočarao, izmjene nije pogodio, mogao je izbacit Riberya a pružit Costi priliku na njegovoj jačoj lijevoj strani, Martinez je suvišan totalno bio, igrao je gore od lošeg Kimmicha, Alaba je postao jedna velika kanta, Tomicu je izveo, iako je nepisano pravilo da se Muller ne izvodi i da on postiže golove kad niko ne očekuje i čak onda kada igra loše...Ukratko rečeno postupio je kao teleća glava Safet Sušić imam osjećaj da se zadovoljio sa 1-0 protiv Benfike što je pokazao i izjavom pred utakmicu kad je govorio da nismo favoriti
Vidal i Neuer su jedine svijetle tačke večeras, Ribery je isto bio dobar ali gubio je snagu u drugom poluvremenu..Jedva čekam da ovog Katalonca pošaljemo u ušljivi City da njih za 25miliona eura uči da vraćaju loptu bezidejnom golmanu i pritišće sam svoju odbranu
Opet sam se razočarao, izmjene nije pogodio, mogao je izbacit Riberya a pružit Costi priliku na njegovoj jačoj lijevoj strani, Martinez je suvišan totalno bio, igrao je gore od lošeg Kimmicha, Alaba je postao jedna velika kanta, Tomicu je izveo, iako je nepisano pravilo da se Muller ne izvodi i da on postiže golove kad niko ne očekuje i čak onda kada igra loše...Ukratko rečeno postupio je kao teleća glava Safet Sušić imam osjećaj da se zadovoljio sa 1-0 protiv Benfike što je pokazao i izjavom pred utakmicu kad je govorio da nismo favoriti
Vidal i Neuer su jedine svijetle tačke večeras, Ribery je isto bio dobar ali gubio je snagu u drugom poluvremenu..Jedva čekam da ovog Katalonca pošaljemo u ušljivi City da njih za 25miliona eura uči da vraćaju loptu bezidejnom golmanu i pritišće sam svoju odbranu

Svak ko je pogledao iole koju utakmicu moze zakljuciti da je polufinale nas plafon ove godine (a i to je upitno). Ne razumijem forsiranje Riberija koji nije igrao dvije godine i to sad igra svaku utakmicu jednu iza druge. Kimmich je neiskusan i veceras se prepao, bjezao je od lopte. Sta reci za Lewu, pa ovo je katastrofa. Da ne bi Vidala mi cetvrtfinala ne bi vidjeli, on se isplatio sto se mene tice.
Jedino sto me raduje, ako ima sta, je to sto nismo primili gol. To jos ne mogu vjerovati. Tamo ce biti pakao.
Jedino sto me raduje, ako ima sta, je to sto nismo primili gol. To jos ne mogu vjerovati. Tamo ce biti pakao.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Vrlo lahko je utakmica mogla završiti 1-1 ali i pobjedmo Bayerna od 2-0.
Po meni, zaslužen rezultat. Cigo alcantara je odigrao sjajno prvo, u drugom tanko. Kapiten Lahm slabo prema naprijed, ne znam jel' uputio centaršut ikako? Neuer dobar, Vidal isto, Alaba pohvale za prvo poluvrijeme. Vidal kapa dole momčino.
Ribery se također trudio, ali po meni je on trebao izaći, a Costa na njegovo mjesto. Također, smatram da je pametnije bilo izvaditi Bernata, Alabu na njegovo mjesto a Martineza na stopera, ako se već uvodio Martinez.
Sve u svemu, mislim da ovo prolazimo, mada mi se igra nije dopala.
Po meni, zaslužen rezultat. Cigo alcantara je odigrao sjajno prvo, u drugom tanko. Kapiten Lahm slabo prema naprijed, ne znam jel' uputio centaršut ikako? Neuer dobar, Vidal isto, Alaba pohvale za prvo poluvrijeme. Vidal kapa dole momčino.
Ribery se također trudio, ali po meni je on trebao izaći, a Costa na njegovo mjesto. Također, smatram da je pametnije bilo izvaditi Bernata, Alabu na njegovo mjesto a Martineza na stopera, ako se već uvodio Martinez.
Sve u svemu, mislim da ovo prolazimo, mada mi se igra nije dopala.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
OK kad mi pišemo, ali volim kad neko dođe sa strane ako se ti amere možeš uslovno tako nazvati, pa pogodi baš u srž.amerosm je napisao/la:Bayernu kvalitetnih 15 minuta bilo dovoljno za minimalnu pobjedu...
Neki ce reci da je ovo bio tzv. Arbeitssieg i mislim da su veceras pobjedili na invidualni kvalitet i siguran sam da ce na osnovu tog kvaliteta proci Benficu, ali ukoliko spanska ubleha nesta ne promjeni crno Vam se opet pise u 1/2 finalu protiv Barce, Reala ili PSG-a.
ČInjenica je da smo pod vodstvom ovog trenera 70% utakmica pobjedili na kvalitet igrača, zaista je 70% utakmica u njegovom mandatu bilo negledljivo kao večeras, ili na ivici gledljivosti. On se neće dozvati pameti, to se ne trebamo nadati, jer kako se dozvati kada je i nema.
Prolaz protiv Benfice ozbiljno upitan.
Ja bih prvo pohvalio Benficu.
Kompaktno igraju Boga mi i nabrijani su na Bayern dobro. S druge strane Bayern je napravio dosta gresaka. Nekoliko puta se ne izvlace iz ofsajda kao da ne prate kretanja protivnika, nema organizovanog kontranapada, krilni igrac utrci, nadmudri odbranu a nema kome centrirati, zalosno, kao da su ostali pocrkali, a 5-6 igraca treba da istrci kontru.
Ovo u 88 minuti, Lewandowski-Lahm, mora biti pogodak. Nema opravdanja, a bilo je sanse da se jos onakvih akcija napravi.
Rezultat kao rezultat i nije los, ali se za revans moraju dobro pripremiti.
Kompaktno igraju Boga mi i nabrijani su na Bayern dobro. S druge strane Bayern je napravio dosta gresaka. Nekoliko puta se ne izvlace iz ofsajda kao da ne prate kretanja protivnika, nema organizovanog kontranapada, krilni igrac utrci, nadmudri odbranu a nema kome centrirati, zalosno, kao da su ostali pocrkali, a 5-6 igraca treba da istrci kontru.
Ovo u 88 minuti, Lewandowski-Lahm, mora biti pogodak. Nema opravdanja, a bilo je sanse da se jos onakvih akcija napravi.
Rezultat kao rezultat i nije los, ali se za revans moraju dobro pripremiti.
17 miliona covjek uzima
ja ću do penzije radit da 5 % godisnje plate Pepa zaradim, a on ovako unaprijedio Bayern.
Svijet je okrutan i nepravedan!

Svijet je okrutan i nepravedan!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
Nećemo se zavaravati, Bayo je odigrao jednu jako lošu utakmicu. Ovo je bilo loše kao prvih 70 minuta protiv Juventusa.
Jedina razlika je u tome da je večerašnji protivnik slabiji.
A postoje 2 razloga zašto su odigrali ovako lošu utakmicu: fizička (ne)pripremljenost i nezainteresovanost većine tima.
Lewa katastrofalnu partiju okrunio onim dodavanjem za Gotzea. Thiago opet jadna partija.
Od 114 km pola su prešli u hodu, nema dobre igre bez trke, tempa a toga kod Baye večeras nije bilo.
Igrače treba da bude stid da je najstariji na terenu jedan od onih koji su najviše pretrčali.
Vidal, Ribery i Neuer dobri ostali katastrofa.
Na kraju možemo biti zadovoljni rezultatom jer je ovo bilo jako loše.
Jedina razlika je u tome da je večerašnji protivnik slabiji.
A postoje 2 razloga zašto su odigrali ovako lošu utakmicu: fizička (ne)pripremljenost i nezainteresovanost većine tima.
Lewa katastrofalnu partiju okrunio onim dodavanjem za Gotzea. Thiago opet jadna partija.
Od 114 km pola su prešli u hodu, nema dobre igre bez trke, tempa a toga kod Baye večeras nije bilo.
Igrače treba da bude stid da je najstariji na terenu jedan od onih koji su najviše pretrčali.
Vidal, Ribery i Neuer dobri ostali katastrofa.
Na kraju možemo biti zadovoljni rezultatom jer je ovo bilo jako loše.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Kad će više svanut' taj dan da naša trenerska neznalica krene ka Otoku ?
Mislim proći ćemo mi, al' ŠTA DALJE ??
Mislim proći ćemo mi, al' ŠTA DALJE ??
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister

Ja ne mogu da vjerujem da sam prije početka zadnje sezone ovako dao svoj glas na anketi na našoj temi....
- anelbavarac
- Kontakt:
Poderat ce nas u Lisabonu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta vam je?
Ne ide sve po 3-4:0, treba nesto ostaviti i za kladionice.
PS: sto to niko Mullera ne kritikuje, zaista zabrinjava svojim igrama u zadnje vrijeme.
PS2: bravo Pep, jos jedna cista pobjeda bez primljenog gola.

Ne ide sve po 3-4:0, treba nesto ostaviti i za kladionice.
PS: sto to niko Mullera ne kritikuje, zaista zabrinjava svojim igrama u zadnje vrijeme.

PS2: bravo Pep, jos jedna cista pobjeda bez primljenog gola.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Pobjeda nekako na tu induvidualnu klasu, taj trenutak Vidalov je presudio, ali tesko ce biti u Portugalu, kad se sjetim da nas je i Porto nadigrao, ne treba se zavaravati, ali ak ovako udju u utakmicu ispast ce..
Malo je i protivnik potcjenjen realno, ali u uzvratu treba maximalno pristupiti..
Benfica par odlicnih igraca, osim napadaca i ovaj bek Karambu kak smo ga nazvali ili sta vec igra, je maestralan..
Poslije Frankfurta evo i protiv Benfice 1-0 ali sve na misice, ali idemo dalje !!
Malo je i protivnik potcjenjen realno, ali u uzvratu treba maximalno pristupiti..
Benfica par odlicnih igraca, osim napadaca i ovaj bek Karambu kak smo ga nazvali ili sta vec igra, je maestralan..
Poslije Frankfurta evo i protiv Benfice 1-0 ali sve na misice, ali idemo dalje !!
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sancheza treba zaganjati, ono je novi Pogba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Ako tebe budemo slušali, završićemo u Cvajti, kapitenu.Omerbavarac je napisao/la:Sancheza treba zaganjati, ono je novi Pogba.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Nije to do njih. Pored ovakve Bayine odbrane i Kramarić izgleda kao Elber iz najboljih dana.
I am not yet born; O hear me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
U driti, cvajtara nam je trenutna stanica.Centre forward je napisao/la:Ako tebe budemo slušali, završićemo u Cvajti, kapitenu.Omerbavarac je napisao/la:Sancheza treba zaganjati, ono je novi Pogba.

Realno, cupavi je veceras pojeo i Costu i Comana, kasnije se utisao jer je dobio ofanzivne zadatke no to uopste ne mijenja sliku o njegovom talentu.
Sa svega 18 godina igrati na onakvom nivou ne moze svako pa ti vidi.

PS: imam osjecaj da sam samo jos ja uz Guardiolu, svi su mu okrenuli ledja.

Omerbavarac je napisao/la:PS: imam osjecaj da sam samo jos ja uz Guardiolu, svi su mu okrenuli ledja.

- Centre forward
- Kontakt:
Treba ganjat' Sanchesa, to je jedino u čemu se slažem s tobom.
Realno, Simeoneov Atletico bi nas pojeo večeras, al' bude valjda prilike i za taj meč. Njega čekam kako je Pep sjeo na trenersku klupu.

Realno, Simeoneov Atletico bi nas pojeo večeras, al' bude valjda prilike i za taj meč. Njega čekam kako je Pep sjeo na trenersku klupu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Na zalost Pepunu vise niko ne vjeruje. Ne vjerujr ni uprava ili nece da vjeruje a niti igraci cini mi se. Vise igraju onako po automatizmu. Nema borbe, nema zara, nema krvavih faca i noseva. Jedini Vidal gine i fajta se, ruzno je to vidjeti da jedini on gine. Onaj ih cupo otresa o zemlju, nismo skocili dva puta. To je nazalost nus pojava ove filozofije.
Sve vise i vise radi taktickih gresaka, zadnjih pet, deset tekmi sve na isti fazon i kalup. Nema vise ni odgovora na igru protivnika. Na ovu igru Benfike nije imao odgovor. Pokusao je sa Comanom kao i protiv Juventusa i nije uspio jer su ovi bili spremni na to. Imali smo na kraju ove sanse jer su se portugalci otvorili i trazili nekako taj gol. Nista od nas nije zavisilo i to je jedino Pepov poraz. Ne znam sta je, ali nesto nije ok u formi i igri u zadnjih mjesec dva.
Sve vise i vise radi taktickih gresaka, zadnjih pet, deset tekmi sve na isti fazon i kalup. Nema vise ni odgovora na igru protivnika. Na ovu igru Benfike nije imao odgovor. Pokusao je sa Comanom kao i protiv Juventusa i nije uspio jer su ovi bili spremni na to. Imali smo na kraju ove sanse jer su se portugalci otvorili i trazili nekako taj gol. Nista od nas nije zavisilo i to je jedino Pepov poraz. Ne znam sta je, ali nesto nije ok u formi i igri u zadnjih mjesec dva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.