Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Raonffa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Raonffa » 06 maj 2017, 22:46

Dobra utakmica, pravi derbi koji je opravdao očekivanja. Bilo je i golova, i prilika i "varnica" na terenu među igračima, atmosfera dobra, fina brojka Ultrasa :)

Željo je upravo bio bolji za taj jedan gol i to je to, rezultat na kraju realan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 maj 2017, 22:54

Trebalo je biti nerijeseno, realno govorim. Zeljescar se branio citavu utakmicu, mada i Zrinjski nije nista posebno. Nista ostaje nam da pobijedimo i jedne i druge. :opaopa:

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 06 maj 2017, 22:59

fks74 je napisao/la:Trebalo je biti nerijeseno, realno govorim. Zeljescar se branio citavu utakmicu, mada i Zrinjski nije nista posebno. Nista ostaje nam da pobijedimo i jedne i druge. :opaopa:
Ti si lud..
Jer si JEDAN JEDINI...........

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 maj 2017, 23:22

Najjača liga na svijetu!
Where amazing happens!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 maj 2017, 23:27

edinedin je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Trebalo je biti nerijeseno, realno govorim. Zeljescar se branio citavu utakmicu, mada i Zrinjski nije nista posebno. Nista ostaje nam da pobijedimo i jedne i druge. :opaopa:
Ti si lud..
A ti glup. :rol: :njanjanja:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 06 maj 2017, 23:51

Jajce kaznit oduzimanje bodova, ili izbacivanje iz lige ako se dokaze da su htjeli kupiti utaknicu! Najmrzi klub u historji PL!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 maj 2017, 23:56

prisonbreak je napisao/la:Jajce kaznit oduzimanje bodova, ili izbacivanje iz lige ako se dokaze da su htjeli kupiti utaknicu! Najmrzi klub u historji PL!
Vjeruj mi da je bilo tako. Ali ko je ikada to dokazao ljudima u savezu?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2017, 00:20

Cestitke komsijama na zaslzenoj pobjedi i naravno Celiku na gotovo osiguranom opstanku, rekao sam odma' da je Celik prevelik klub da bi ispao. :clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 07 maj 2017, 00:23

Vcrs je dobila ekipa koja je pokazala vecu zelju i borbenost. Sliskovic jos jednom pokazao da kao trener ne moze meda. Plavi vcrs zasluzeno dobili, mnogo aktivniji, Zrinjski moze mnogo vise ali sa pravim trenerom, Jakupovic sasvim solidan u odnosu na lakrdije koje smo vidjeli prije.
Plavi s Krupom i Radnikom nemaju ozbiljne prepreke a derby po mom misljenju nece nista odlucivati jer Zrinjski ne moze nadoknadit zaostatak a mi ne mozemo izgurati ovaj tempo + strasne tekme u vidi derby za derbyem, poznato je koliko Cala rotira a nemamo ni klupu za ovo sto nas ceka. Navijacki se uvijek nadas ali objektivno gledajuci mislim da je to to sto se lige ove godine tice.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 07 maj 2017, 00:24

Sabinho je napisao/la:Cestitke komsijama na zaslzenoj pobjedi i naravno Celiku na gotovo osiguranom opstanku, rekao sam odma' da je Celik prevelik klub da bi ispao. :clap:
:salut: :salut:

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 maj 2017, 01:18

Samo da pozdravim RIGOLETA hehehhehehe izdrzi jarane pobijede Celika i vjerujemo mi u tebe da ces to podnijet hehehhehe .VOLIM TE CELIK .......
A sto se tice Zelje i Zrinjskog ma zasluzena pobijeda Zelje i ocekivo sam bolji Zrinjski al oni su tjeranjem Marinovica izgubili titulu prvo dolaskom Barbaricem i sad Sliskovicem a stvarno Sliskovic onakvo ime onakav igrac al valja trener je nekulturan i pod hitno se mora u savezu uvest kazne bilo koji trener kad nece dat izjavu nakon utakmice ,,,
I JOS JEDNOM POZDRAv ZA RIGOLETA hehehehehheehe,znamda ti nije llahko al izdrzi heheheheh

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 maj 2017, 01:21

arelinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Cestitke komsijama na zaslzenoj pobjedi i naravno Celiku na gotovo osiguranom opstanku, rekao sam odma' da je Celik prevelik klub da bi ispao. :clap:
:salut: :salut:
hvala u ime navijaca Celika i vi js imate sansu za titulu nista se ne zna ..Sretno a mi nadam se cak i u iducem kolu mozemo obezbijedit opstanak ukoliko dobijemo Jajce a Olimpik dobije Vitez

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 maj 2017, 01:24

BatistutA19 je napisao/la:Samo da pozdravim RIGOLETA hehehhehehe izdrzi jarane pobijede Celika i vjerujemo mi u tebe da ces to podnijet hehehhehe .VOLIM TE CELIK .......
A sto se tice Zelje i Zrinjskog ma zasluzena pobijeda Zelje i ocekivo sam bolji Zrinjski al oni su tjeranjem Marinovica izgubili titulu prvo dolaskom Barbaricem i sad Sliskovicem a stvarno Sliskovic onakvo ime onakav igrac al valja trener je nekulturan i pod hitno se mora u savezu uvest kazne bilo koji trener kad nece dat izjavu nakon utakmice ,,,
I JOS JEDNOM POZDRAv ZA RIGOLETA hehehehehheehe,znamda ti nije llahko al izdrzi heheheheh
Tebe neko da banuje tačno bih mu platio odmor na Zakynthosu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 maj 2017, 01:42

Marsal je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:Samo da pozdravim RIGOLETA hehehhehehe izdrzi jarane pobijede Celika i vjerujemo mi u tebe da ces to podnijet hehehhehe .VOLIM TE CELIK .......
Ne ratumijem te al nebitno ..gledam snimak tekme pa se necu zamarat

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 07 maj 2017, 05:32

Marsal je napisao/la:
Treba peticija da se Batistuta zaposli na ss.ba da im clanke pise hahahahahah
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 maj 2017, 08:35

20le je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Treba peticija da se Batistuta zaposli na ss.ba da im clanke pise hahahahahah
Bilo bi dobro zaposliti ga, mozda bi onda pisali malo i o drugim klubovima, ne samo o strumfovima. :rol:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 07 maj 2017, 10:02

Baka je bio digao ekipu nakon Barbarica, sad citam jednu izjavu, "kontroliramo sredinu al realizacija izostaje zbog forme pojedinih igraca". To je bilo dosta ocito, pogotovo u drugom pol. Zrinjski je imao sredinu, al kad dodje na nekih 30-40m od gola, nema ideje. Fali nesto, zadnji pas, dribling, i ono sto im je islo jako dobro, odigravat na Mesanovica, gdje on prima i sa igracem na ledjima odigrava dalje, sto je jako dobro radio, i odmah okret i ulazi u zavrsnicu sa Bilbijom i Todorovicem...

Tu se krije po meni ta losa igra/realizacija. Baka je izveo najjace sta ima, nije htjelo i gotovo...
NK Široki Brijeg

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 maj 2017, 10:04

Nema Zrinjski uopste losu ekipu,ali sinoc su nasi pokazali veliku borbu sto je i presudilo na kraju. Imali smo vecu zelju.

A sta je bilo za Metalleghe ili kako vec ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 maj 2017, 10:11

Naravno da nemaju lošu ekipu kada je to gotovo ista ona koja je osvojila titulu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 maj 2017, 10:15

Kada su ljudi iz Celika upozoravali na sumnjive radnje Metaleghea mnogi su ovdje ismijavali i nazivali teorijama zavjere.
Sad se okreće prica nakon situacije s Olimpicom :kafa:
Pozdrav za pinoglavog i kroatski tabor
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.