Željo je upravo bio bolji za taj jedan gol i to je to, rezultat na kraju realan.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ti si lud..fks74 je napisao/la:Trebalo je biti nerijeseno, realno govorim. Zeljescar se branio citavu utakmicu, mada i Zrinjski nije nista posebno. Nista ostaje nam da pobijedimo i jedne i druge.
A ti glup.edinedin je napisao/la:Ti si lud..fks74 je napisao/la:Trebalo je biti nerijeseno, realno govorim. Zeljescar se branio citavu utakmicu, mada i Zrinjski nije nista posebno. Nista ostaje nam da pobijedimo i jedne i druge.
Vjeruj mi da je bilo tako. Ali ko je ikada to dokazao ljudima u savezu?prisonbreak je napisao/la:Jajce kaznit oduzimanje bodova, ili izbacivanje iz lige ako se dokaze da su htjeli kupiti utaknicu! Najmrzi klub u historji PL!
Sabinho je napisao/la:Cestitke komsijama na zaslzenoj pobjedi i naravno Celiku na gotovo osiguranom opstanku, rekao sam odma' da je Celik prevelik klub da bi ispao.
hvala u ime navijaca Celika i vi js imate sansu za titulu nista se ne zna ..Sretno a mi nadam se cak i u iducem kolu mozemo obezbijedit opstanak ukoliko dobijemo Jajce a Olimpik dobije Vitezarelinho je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Cestitke komsijama na zaslzenoj pobjedi i naravno Celiku na gotovo osiguranom opstanku, rekao sam odma' da je Celik prevelik klub da bi ispao.![]()
Tebe neko da banuje tačno bih mu platio odmor na Zakynthosu.BatistutA19 je napisao/la:Samo da pozdravim RIGOLETA hehehhehehe izdrzi jarane pobijede Celika i vjerujemo mi u tebe da ces to podnijet hehehhehe .VOLIM TE CELIK .......
A sto se tice Zelje i Zrinjskog ma zasluzena pobijeda Zelje i ocekivo sam bolji Zrinjski al oni su tjeranjem Marinovica izgubili titulu prvo dolaskom Barbaricem i sad Sliskovicem a stvarno Sliskovic onakvo ime onakav igrac al valja trener je nekulturan i pod hitno se mora u savezu uvest kazne bilo koji trener kad nece dat izjavu nakon utakmice ,,,
I JOS JEDNOM POZDRAv ZA RIGOLETA hehehehehheehe,znamda ti nije llahko al izdrzi heheheheh
Ne ratumijem te al nebitno ..gledam snimak tekme pa se necu zamaratMarsal je napisao/la:Tebe neko da banuje tačno bih mu platio odmor na Zakynthosu.BatistutA19 je napisao/la:Samo da pozdravim RIGOLETA hehehhehehe izdrzi jarane pobijede Celika i vjerujemo mi u tebe da ces to podnijet hehehhehe .VOLIM TE CELIK .......
A sto se tice Zelje i Zrinjskog ma zasluzena pobijeda Zelje i ocekivo sam bolji Zrinjski al oni su tjeranjem Marinovica izgubili titulu prvo dolaskom Barbaricem i sad Sliskovicem a stvarno Sliskovic onakvo ime onakav igrac al valja trener je nekulturan i pod hitno se mora u savezu uvest kazne bilo koji trener kad nece dat izjavu nakon utakmice ,,,
I JOS JEDNOM POZDRAv ZA RIGOLETA hehehehehheehe,znamda ti nije llahko al izdrzi heheheheh
Treba peticija da se Batistuta zaposli na ss.ba da im clanke pise hahahahahahMarsal je napisao/la:Tebe neko da banuje tačno bih mu platio odmor na Zakynthosu.BatistutA19 je napisao/la:Samo da pozdravim RIGOLETA hehehhehehe izdrzi jarane pobijede Celika i vjerujemo mi u tebe da ces to podnijet hehehhehe .VOLIM TE CELIK .......
Bilo bi dobro zaposliti ga, mozda bi onda pisali malo i o drugim klubovima, ne samo o strumfovima.20le je napisao/la:Treba peticija da se Batistuta zaposli na ss.ba da im clanke pise hahahahahahMarsal je napisao/la:Tebe neko da banuje tačno bih mu platio odmor na Zakynthosu.BatistutA19 je napisao/la:Samo da pozdravim RIGOLETA hehehhehehe izdrzi jarane pobijede Celika i vjerujemo mi u tebe da ces to podnijet hehehhehe .VOLIM TE CELIK .......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.