u svakom slucaju hvala anfieldanfield je napisao/la:Luis Suarez je kapitenHeKen je napisao/la:ko li ce nam biti kapiten, nema gerrarda, carragera ni reine ??

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
u svakom slucaju hvala anfieldanfield je napisao/la:Luis Suarez je kapitenHeKen je napisao/la:ko li ce nam biti kapiten, nema gerrarda, carragera ni reine ??
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... isten-live" onclick="window.open(this.href);return false;keno94 je napisao/la:postava skoro ista kao i protiv nowicha, ne sali se rodgers, zao mi je sto suso nije u prvih 11 a yesila, ni morgana nema ni na klupi
mozda skrtel bude kapiten,. cisto sumnjam da ce dat traku suarezu, ali opet...
keno94 je napisao/la:postava skoro ista kao i protiv nowicha, ne sali se rodgers, zao mi je sto suso nije u prvih 11 a yesila, ni morgana nema ni na klupi
jooj ja sam skroz zaborqavio na njega, a kad se sjettim koliko mi je bilo drago zbog njegaHenderson je napisao/la:keno94 je napisao/la:postava skoro ista kao i protiv nowicha, ne sali se rodgers, zao mi je sto suso nije u prvih 11 a yesila, ni morgana nema ni na klupi
Morgan ima mjesec dana kako nije uopće u Liverpoolu. Na posudbi je u Rorherhamu. Bolje da nije ni išao tamo.
Samo treba da im dadne sansu protiv Arsenala da se objesim.the scouser je napisao/la:Nema ni Shelveya ni Susa u startnih 11. Trebao je bar jedan od njih dobiti priliku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.