elSaik je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Hajmo malo realno i rec da nam je vokri kosto i jest.E sad nece ga amar i kraj price.E **** nije ni Amar tito pa samo njega slusat.Zadnja pojacanja koja je doveo se nula mislim na Jamaka i Stancevskog.Ovaj drugi mozda i vrjedi ali nisam vidio nista od njega.Ostala pojacanja jesu bila dovoljna za 3 mjesto i kup ali kao igraci su takodje truba.Jedino pojacanje je onaj momak iz svice.
Jeste, Amar je i tito i mati i otac i bog i allah i sve i ako on kaže da će panj igrati u prvoj postavi, panj će igrati u prvoj postavi.
Mislim da ti je pogresan stav, Amar jest vise od Tite u Zelji, ali daleko od toga da je bezgrijesan ili da nije sklon greskama.
Uostalom tvrdoglavo forsiranje Lazara prosle sezone sve govori, stagnirali su i Baljic i Nikolic i Bajro zbog kloca, zatim ne igranje Stancevskog kao najveceg pojacanja itd itd
Kada je dosao i preuzeo Zelju, javno je rekao da nema 4 igraca koji valjaju, nazalost otisli su i Bekric i Bucan i ostala su 2 da valjaju.
Osime Nyeme, sve sto je doveo prosle godine je bila fula (Colic, Vasilic, Stanceski, Nikolic ...)
On sklepa pitu od govana, ali ta **** iskljucivo sam bira i na tome mu svaka cast.
Pratim Zelju 20 godina, ali se ne sjecam 3 domaca poraza u jednoj polusezoni.Cak ni onda kada nam je Zmaj trpo 9 komada a Rudar iz Breze nas kanto ko budale.
Znaci Amar na stranu ima milion dobrih osobina i pozitivnih i da se pitam dao bih mu dozivtno da vodi Zelju, ali da je bezgresan nije i to treba priznati. Da je tvrdoglav isto tako tvrdoglav je.