Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Stvarno ne mogu, a da ne posmislim da je jedina kočnica u ovoj momčadi Wenger.
Sretno vam dalje u svim natjecanjima!
Sretno vam dalje u svim natjecanjima!
Znaci jedan trofej manje
Htjeli se igrati sa jacim od vas,to vam se ostvarilo i ispali ste,opet kazem bolje da ste nastavili takmicenje u Europa ligi
Ipak je ovo LIGA PRVAKA,a vama taj epitet nikako ne pristaje...
Meni je bilo grozno druziti se sa vama,nadam se da se necemo jos dugo sresti
Htjeli se igrati sa jacim od vas,to vam se ostvarilo i ispali ste,opet kazem bolje da ste nastavili takmicenje u Europa ligi
Ma ufurali se lete po oblacima ko trebe kakve moj nedime, sve mi vise lice da su feminizirana populacija muskaraca hajd ga znaj mozda su i kakva gey grupanedim93 je napisao/la:Ma ne može čovjek razumit ove bavarce, evo po ko zna koji put su najavljivali dominaciju , hendikepe, 5 komada, i to si samo mogao čitat ovih dana na forumu, pa onda Arsenal je pun polovnjaka, ma sve i svašta, i posle utakmice, šta, Bayern se OPUSTIO, odigrao sa POLA SNAGE.
hajde ba više ,šuplja vam majke mi
Gunner4ever
Ovako odokativnom metodom, mogu zaključiti da simpatizeri Bayerna na ovom forumu imaju daleko najmanje gospodštine u sebi, a mislio sam da je skauzere nemoguće prestići po tom pitanju. 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vise srece sljedece godine. Pozdrav. 
turčin da je dao penal u prvoj,tko zna kako bi završilo,treba on malo više biti na klupi da pokaže malo više želje u igri,a ne drkat jaja na centru i gledat kako se ekipa brani.plaćen je da bude prevaga u ovim većim tekmama,zasad 0 u tim tekmamachily-rz je napisao/la:Turcinu Bajernovi igraci nisu dozvoli ni da dise,Ozilu treba prostora da bi funkcionisao a da bi on dobio prostor moraju i ostali biti na nivou,to se vidjelo u prvom poluvremenu na Emiratesu,.Saurman je napisao/la: Navijači Reala opet došli da opletu po Ozilu.![]()
Cestitke Saurmane na prolazu,ko bi rekao da ces ti biti taj koji ce u ovakvim situacijama stati na loptu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Čeka se PEP. 
On je taj.
On je taj.

šta mene boli briga hoćeš li me citirat, nisam ti tražio ni prvi putNeutral je napisao/la:Jesam li išta slagao?nedim93 je napisao/la:koji si ti hinjo, ovo svijet nije vidio majke miNeutral je napisao/la:Čestitam na solidnom otporu, opet sudijska greška koja je doprinjela golu Arsenal-a kao prošle godine kada su iz kornera zabili koji nije bio.
Sretno u nastavku prvenstva.
Opet ponavljam sretno u prvenstvu i neću više odgovarati na tvoje citiranje.
Naravno da si slagao, tako glumiš naivca a svaki ti je post mučko provociranje. Nije sudijska greška eto, slušao sam i posle utakmice analizu, fino ljudi kažu da je greška lahma, koji je tražio minimalan kontakt, štaš sad ?
Eto kad vam MoR kaže ovako nešto, znajte niste ni L od Ljudi
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Cestitke na odlicnom otporu koji ste pruzili Bayernu.
Sretno u nastavku sezone, i valjda budete imali vise srece s zrijebom naredne godine.
Sretno u nastavku sezone, i valjda budete imali vise srece s zrijebom naredne godine.
Seamane hajd ti dokazi ovdje to na ovoj temi, ispast ces troll sirokih razmjera, nocas je Arsenal jednostavno vise pokazao izlaskom doticnogSeaman je napisao/la: turčin da je dao penal u prvoj,tko zna kako bi završilo,treba on malo više biti na klupi da pokaže malo više želje u igri,a ne drkat jaja na centru i gledat kako se ekipa brani.plaćen je da bude prevaga u ovim većim tekmama,zasad 0 u tim tekmama
Gunner4ever
Uzmi starac domacice, friska je. Ako hoces da odem i mlijeka ugrijat...autogol je napisao/la:Znaci jedan trofej manje![]()
Htjeli se igrati sa jacim od vas,to vam se ostvarilo i ispali ste,opet kazem bolje da ste nastavili takmicenje u Europa ligiIpak je ovo LIGA PRVAKA,a vama taj epitet nikako ne pristaje...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ma normalno, samo neznalica može reći da je Ozil nula,da je tu bio Ramsey koji ore teren i Wilshire drugačije bi to sve izgledalo.Ovako pored Artete se ni Iniesta ne bi vidio.chily-rz je napisao/la:Turcinu Bajernovi igraci nisu dozvoli ni da dise,Ozilu treba prostora da bi funkcionisao a da bi on dobio prostor moraju i ostali biti na nivou,to se vidjelo u prvom poluvremenu na Emiratesu,.Saurman je napisao/la: Navijači Reala opet došli da opletu po Ozilu.![]()
Cestitke Saurmane na prolazu,ko bi rekao da ces ti biti taj koji ce u ovakvim situacijama stati na loptu
Hvala na čestitki,a nema potrebe za nekim prepucavanjima kad se plaho slažu Wenger i Pep možemo i mi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Wenger: "He (MÖ) has a hamstring problem. It looks quite serious. For sure he's out for at least a few weeks"
E jbg.
E jbg.
Joj ramba, samo nam donese informacije o povredama, moram te blokirat
Sad ocekujem jos Oxa na nekih 3-4 sedmice i da se to sve zaokruzi. PU
#Voajeroljupci na respiratorima.
Ma ni Wenger nije znao šta je htio veceras
meni se cinilo da je htio držati 0 i onda napasti zadnjih 20 minuta, ali ga je gol Švajnija pretekao i poremetio.
Realno, Ozil je bio preloš u ovom dvomecu, nestao u akciji...cak i onaj veteran Rosicky je izgledao bolje od njega otkako je ušao, bar je povukao neke kontre i polukontre par puta.
Podolski je veliki uhljup od igraca, ali vec uvijek zabiti svaku šansu i reaguje brzo kad je dobije loptu, za razliku od onog francuza kojem treba 10 sekundi da se namjesti na udarac
nema šanse da može sam iskreirati neku šansu....Arteta je velika prevara od igraca.
Chamberlain je opak igrac, ima brzinu i drskost....onaj mali što uđe Gnabry isto hoce naprijed, ali je wenger zakasnio sa njim.
Realno, Ozil je bio preloš u ovom dvomecu, nestao u akciji...cak i onaj veteran Rosicky je izgledao bolje od njega otkako je ušao, bar je povukao neke kontre i polukontre par puta.
Podolski je veliki uhljup od igraca, ali vec uvijek zabiti svaku šansu i reaguje brzo kad je dobije loptu, za razliku od onog francuza kojem treba 10 sekundi da se namjesti na udarac
Chamberlain je opak igrac, ima brzinu i drskost....onaj mali što uđe Gnabry isto hoce naprijed, ali je wenger zakasnio sa njim.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trebamo poslat dopis Fifi da preimenuje FCB u FCP. Odnosno FC Padavicari. Barcelona za ove mila majka. Pada Martinez 2 puta ko pokosen, pa onda pada Lahm trazeci faul, i onda pada Robben dok to ne urodi penalom. Da je bila utakmica duza i da nije svirao onaj penal Robben bi sigurno jos jednom zavrsio na travi.
Nego gdje je taj dominantni Bajern? Lafo ljudi sad nisu htjeli vise, a prosle godine Barci u gostima u drugoj utakmici nakon 4-0 uvalili jos tri, a ove godine kao nisu htjeli. Hej ko vas ne zna.
Solidna utakmica, pokazala da je Bayern jaka, ali ne toliko jaka koliko bi neki htjeli da predstve. Poraz u prvoj utakmici je kriv za sve, i to vec trecu godinu za redom, dakle Wenger treba malo da dodje sebi prvu tekmu pa makar da igra 0-0.
p.s. "bavarci" koji prozivaju Girouda, pa ljudi moji vi imate Mandzukica.
Nego gdje je taj dominantni Bajern? Lafo ljudi sad nisu htjeli vise, a prosle godine Barci u gostima u drugoj utakmici nakon 4-0 uvalili jos tri, a ove godine kao nisu htjeli. Hej ko vas ne zna.
Solidna utakmica, pokazala da je Bayern jaka, ali ne toliko jaka koliko bi neki htjeli da predstve. Poraz u prvoj utakmici je kriv za sve, i to vec trecu godinu za redom, dakle Wenger treba malo da dodje sebi prvu tekmu pa makar da igra 0-0.
p.s. "bavarci" koji prozivaju Girouda, pa ljudi moji vi imate Mandzukica.
Celik!3,2,2.
Pa najlaksu mogucu ekipu dobiju i izgube. Sta bi bilo da su igrali protiv Reala i PSG-a. Mene bi stid bilo.
Voajerov poraz. Seamen ce me na zlo navuci.
Voajerov poraz. Seamen ce me na zlo navuci.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- sudzuka123
- Kontakt:
Pa kako si onda očekivao da takva prosječna ekipa kao Arsenal dobije mali Bayern?
Hahahaha kako je žalosno čitati tvoje komentare, u kojem imaš komplekse od male ekipice. Joooj.
Hahahaha kako je žalosno čitati tvoje komentare, u kojem imaš komplekse od male ekipice. Joooj.
Kakva greota sto nije Ramseya bilo. Pohvaliti Ox-a, odlican je bio, bar ono sto sam ja gledao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.