Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

quadro
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la quadro » 11 mar 2014, 23:31

Stvarno ne mogu, a da ne posmislim da je jedina kočnica u ovoj momčadi Wenger.

Sretno vam dalje u svim natjecanjima!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 11 mar 2014, 23:31

Znaci jedan trofej manje :)
Htjeli se igrati sa jacim od vas,to vam se ostvarilo i ispali ste,opet kazem bolje da ste nastavili takmicenje u Europa ligi ;) Ipak je ovo LIGA PRVAKA,a vama taj epitet nikako ne pristaje...
Meni je bilo grozno druziti se sa vama,nadam se da se necemo jos dugo sresti 8-)

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 11 mar 2014, 23:33

nedim93 je napisao/la:Ma ne može čovjek razumit ove bavarce, evo po ko zna koji put su najavljivali dominaciju , hendikepe, 5 komada, i to si samo mogao čitat ovih dana na forumu, pa onda Arsenal je pun polovnjaka, ma sve i svašta, i posle utakmice, šta, Bayern se OPUSTIO, odigrao sa POLA SNAGE.

hajde ba više ,šuplja vam majke mi :D
Ma ufurali se lete po oblacima ko trebe kakve moj nedime, sve mi vise lice da su feminizirana populacija muskaraca hajd ga znaj mozda su i kakva gey grupa :lol:
Gunner4ever

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 mar 2014, 23:33

Ovako odokativnom metodom, mogu zaključiti da simpatizeri Bayerna na ovom forumu imaju daleko najmanje gospodštine u sebi, a mislio sam da je skauzere nemoguće prestići po tom pitanju. slika

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 mar 2014, 23:34

Vise srece sljedece godine. Pozdrav. :)

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 11 mar 2014, 23:34

chily-rz je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Navijači Reala opet došli da opletu po Ozilu. :lol:
Turcinu Bajernovi igraci nisu dozvoli ni da dise,Ozilu treba prostora da bi funkcionisao a da bi on dobio prostor moraju i ostali biti na nivou,to se vidjelo u prvom poluvremenu na Emiratesu,.

Cestitke Saurmane na prolazu,ko bi rekao da ces ti biti taj koji ce u ovakvim situacijama stati na loptu :mrgreen:
turčin da je dao penal u prvoj,tko zna kako bi završilo,treba on malo više biti na klupi da pokaže malo više želje u igri,a ne drkat jaja na centru i gledat kako se ekipa brani.plaćen je da bude prevaga u ovim većim tekmama,zasad 0 u tim tekmama

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 mar 2014, 23:35

Čeka se PEP. :mrgreen:
On je taj.slika

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 11 mar 2014, 23:36

Neutral je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Čestitam na solidnom otporu, opet sudijska greška koja je doprinjela golu Arsenal-a kao prošle godine kada su iz kornera zabili koji nije bio.

Sretno u nastavku prvenstva.
koji si ti hinjo, ovo svijet nije vidio majke mi :lol:
Jesam li išta slagao?

Opet ponavljam sretno u prvenstvu i neću više odgovarati na tvoje citiranje.
šta mene boli briga hoćeš li me citirat, nisam ti tražio ni prvi put :!:

Naravno da si slagao, tako glumiš naivca a svaki ti je post mučko provociranje. Nije sudijska greška eto, slušao sam i posle utakmice analizu, fino ljudi kažu da je greška lahma, koji je tražio minimalan kontakt, štaš sad ?

Eto kad vam MoR kaže ovako nešto, znajte niste ni L od Ljudi :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 mar 2014, 23:36

Cestitke na odlicnom otporu koji ste pruzili Bayernu.
Sretno u nastavku sezone, i valjda budete imali vise srece s zrijebom naredne godine.

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 11 mar 2014, 23:37

Seaman je napisao/la: turčin da je dao penal u prvoj,tko zna kako bi završilo,treba on malo više biti na klupi da pokaže malo više želje u igri,a ne drkat jaja na centru i gledat kako se ekipa brani.plaćen je da bude prevaga u ovim većim tekmama,zasad 0 u tim tekmama
Seamane hajd ti dokazi ovdje to na ovoj temi, ispast ces troll sirokih razmjera, nocas je Arsenal jednostavno vise pokazao izlaskom doticnog
Gunner4ever

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 mar 2014, 23:37

autogol je napisao/la:Znaci jedan trofej manje :)
Htjeli se igrati sa jacim od vas,to vam se ostvarilo i ispali ste,opet kazem bolje da ste nastavili takmicenje u Europa ligi ;) Ipak je ovo LIGA PRVAKA,a vama taj epitet nikako ne pristaje...
Meni je bilo grozno druziti se sa vama,nadam se da se necemo jos dugo sresti 8-)
Uzmi starac domacice, friska je. Ako hoces da odem i mlijeka ugrijat...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 mar 2014, 23:38

Ozil out najmanje 3-4 sedmice...hamstring povreda... :roll:
A.F.C. Bournemouth!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 mar 2014, 23:39

chily-rz je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Navijači Reala opet došli da opletu po Ozilu. :lol:
Turcinu Bajernovi igraci nisu dozvoli ni da dise,Ozilu treba prostora da bi funkcionisao a da bi on dobio prostor moraju i ostali biti na nivou,to se vidjelo u prvom poluvremenu na Emiratesu,.

Cestitke Saurmane na prolazu,ko bi rekao da ces ti biti taj koji ce u ovakvim situacijama stati na loptu :mrgreen:
Ma normalno, samo neznalica može reći da je Ozil nula,da je tu bio Ramsey koji ore teren i Wilshire drugačije bi to sve izgledalo.Ovako pored Artete se ni Iniesta ne bi vidio. :)

Hvala na čestitki,a nema potrebe za nekim prepucavanjima kad se plaho slažu Wenger i Pep možemo i mi. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 mar 2014, 23:40

Wenger: "He (MÖ) has a hamstring problem. It looks quite serious. For sure he's out for at least a few weeks"

E jbg.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 mar 2014, 23:42

Joj ramba, samo nam donese informacije o povredama, moram te blokirat :evil: Sad ocekujem jos Oxa na nekih 3-4 sedmice i da se to sve zaokruzi. PU
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 mar 2014, 23:45

Ma ni Wenger nije znao šta je htio veceras :? meni se cinilo da je htio držati 0 i onda napasti zadnjih 20 minuta, ali ga je gol Švajnija pretekao i poremetio.
Realno, Ozil je bio preloš u ovom dvomecu, nestao u akciji...cak i onaj veteran Rosicky je izgledao bolje od njega otkako je ušao, bar je povukao neke kontre i polukontre par puta.
Podolski je veliki uhljup od igraca, ali vec uvijek zabiti svaku šansu i reaguje brzo kad je dobije loptu, za razliku od onog francuza kojem treba 10 sekundi da se namjesti na udarac :shock: nema šanse da može sam iskreirati neku šansu....Arteta je velika prevara od igraca.
Chamberlain je opak igrac, ima brzinu i drskost....onaj mali što uđe Gnabry isto hoce naprijed, ali je wenger zakasnio sa njim.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 mar 2014, 23:47

Trebamo poslat dopis Fifi da preimenuje FCB u FCP. Odnosno FC Padavicari. Barcelona za ove mila majka. Pada Martinez 2 puta ko pokosen, pa onda pada Lahm trazeci faul, i onda pada Robben dok to ne urodi penalom. Da je bila utakmica duza i da nije svirao onaj penal Robben bi sigurno jos jednom zavrsio na travi.

Nego gdje je taj dominantni Bajern? Lafo ljudi sad nisu htjeli vise, a prosle godine Barci u gostima u drugoj utakmici nakon 4-0 uvalili jos tri, a ove godine kao nisu htjeli. Hej ko vas ne zna.

Solidna utakmica, pokazala da je Bayern jaka, ali ne toliko jaka koliko bi neki htjeli da predstve. Poraz u prvoj utakmici je kriv za sve, i to vec trecu godinu za redom, dakle Wenger treba malo da dodje sebi prvu tekmu pa makar da igra 0-0.

p.s. "bavarci" koji prozivaju Girouda, pa ljudi moji vi imate Mandzukica.
Celik!3,2,2.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 mar 2014, 23:53

Pa najlaksu mogucu ekipu dobiju i izgube. Sta bi bilo da su igrali protiv Reala i PSG-a. Mene bi stid bilo.

Voajerov poraz. Seamen ce me na zlo navuci.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 11 mar 2014, 23:56

Pa kako si onda očekivao da takva prosječna ekipa kao Arsenal dobije mali Bayern? :shock:

Hahahaha kako je žalosno čitati tvoje komentare, u kojem imaš komplekse od male ekipice. Joooj. :D

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 11 mar 2014, 23:59

Kakva greota sto nije Ramseya bilo. Pohvaliti Ox-a, odlican je bio, bar ono sto sam ja gledao.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.