FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
92
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 255

visokohz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la visokohz » 22 sep 2022, 17:13

ado-hz je napisao/la:
22 sep 2022, 13:53
Do koga li je sad bilo pa se nisu dovela ova dva brata Zrnic iz Njemacke pa su otisli u Mađarsku :think:
Nisu se mogli utaliti

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 22 sep 2022, 18:28

Ma vratila bi nas eventualna pobjeda protiv Tuzle u normalu, Feđa bi postao ponovo jedan od svjetskih trenera i mi bi ganjali opet duplu krunu :D
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 sep 2022, 18:34

Lucas je napisao/la:
21 sep 2022, 09:55
Osttribine je napisao/la:
21 sep 2022, 09:37
Lucas je napisao/la:
20 sep 2022, 23:54

Pojedini ga priželjkuju kao da je Benko ili Alen Škoro iz najboljih dana.Nadam se da imaju u planu nekog kapitalnog špica za proljece, van svake pameti je sa Krivokapićem kao starterom ganjati neke ciljeve.
Da se ja pitam, a ne pitam se naravno jel, ja ovog momka ne bih ni angazovao, investirao bih bas dobre novce za dovodjenje nekog napadaca sa reputacijom Benke npr, a ne ovako da imamo 4 napadaca, a Ahmo haman u penziji da bude najkorisniji, kakav Krivokapic i p.izde materine.
Sto se ovog malog Kanurica tice, svaka cast njegovom menadzeru, ali mali je rupa samo takva sto je pokazao i u onih par navrata kod nas, ali bitno je da ovi novinarcici popljuju malo po klubu, pa sto ne popljuvase Stoke City iz kojeg je dosao nama.
Ma za šta god se borili na proljece, to možemo ostvariti i uz ovu napadačku trojku (Mulahusejnović, Čataković i Ahmetović), ali oni moraju igrati kao napadači (prvenstveno Čataković) i što je najvažnije moraju imati nekoga ko će im pakovati golove i činiti ih produktivnijim.Uz trio u vezi Avramovski - Džafić - Ikić, novi napadač ti nije potreban. Dal pored spremnog Avramovskog, nema stvarno šta tražiti u klubu.
I ja sam brate to mislio daj dobra krila a ko ce biti napadac zaboli me ali prevario sam se.Treba ti jak napadac u ovoj ligi to je dokazano.Tako smo i zimus govorili mogu Cmiljanic i Bagaric sad uz Suljica i Avrama iznijeti proljece a ustvari na kraju smo pisali ko je veci panj.
Bojim se da sve dok ne dovedemo neko bas zvucno ime naprijed ala Benko,ili otkrijemo nekog novog Mersu mi cemo se patiti.Do duse 17 golova nije lose ali da smo primili
7-8 golova umjesto 18 u tom slucaju je nedovoljno.Za ovo sto Fedja hoce nama treba brz i okretan napadac upravo kao Benko a ne jablani.Tap in gol iz 10 sansi ti moze i junior od 18 godina zabit

Sto se tice Hadzica i ovog roka,Ikic i Musa pun pogodak i najbolji igraci ekipe,mozda je jos Cirjak blizu im,ostali 7-8 samo solidni nista vise ili fule
Na zimu lijevi bek,stoper,napadac i iskusan golman
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Cattivo
Kontakt:

Post Postao/la Cattivo » 22 sep 2022, 19:45

Poređenje i izjednačavanje Zrinjskog i TC sa situacijom u Sarajevu, u pogledu broja transfera/pojačanja i te priče 'kako oni mogu a mi ne', jednostavno ne stoji u ovom trenutku. Okosnicu obje te ekipe čine igrači koji su igrali i prethodnu sezonu (većina i više), koje su inače za naše uslove izuzetno kvalitetne a uz dovedena pojačanja ekipe su još dodatno pojačane. S druga strane izuzev Đokanovića - koji je igrao većinu utakmica na neprirodnoj poziciji, pa i u neku ruku Varešanovića, u ekipi Sarajeva ove sezone su igrali mahom igrači koji su tek dovedeni. Jel potrebno da pišem i naglašavam koliko godina imaju dva pomenuta igrača...
JavierBosnia je napisao/la:
22 sep 2022, 17:12
Ne znam sta pricate, sa poskupljenjem materijala ova cifra je sasvim realna jer je rijec o glavnoj tribini koja ima unutra uredjene sve prostorije. Pogledajte malo slike i okolo uredjenje, nije to samo tribina i krov bez stubova. Drugi je par opanaka sto samo taj dio izgleda super, a ostatak okoline i teren katastrofa. Sa druge strane da se pravi ovakva tribina bez tih prostora ispod bi sigurno kostala pa skoro i duplo manje.
Ma druže provjeriš samo koliko košta kubik betona, ne moraš ništa ostalo al eto kod nas je sve mahala i kriminal

Rashid
Kontakt:

Post Postao/la Rashid » 23 sep 2022, 08:43

Chony533 je napisao/la:
22 sep 2022, 18:28
Ma vratila bi nas eventualna pobjeda protiv Tuzle u normalu, Feđa bi postao ponovo jedan od svjetskih trenera i mi bi ganjali opet duplu krunu :D
Ne bi.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 sep 2022, 09:52

Rashid je napisao/la:
23 sep 2022, 08:43
Chony533 je napisao/la:
Ne bi.
tako govorimo , ako pobjedi zrinjskog ide dupla , pa nista, pa onda ako uzmemo sirokog ide niz pa nista. Sad ako uzme veleza ide titula pa nista. Ne nadajtese ni protiv Tuzle

jos 8 kola do zimske pauze. 5 na strani i 3 kuci. Od 24 boda ko da gledam uzet cemo 10-12 bodova
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Rashid
Kontakt:

Post Postao/la Rashid » 23 sep 2022, 10:02

FCUM je napisao/la:
23 sep 2022, 09:52
Rashid je napisao/la:
Chony533 je napisao/la:
Ne bi.
tako govorimo , ako pobjedi zrinjskog ide dupla , pa nista, pa onda ako uzmemo sirokog ide niz pa nista. Sad ako uzme veleza ide titula pa nista. Ne nadajtese ni protiv Tuzle

jos 8 kola do zimske pauze. 5 na strani i 3 kuci. Od 24 boda ko da gledam uzet cemo 10-12 bodova
8 utakmica ce biti na strani :mrgreen:

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 23 sep 2022, 10:22

FCUM je napisao/la:
Rashid je napisao/la:
Chony533 je napisao/la:
Ne bi.

jest ako bi sa posusjem igrali 4 od 8 utakmica,onda bi moglo biti 12 bodova
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 sep 2022, 10:55

Rashid je napisao/la:
23 sep 2022, 10:02
FCUM je napisao/la:
Rashid je napisao/la:

Ne bi.

8 utakmica ce biti na strani :mrgreen:
citava sezona ce nam biti takva :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 23 sep 2022, 11:15

spezial je napisao/la:
22 sep 2022, 16:07
Mene to najvise i zabrinjava, sto pojacanja za ovu ligu 100% jesu vrhunska. Sklopljena ekstra ekipa, ali iz nekog razloga ne funkcionise, doduse jesu u po frke iz nepoznatih razloga rasprodani ili otjerani svi stoperi haha
Jesu vrhunska pod uslovom da su u najboljoj fizičkoj i psihičkoj formi. I igra bi bila najbolja da ti igrači u najboljoj fizičkoj i psihičkoj formi igraju tri godine zajedno.

Psihička forma u smislu glave i raznih stvari koje se dogadjaju u njoj. A ne možeš ti biti u najboljoj psihičkoj formi (ja sam smislio termin da sebi skratim) kad dodješ iz kluba gdje imaš deset trenera oko sebe u klub gdje imaš dva ili iz kluba gdje imaš moderan trening centar u klub koji jedva ima trening centar. On automatski postaje naš, jedna od nas, k'o i mi. Pristane na javašluk jer je to u ljudskoj prirodi. Ode odigra utakmicu u Banja Luci, sudija ga pokrade, ode po kiši odigra utakmicu na Tušnju, istraumatizira se, mozak već pali samoodbranu pokušavajući da uživa, počne da se ponaša i igra kako je njemu najlakše i dobijemo igrača koji bi u boljem okruženju bio vrhunski a kod nas je slabiji i od prosjeka.

Mi stalno ali ama baš stalno padamo na tim testovima i ja u tome ne krivim toliko uprave koliko navijače. Kad navijači shvate da se može (joj glupih termina) uspjeti evolucijom a ne revolucijom tada će i nama stvari krenuti na bolje.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 sep 2022, 14:27

Zeljo zrinjski sb, sve domace utakmice odigrali na svom terenu..

Borac velez slobda lita city i mi (svi sem nas sve utakmice domace igrali na neutralno terenu) (mi 3 utakmice sto smo igrali bili 100% sa najatraktivnijom igrom u ligi) (neznam dali neko gleda podcast opsajd, bilo je pitanje posle posusja ko igra atraktivni fudbal FK SARAJEVO vs zrinjski) ismet je rekao SARAJEVO dok je onaj idiot velezovacki rekao nemoze reci jer zrinjski je odigrao malo utakmica. Jednu manje.

Promjena domaceg terena, prodaja nihada povreda ancica povreda trake, pravilo u21 ( koje niko ne spominje, zavala djokanovica na stopera gdje gubis na kvalitetu i u vezi i na stoperu, losa igra (peh ) protiv tc, uzdrmana atmosfera, poraz protiv igmana uz katastrofalnu igru je dotukao ekipu, koja je posle toga se pokusala se vadit, tad navijaci simpatizeri FK SARAJEVA pokazuju da podrska dotad (prem i protiv igmana su postrojavali igrace, tu Fedju krivim kao i bili ko da je trener to nesmije trener dopustat da tribina postrojava tuce prijeti igracima) nije bila iskrena vec plasticna i da se nista nije promjenilo i da su tu nasi simpatizeri crveni karton a ne 12 igrac za ekipu,,osudjen je kapic jer je fulio penal jer neigra dobro jer se vuce ko slina otisao kapic rez isti, igra jos gor sad je Dal na redu hehe..

Sad govore eto ovaj sto je doso kad i avdija neznam mu ime kako je los kakoje menadzeraki igrac covjek odradio 3 treninga

Mi nezasluzujemo MIRVICA, mi zasluzujemo raskopcanog celu baljka i tako te magove..

Podrzi ekipu ako ti je bitno SARAJEVO , al meni izgleda da je bitnije da se dobro isuje izbaci frustracija jer bilo gdje drugo to kad se uzbaci budes razveden ubijen upucan izboden

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 sep 2022, 14:36

:hmmmm:
Arnelv52 je napisao/la:
23 sep 2022, 11:15
spezial je napisao/la:
22 sep 2022, 16:07
Mene to najvise i zabrinjava, sto pojacanja za ovu ligu 100% jesu vrhunska. Sklopljena ekstra ekipa, ali iz nekog razloga ne funkcionise, doduse jesu u po frke iz nepoznatih razloga rasprodani ili otjerani svi stoperi haha
Jesu vrhunska pod uslovom da su u najboljoj fizičkoj i psihičkoj formi. I igra bi bila najbolja da ti igrači u najboljoj fizičkoj i psihičkoj formi igraju tri godine zajedno.

Psihička forma u smislu glave i raznih stvari koje se dogadjaju u njoj. A ne možeš ti biti u najboljoj psihičkoj formi (ja sam smislio termin da sebi skratim) kad dodješ iz kluba gdje imaš deset trenera oko sebe u klub gdje imaš dva ili iz kluba gdje imaš moderan trening centar u klub koji jedva ima trening centar. On automatski postaje naš, jedna od nas, k'o i mi. Pristane na javašluk jer je to u ljudskoj prirodi. Ode odigra utakmicu u Banja Luci, sudija ga pokrade, ode po kiši odigra utakmicu na Tušnju, istraumatizira se, mozak već pali samoodbranu pokušavajući da uživa, počne da se ponaša i igra kako je njemu najlakše i dobijemo igrača koji bi u boljem okruženju bio vrhunski a kod nas je slabiji i od prosjeka.

Mi stalno ali ama baš stalno padamo na tim testovima i ja u tome ne krivim toliko uprave koliko navijače. Kad navijači shvate da se može (joj glupih termina) uspjeti evolucijom a ne revolucijom tada će i nama stvari krenuti na bolje.
Bravo brate
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 sep 2022, 16:19

Sahinovic igra za U21. hvala Bogu za sad sve brani.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 sep 2022, 16:37

OAZA: OFICIJELNA VODA FK SARAJEVO

slika

Domaći brend Oaza prepoznao je vrijednost našeg kluba i još jednom podržao FK Sarajevo. Voda Oaza je prirodna izvorska voda koja se crpi sa dubine od oko 200 m, te prirodno filtrira kroz nepropusne slojeve mineralnih stijena. Takva voda, sa bez ikakvog dodira sa vanjskim zagađenjima puni se u boce, te prvi dodir sa vanjskim svijetom ima upravo pri prvom otvaranju boce.

Oaza je voda koja je, kao prva iz Bosne i Hercegovine, nagrađivana zlatnim medaljama za kvalitet i dizajn na jednom od najznačanijih svjetskih sajmova voda u američkom Berkeley Springsu, i to nekoliko godina uzastopno.

FK Sarajevo zahvaljuje se na podršci. Zajedno u nove pobjede!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rashid
Kontakt:

Post Postao/la Rashid » 23 sep 2022, 17:46

Treba nam osvjezenje pred nove utakmice u PLBIH.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 23 sep 2022, 20:28

Žižović Bosanac 🤣

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 23 sep 2022, 21:04

Hrvoje Milicevic u životnoj formi, neki dan igrac utakmice protiv Dinama iz Kijeva u Evropskoj ligi, ostao veceras na klupi, a raspali Siniša Saničanin, u zadnje vrijeme rezerva u Partizanu, igra od početka. Slucajno, menadžer mu savjetnik Vice Zeljkovića :facepalm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 sep 2022, 21:33

Utakmicu uživo gleda i sadašnji sportski direktor reprezentacije BiH i proslavljeni bh. nogometaš Zvjezdan Misimović, a tu je i nekadašnji bh. internacionalac Eldin Adilović, a na tribinama je i predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 sep 2022, 21:36

Nije Mirva s Baksom? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 23 sep 2022, 22:48

Ikića dovest u reprezentaciju.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, Fouzi1 i 42 gosta.