Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- TravisBickle
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Rashfordeeeeee oceeeeeeeeeeeeeeeee
Ma bravoo kapitenu koliko klase u ovom potezu ali mali Rash je zvijer.
Ovo je vec Fergi time.
Ovo je vec Fergi time.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
RAAAAAAAASH!!!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Yebi se Runjo sto cekas devedesetu.
Jel ovo murinjo napao nekoga kad je ustao da slavi sa klupe??? Sta je bilo nejasno mi
Ne, digao Smallinga da se skine i spremi da uđe u igru.iNFY je napisao/la:Jel ovo murinjo napao nekoga kad je ustao da slavi sa klupe??? Sta je bilo nejasno mi
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Kapiten kapitenski, 3 utakmice, 2 asistencije, 1 gol. I i jos se pitaju zasto igra 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Hvala dragom bogu pa smo im probili bunker.
Rash je jedan od najboljih talenata na cijelom svijetu lik je mašina.
Rash je jedan od najboljih talenata na cijelom svijetu lik je mašina.
Domo23
Joj kad tata upali turbo.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Najbitnije je 9 bodova u 3.kola, igra će biti sve bolja što vrijeme bude odmicalo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Moze kratko, kakav je Pogba bio ? 

Ma nije niko mogao doci posebno do izrazaja. Hul igrao najgori moguci bunker.LaVecchiaSignora je napisao/la:Moze kratko, kakav je Pogba bio ?
Miki i Rash odigrali odlicno sa klupe. Ubrzali su igru za duplo.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
po meni Blind igrac utakmice
Jose - "I know LVG as we worked together but we are so so different in every aspect of football"
Jose - "I know LVG as we worked together but we are so so different in every aspect of football"
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
thx,Valencia je napisao/la:Ma nije niko mogao doci posebno do izrazaja. Hul igrao najgori moguci bunker.LaVecchiaSignora je napisao/la:Moze kratko, kakav je Pogba bio ?
nemojte se brinuti, Pogba je na oko 60% , vidjet cete kad se masina zahukta

Pa bio je i danas dobar, ali njegov stil igre, brzo kretanje naprijed-nazad, nije mogao doci do izrazaja radi totalnog bunkera protivnika.LaVecchiaSignora je napisao/la:thx,Valencia je napisao/la:Ma nije niko mogao doci posebno do izrazaja. Hul igrao najgori moguci bunker.LaVecchiaSignora je napisao/la:Moze kratko, kakav je Pogba bio ?
nemojte se brinuti, Pogba je na oko 60% , vidjet cete kad se masina zahukta![]()
Bice zanimljivo gledati Junajted protiv Liverpula. Ta tekma ce objasniti neke stvari posto Liverpul igra ultra ofanizvno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
29 suteva... pa toliko nismo imali za cijelu polusezonu prosle godine 

Prvo da se zahvalim @Feldmarshalu na detaljnjom pojasnjenju Mourinhove taktike, zahvaljujuci tome sam utakmicu gledao malo drugacijim ocima.
Shodno tome sam ocjenio da Rooney nije bio toliko los koliko ste vi pisali. Inace, treba mu malo duze da se upali a kad se to desi postane nam kljucan u zavrsnici
Eto i sinoc onaj prodor i asistencija.
Meni je Mata bio medju boljima u prvom poluvremenu. Odlicno kretanje. Blind fantastican kroz citav mec. Miki klasa a Rashford nevjerovatan talent. Ni sanjao nisam da ce momak ovako igrati kad je tek poceo igrati seniorski fudbal. Impact player bez sumnje. Bas smo takvog igraca i cekali dugo vremena.
Hull je dobro igrao a imali su vremenske faktore i srecu na svojoj strani. Pobjeda zasluzena i igra na nivou. City ce nam biti najtezi ispit poslije Hulla.
Shodno tome sam ocjenio da Rooney nije bio toliko los koliko ste vi pisali. Inace, treba mu malo duze da se upali a kad se to desi postane nam kljucan u zavrsnici
Eto i sinoc onaj prodor i asistencija.
Meni je Mata bio medju boljima u prvom poluvremenu. Odlicno kretanje. Blind fantastican kroz citav mec. Miki klasa a Rashford nevjerovatan talent. Ni sanjao nisam da ce momak ovako igrati kad je tek poceo igrati seniorski fudbal. Impact player bez sumnje. Bas smo takvog igraca i cekali dugo vremena.
Hull je dobro igrao a imali su vremenske faktore i srecu na svojoj strani. Pobjeda zasluzena i igra na nivou. City ce nam biti najtezi ispit poslije Hulla.
I Stretford End napokon propjevao .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.