FK Željezničar (opšte diskusije)

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la exbabilon » 26 dec 2015, 14:35

Poceli su dolazit da provociraju i kad izgube od nas, sta sve nece covjek vidjet od pitara. Fina gradska raja.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 26 dec 2015, 14:35

belosevic28 je napisao/la:Mozda bi i vasi navijaci to radili da ih imate. Pardon imate Ibricica, zna Grbavicu...
Ali nisam ja o tome govorio, zanimljivo mi koliko na glavnoj temi svrsavate na pobjedu..
hajde sve ce biti OK ne sikiraj se bice sve OK :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 26 dec 2015, 14:36

belosevic28 je napisao/la:Kolektivno svrsavanje na pobjedu nad osnovcima...:D
A kod nas su sve igrali igrači pred penziju, nema šta.. :facepalm:

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 26 dec 2015, 14:38

belosevic28 je napisao/la:Mozda bi i vasi navijaci to radili da ih imate. Pardon imate Ibricica, zna Grbavicu...
Ali nisam ja o tome govorio, zanimljivo mi koliko na glavnoj temi svrsavate na pobjedu..
Lupas brate, ja ti ne odgovaram da ti vadim živac, ja postujem Haseta i vase legende, a ti ovde pises da Željo nema svoje legende :roll: Nema potrebe za dalju raspravu s tobom..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 dec 2015, 16:49

Oogresno si me shvatio, ja kazem da su vam trenutno navijaci u ku.rcu. A to da zeljo nema legende, je nonsens. Koliko god ti postujes Haseta, Papeta, Kelija...i ja postujem Osima, Bukala, Mesu... Jer i jedni i drugi nisu samo legende klubova za koje su igrali, vec i grada Sarajeva...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 04:05

FKZ1921 je napisao/la:Trebamo biti realni kad je Ibricic u pitanju.
Nikad igrac sa takvim CV nije igrao u ovoj ligi.
A CV je ono sto kompetitivno govori o igracu.Jeste manje igrao u posljednjih pola godine,ali je pred njim jos bar 2,3 godine ozbiljnog nogometa. I on je svakako vrlo ozbiljan nogometas.
Cinjenica je da su nasi iskazali interesovanje spram tog igraca. Razgovaralo se,neke preliminarne cifre su razmijenjene. Koliko ja znam on je korektan u toj prici i nije podgrijavao atmosferu nerealnim i populistickim izjavama spram Zelje.Legitimno je da kaze da je uvijek spreman za Hajduk. To je njegov klub,tu se afirmisao,tu je postao igrac,navijaci su ga izuzetno voljeli... Nasi se ponasaju tako da daju do znanja kako ga cijene ali da u isto vrijeme on nije jedno od ciljanih i nuznih pojacanja.On bi u ovoj situaciji dosao kao bonus.Mozda kao mala satisfakcija navijacima za predhodne propuste koje su uprava i struka radili oko dovodjenja igraca. Druga stvar,eventualno dovodjenje Ibricica imalo bi i simbolicko znacenje u smislu da bi to govorilo da klub ima potentnu i uravnotezenu finansijsku situaciju. I mi bi trebali ovu situaciju ovako gledati i ne optercivati se previse Ibricicem.Ako dodje super,ako ne dodje nije problem.
Nama su sad prijeko potrebni jedan dobar def veznjak i jedan dobar napadac. I mogli bi reci da u nastavak prvenstva ulazimo pojacani u odnosu na jesenji dio.
Jesi siguran za ovo? Ima ih i sad par koji posjeduju bolji CV od Ibricica..
Bahati, bahati Željkan!
1946

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 27 dec 2015, 09:49

Koji su to?
Ja ne znam niti jednog da ima 41 nastup za A selekciju svoje drzave i 4 postignuta gola te 12 odigranih utakmica za U21 svoje drzave.
Pa bih eto volio da mi malo pojasnis.
Zadnja izmjena: DANAN, dana/u 27 dec 2015, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 27 dec 2015, 09:55

DANAN je napisao/la:Koji su to?
Milan Stepanov, Mato Jajalo i Leon Benko.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 27 dec 2015, 09:57

Sva trojica zajedno nemaju nastupa za A selekcije svojih drzava koliko ih Senaid ima.
Dalje?

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 27 dec 2015, 10:01

DANAN je napisao/la:Sva trojica zajedno nemaju nastupa za A selekcije svojih drzava koliko ih Senaid ima.
Dalje?
Imaju manje nastupa, nego Ibra golova u repki (8+4) :urnebes:

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 27 dec 2015, 10:19

Uz to jos ucesnik svjetskog prvenstva.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 27 dec 2015, 11:32

Ibričić kad bi došao bio bi najveće pojačanje u PL ikada. Zbog svoje reputacije sigurno bi punio i druge stadione.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 dec 2015, 11:38

Odvadite malo, to što je Jajalu konkurencija za reprezentaciju Modrić, Rakitić, Kovačić i Mamićevi projekti ne znači da je Ibričić veća klasa od njega. To je otprilike ta klasa i sigurno bi bio strašno pojačanje.
Nad tobom sunce najljepše sja

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 27 dec 2015, 11:40

Jasno je šta je CV...
Nikad u ovoj ligi nije igrao igrač da takvim referencama. I to nije u domenu nečijih mišljenja, dojmova ,pretpostavki....
S druge strane,nisam rekao niti želm reći da bi to bilo najveće pojačanje za nekoga u ovoj ligi. To je drugi par cipela. To ne može niko znati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 11:48

Pogledas klubove gdje je igrao Milan Stepanov i sve ti bude jasno. Malaga, Trabzon, Porto itd. Ovom vrhunac bio Hajduk u zivotu.
slika
Igrao bi Ibricic qrac za repku Srbije 40 utakmica da mu je konkurencija kao Stepanovu ovaj lik sa slike iznad. Ili kao sto rece @pinoglavi, Jajalu konkurencija su Modric i Rakitic. Kaze ovaj "ucesnik svjetskog prvenstva"?? Mislis JEDINI nas igrac koji nije dobio ni minute od Papeta na istom tom prvenstvu jer je otisao kao dzepni privjesak Edina Dzeke, a ne svojom zaslugom?? To sto on ima 40 nastupa vise govori o nasoj reprezentaciji u tim godinama, nego o njemu kao nekoj klasi..
Bahati, bahati Željkan!
1946

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 27 dec 2015, 11:56

Pa eto vidis da Senaid ima bolji CV od sve trojice.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 dec 2015, 12:19

Cv nije repka nego klubovi i igre
Kod nas nastupe za repku imaju i kerkezi i slični...

Ibričić poslije hajduka u klubovima je ko prostitutkA a trenutno je otišao iz kluba iz druge turske lige gdje je dobar dio vremena proveo na tribinama
Isti Benko je prije dvije godine karao Stuttgart i igrao le
Stepanov igrao ligu prvaka
A jajalo bušio nojera a SAD je prvotimac u seriji A

Ibričić ne može prismrditi ligama petice ni u najboljim danima
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 27 dec 2015, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 27 dec 2015, 12:21

Vidi druga jokera što su ga natamburali :D Pa pogledaj Benkin CV,Rijeka i neki kinezi. Hoces rec da je Rijeka veci klub od Hajduka ? :shock:
Eto imate i Delača koji je branio u Vojvodini,nekim hrvatskim klubovima ugovorom je vezan za Chelsea a i mi i vi znamo da ga niko ne moze priustit u ligi a i šire,tako je i za Jajala,top igrač al je tu naletio pola godine.Pardon može Sloboda :lol:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 dec 2015, 12:22

Jaozinho22 je napisao/la:Vidi druga jokera što su ga natamburali :D Pa pogledaj Benkin CV,Rijeka i neki kinezi. Hoces rec da je Rijeka veci klub od Hajduka ? :shock:
Eto imate i Delača koji je branio u Vojvodini,nekim hrvatskim klubovima ugovorom je vezan za Chelsea a i mi i vi znamo da ga niko ne moze priustit u ligi a i šire,tako je i za Jajala,top igrač al je tu naletio pola godine.Pardon može Sloboda :lol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 dec 2015, 12:24

Jaozinho22 je napisao/la:Vidi druga jokera što su ga natamburali :D Pa pogledaj Benkin CV,Rijeka i neki kinezi. Hoces rec da je Rijeka veci klub od Hajduka ? :shock:
Belgija njemačka je kod benke, lazove

Pa si preskočio iStepanova, koji je igrao u ligama petice pa si onda jajaala zaboravio da je igrao Bundesligu, pa SAD poslije Sarajeva seriju A

Jaajlo nije naltio nego je igrao pola sezone za fks
Ibriccic nikad nije prismrdio ligama petice

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Balorda, bvsic, N3R3D i 72 gosta.