Evo za sutra par tiketića. Ne znam koliko ću ih moći ispratiti sa ovakvim uplatama(čitaj, kakav ću biti sa cashom, tako da)...
Wolfsburg - Werder ODG - Suludo je pričati o zicerima, ali mislim da je ovo zicer dana. Graffite, Džeko, Misimović sa jedne, Pizzaro, Ozil, Marin sa druge strane su dovoljni razlozi za odigrati na golove.
Boulogne - Marseille 2 - Sigurni drugoligaš protiv (skoro) sigurnog prvaka. Marseille je prejak za Boulogne, iako su možda umorni od tekme sa Sochaux-om, ali mislim da mogu i ovu prepreku uspješno preskočiti.
Schalke - Monchengladbach 1 - mislim da Felix neće dopustiti 3 uzastopna kiksa, te da je B.Monchengladbach prava prilika za dizanje samopouzdanja ekipi Schalke-a.
Sevilla - Gijon 1 - ukoliko žele vidjeli CL sljedeće sezone, oni moraju pobijediti na ovakvim utakmicama. Gijon je nikakva ekipa, a Sevilla je u posljednje vrijeme(ne računajući poraz prije 3 dana) podigla formu.
Man.City - Man. Utd ODG - nisam 100% siguran da li će igrati Rooney, ali pročitah na ovom forumu da je spreman. Realno, znajući kako je završila prošla (4-3, ako se ne varam), i ova bi, uz svu značajnost koju derbi nosi, mogla obilovati golovima.
Kvota 7.26 Uplata 8 KM
Midtyland - Kopenhagen ODG - Ti "ludi" Danci ne znaju odigrati bez golova. Kopenhagen je posljednje gostovanje izgubio bez postignutog gola, mislim da će sutra ipak biti drugačije.
Tottenham - Chelsea under 2.5 - Koliko god želio da bude sezona zanimljiva, nekako mislim da će rezultat na ovoj biti dirigovan rezultatom na tekmi City - Utd. Chelsea može izdržati bez primljenog gola na White Heart Lane-u, tako da je ovo, barem po meni, najrealniji tip.
Reading - Peterborough 1 - gosti su na razini Modriče(uz dužno poštovanje Uljarima).
Auxerre - Lorient under 2.5 - Nisam toliko siguran u pobjedu Auxerre-a. Ne vjerujem da će ovo tek tako proći, a i ako prođu, ne vjerujem da će to biti neka utakmica sa puno golova. 0-0, ili 1-0, više ne očekujem od njih.
Bayern - Hannover over 2.5 - Bayern igra protiv Lyona u polufinalu, ali treba prvo apsolvirati ovu utakmicu. Mislim da Hannover moRe zabiti, ali da im to u konačnici neće pomoći.
Kvota 9.78 Uplata 6 KM
I jedan čisto onako reda radi tiket, sa nekim "glupostima".
Dinamo - Zagreb x - Zagrebu gori pod nogama, Dinamo je odavno osvojio. Potrebna mu je pobjeda da matematički osigura titulu, ali kakvi su oni, moguće je da puste Zagrebu. Dvica bi bila preočigledna, tako da...A, Zagreb je prvu pobjedu ove sezone ostvario protiv njih 1-0, tako da...
Stuttgart - Leverkuzen 1 - Bayer je u katastrofalnoj formi, mada se njihov pad i mogao očekivati. Stuttgart igra sve bolje i bolje, a za Evropu im je potrebna pobjeda. Leverkuzen nije obezbijedio LP, i volio bih da i ne uspiju u tome.
Grenoble - Sochaux 2 - Ima li potrebe govoriti o ovome. Mešini puleni su prije 20 kola bili prežaljeni, a nisu Portsmouth pa da igraju onako "ludo".
Fulham - Wolverhampton x - gostima bi ovaj x značio vjerovatno ostajanje u društvu najboljih, Fulham ne može ni gore ni dole, a u mislima će biti okrenuti Hamburgu.
Kvota 76 Uplata 2.5 KM
Plus, odigraću jedan tiket(možda sistem) sa Willijevim, Citizenovim i Harrijevim parovima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”