ozljeđennkvitez je napisao/la:Kakav je Mladen Jurcevic?
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
U subotu u 14.h. na Blatu igramo s Kozarom!
Jel blato naziv terena ili stvarno stanje terena?ŠB.TRN je napisao/la:U subotu u 14.h. na Blatu igramo s Kozarom!

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Podrucje se zove Mostarsko Blato.
Kamp se zove SRC Musa-Karačić.

Tri nogometna terena, dva s pravom, jedan s umjetnom travom, malonogometno i rukometno igraliste, igraliste za kosarku, svlačionice, mini ambulanta, teretana...
Kamp se zove SRC Musa-Karačić.

Tri nogometna terena, dva s pravom, jedan s umjetnom travom, malonogometno i rukometno igraliste, igraliste za kosarku, svlačionice, mini ambulanta, teretana...
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 23 feb 2012, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Ma to je naziv terena,inace to se zove Mostarsko blato, to je polje između Mostara i Sirokog,i kad ides tim putem dobar dio se vozis pored toga polja ....Avalanche je napisao/la:Jel blato naziv terena ili stvarno stanje terena?ŠB.TRN je napisao/la:U subotu u 14.h. na Blatu igramo s Kozarom!
Aj dobro je, teren je strava, vjerujem da ce biti dobra tekma, samo mi zao sto ne mogu gledat 

- Barney Stinson
- Kontakt:
I hoće li potpisati Bajano, zna li netko? 

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Jel gledao neko danas utakmicu, jel mogu neki utisci da se prenesu 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Maa, dosadna utakmica, spor tempo s puno gresaka, bez natjecateljskog naboja i zelje za nekim nadmetanjem i pobjedom, Široki nije nista uradio da napravi pritisak, samo loptu bezze drzali u sredini terena i povremeno prijetili, najvise preko odlicnog Kozulja, bilo je dobrih prigoda sto su trebali zakucati u gol, il makar da je ona Ljubiceva precka iz slobodnjaka usla, al tek toliko da se odradi utakmica, kontali dobiti to minimalno kad su vec poveli iz prekida, Kozara uglavnom pokusavala kontrama i drzala se cvrsto na svojoj polovici dok nije iz jedne prave prilike zabila gol i jedino je tada rastrcanije poceo djelovati i Široki i vise otvarati prostor, al nije ostalo dovoljno vremena da to konkretiziraju tak da zavrsi 1:1.
...Život za Široki...
hvala ljepo drug i jos kad mi bi mogao zbaviti sastave jer vidim ovde na slikama ima kod nas neki meni nepoznat pa da izvidim o cemu se radi, mozda smo nekog vaseg posudili jer imamo dosta povredjenihŠB_Fidelis je napisao/la:Maa, dosadna utakmica, spor tempo s puno gresaka, bez natjecateljskog naboja i zelje za nekim nadmetanjem i pobjedom, Široki nije nista uradio da napravi pritisak, samo loptu bezze drzali u sredini terena i povremeno prijetili, najvise preko odlicnog Kozulja, bilo je dobrih prigoda sto su trebali zakucati u gol, il makar da je ona Ljubiceva precka iz slobodnjaka usla, al tek toliko da se odradi utakmica, kontali dobiti to minimalno kad su vec poveli iz prekida, Kozara uglavnom pokusavala kontrama i drzala se cvrsto na svojoj polovici dok nije iz jedne prave prilike zabila gol i jedino je tada rastrcanije poceo djelovati i Široki i vise otvarati prostor, al nije ostalo dovoljno vremena da to konkretiziraju tak da zavrsi 1:1.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nisam vidio nigdje sluzbeni zapisnik, pa ne znam ni sastav Kozare.
Široki je poceo s drugom momcadi i tri, cetiri juniora. Kasnije je uslo i nesto prvotimaca, osim u obrani, a za Kozaru treba pricekati neki sluzbeniji izvjestaj.
Široki je poceo s drugom momcadi i tri, cetiri juniora. Kasnije je uslo i nesto prvotimaca, osim u obrani, a za Kozaru treba pricekati neki sluzbeniji izvjestaj.
...Život za Široki...
Utakmica predosadna.Kod nas najbolji Kožulj i po meni jMarkovi iako je imao koju grsku.Serdarušić,Jure i Marsijano ako misle onako igrati za Široko bolje da idu iz kluba.Šilić nesto pokusavao al nije ono njegova pozicija,nit je moze igrati.Ljubić solidan,a onaj Barišić totalno izgubljen.Mišić standardno loš.Dane isto dosta izgubljen.Bertoša nije bio los al nekad naivno ispane ko malo dijete!!Sve u svemu utakmica očajna a ekipe još očajnije!!
Sta reci jeste to vec igrali novu prijateljsku? koji je rezultat ili si to Kozaru pomjesao sa LjubicemŠB.TRN je napisao/la:Utakmica predosadna.Kod nas najbolji Kožulj i po meni jMarkovi iako je imao koju grsku.Serdarušić,Jure i Marsijano ako misle onako igrati za Široko bolje da idu iz kluba.Šilić nesto pokusavao al nije ono njegova pozicija,nit je moze igrati.Ljubić solidan,a onaj Barišić totalno izgubljen.Mišić standardno loš.Dane isto dosta izgubljen.Bertoša nije bio los al nekad naivno ispane ko malo dijete!!Sve u svemu utakmica očajna a ekipe još očajnije!!

Ma ovo govori za svog igraca koji se preziva LJubic,a ne za klub...Avalanche je napisao/la:Sta reci jeste to vec igrali novu prijateljsku? koji je rezultat ili si to Kozaru pomjesao sa LjubicemŠB.TRN je napisao/la:Utakmica predosadna.Kod nas najbolji Kožulj i po meni jMarkovi iako je imao koju grsku.Serdarušić,Jure i Marsijano ako misle onako igrati za Široko bolje da idu iz kluba.Šilić nesto pokusavao al nije ono njegova pozicija,nit je moze igrati.Ljubić solidan,a onaj Barišić totalno izgubljen.Mišić standardno loš.Dane isto dosta izgubljen.Bertoša nije bio los al nekad naivno ispane ko malo dijete!!Sve u svemu utakmica očajna a ekipe još očajnije!!

Hahaha a jbg nebi nikad skontao da je igrac u pitanju tako ga je opisao da pa sam pomislio da je klub u pitanju nebi nikad rekao da je to osobamagic je napisao/la:Ma ovo govori za svog igraca koji se preziva LJubic,a ne za klub...Avalanche je napisao/la:Sta reci jeste to vec igrali novu prijateljsku? koji je rezultat ili si to Kozaru pomjesao sa LjubicemŠB.TRN je napisao/la:Utakmica predosadna.Kod nas najbolji Kožulj i po meni jMarkovi iako je imao koju grsku.Serdarušić,Jure i Marsijano ako misle onako igrati za Široko bolje da idu iz kluba.Šilić nesto pokusavao al nije ono njegova pozicija,nit je moze igrati.Ljubić solidan,a onaj Barišić totalno izgubljen.Mišić standardno loš.Dane isto dosta izgubljen.Bertoša nije bio los al nekad naivno ispane ko malo dijete!!Sve u svemu utakmica očajna a ekipe još očajnije!!

Rodoc : Branitelj-Siroki 2-2 ....
Vas bivsi igrac Bayano je novi igrac sirokog
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- M. Scofield
- Kontakt:
Po meni najjači igrač Širokog ikada, samo neznam u kakvome je stanju trenutno ali pojačanje je sigurnomikimaus je napisao/la:Vas bivsi igrac Bayano je novi igrac sirokog
Audere est Facere
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bilo bi puno bolje da je dosao ranije i prosao pripreme s momcadi, ovako ce to biti nezgodno. Al Bajano zasluzuje respekt, i sigurno moze pomoci ovoj ekipi. Prije par godina, sa Bajanom i Wagnerom u ekipi zajedno i u top formi ne bi nam nitko mogao nista, no ovako vec treba vidjeti u kakvom ce fizickom stanju biti, al svakako mi je drago sto je ponovno tu.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

Ricardo Santos Lago Bajano, 32-godišnji Brazilac, ponovno će zaigrati za Široki Brijeg! Bajano je kao slobodan igrač (posljednja stanica bio mu je FC Khimki) potpisao sa Širokim Brijegom ugovor do ljeta 2014. godine, za njegov ponovni nastup u plavo-bijelom dresu čeka se samo još certifikat iz Rusije, objavili su na služenoj stranici kluba.
Dubok trag na Pecari ostavio je u proljeće 2003. (8 nastupa, tri gola, među njima i zgoditak protiv Željezničara u zadnjem kolu koji je odlučio prvaka) te u šampionskoj sezoni „Plavo-bijelih“ 2003./'04. (24 nastupa, šest golova). Godine 2004. upisao je i jedan nastup za reprezentaciju BiH.
Po odlasku s Pecare Bajano je igrao za Kuban, Spartak Nalčik, FK Moskvu, Soči i Khimki. Sada se, nakon sedam sezona, vraća u Široki Brijeg.
Doduse, sad kad se sjetim, tu vecer je i rekao ''vidjet cemo, vidjet cemo'', na zna se koje pitanje.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 32 gosta.