NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Vedad Džafić novi igrač Bratstva !!! http://www.transfermarkt.com/vedad-dzaf ... ler/108488
J..iga komšije niste fer. Dobili ste novog napadača dajte sad nama Brzog.cokara je napisao/la:Vedad Džafić novi igrač Bratstva !!! http://www.transfermarkt.com/vedad-dzaf ... ler/108488

Dobit ćete Brzog kad se vratite u PLcombe je napisao/la:J..iga komšije niste fer. Dobili ste novog napadača dajte sad nama Brzog.cokara je napisao/la:Vedad Džafić novi igrač Bratstva !!! http://www.transfermarkt.com/vedad-dzaf ... ler/108488![]()
![]()

Roster
Golmani:
Elbis Sabic
Kenan Hujic
Namik Mustafic
Odbrana
Aleksandar Pantic
David Zovko
Nermin Kadic
Edin Susa
Drazenko Stjepanovic
Salem Salkic
Vezni red
Eldar Ikanovic
Muhamed Omic
Armin Delic
Anel Salibasic
Vahid Kahrimanovic
Napad
Ermin Huseinbasic
Jasmin Mujkic
Maid Jaganjac
Damir Barcic
Nikola Gavrilovic
Vedad Dzafic
Husein Poturalic
Ibrahim Husejnovic
Lijepo to izgleda na papiru.Malo stekaju u-21 igraci.Imamo svu potrebnu sirinu na svakoj poziciji po 2 igraca i mislim da je vakat da napadnemo tu PL. Jedino malo koci taj strucnjak na klupi. Zao mi je sto nije brko nije doveo Sadikovica ali sta je tu je. Takode Trener je definitivno na slatkim mukama. Ima standardno dobru odbranu. Jako jako dobar vezni red i fantasticne spic igrace. Morace to jako dobro rotirat da svi budu zadovoljni i da iz svih izvuce maksimum.
Golmani:
Elbis Sabic
Kenan Hujic
Namik Mustafic
Odbrana
Aleksandar Pantic
David Zovko
Nermin Kadic
Edin Susa
Drazenko Stjepanovic
Salem Salkic
Vezni red
Eldar Ikanovic
Muhamed Omic
Armin Delic
Anel Salibasic
Vahid Kahrimanovic
Napad
Ermin Huseinbasic
Jasmin Mujkic
Maid Jaganjac
Damir Barcic
Nikola Gavrilovic
Vedad Dzafic
Husein Poturalic
Ibrahim Husejnovic
Lijepo to izgleda na papiru.Malo stekaju u-21 igraci.Imamo svu potrebnu sirinu na svakoj poziciji po 2 igraca i mislim da je vakat da napadnemo tu PL. Jedino malo koci taj strucnjak na klupi. Zao mi je sto nije brko nije doveo Sadikovica ali sta je tu je. Takode Trener je definitivno na slatkim mukama. Ima standardno dobru odbranu. Jako jako dobar vezni red i fantasticne spic igrace. Morace to jako dobro rotirat da svi budu zadovoljni i da iz svih izvuce maksimum.
www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Sve je ovo OK kao sto si reko samo zeza trener pa eto vidit cemo dokle moze da ide 

- 7aprildomemoj
Vi ko da ne poznajete prilike u NK Bratstvu
Godinama je trener Počasni Predsjednik Nusret Helić Daso alijas Brko
Svi dosadašnji treneri su bili manje više marionete njegove. Sjećatel se utakmice da Brko nije sjedio na klupi 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
jest vala bas nema utakmice da brkso nije na klupi, a masa dje4ca opet nemaju proilike da igraju samo kahrimanovic od ovih nasih momaka opet se evo dovodi sa strane , e moj boze, al hajdi sta ces moj maksum je zadovoljan u jajcu iako ga nostalgija vuce kuci kaze vise bi volio da je u svome gradu , i ja bi ali eto ne moze izgleda neda upravnik,al eto jedva cekam prvu utakmicu na lukama da vidim to novo bratstvo.
JASMINKA popusti ba Kenu i njegovog ocajasminka je napisao/la:jest vala bas nema utakmice da brkso nije na klupi, a masa dje4ca opet nemaju proilike da igraju samo kahrimanovic od ovih nasih momaka opet se evo dovodi sa strane , e moj boze, al hajdi sta ces moj maksum je zadovoljan u jajcu iako ga nostalgija vuce kuci kaze vise bi volio da je u svome gradu , i ja bi ali eto ne moze izgleda neda upravnik,al eto jedva cekam prvu utakmicu na lukama da vidim to novo bratstvo.

ma slazem se stobom i ja sam to pisao...
Neko vas pogresno informise za strijelce golova protiv Bosne V,kad ste vec toliko svi ovde pametni i dajete savjete i sve znate , malo to bolje provjerite .Pozz
Ma bravo dečko nek si nam rekosejonara je napisao/la:Neko vas pogresno informise za strijelce golova protiv Bosne V,kad ste vec toliko svi ovde pametni i dajete savjete i sve znate , malo to bolje provjerite .Pozz

Pa niste Arsenal da se svaka prijateljska utakmica putem medija iznese .Bar kad pisete nesto provjerite dal je tacna ,malo se raspitajte .Da ste neki navijaci vjerni otisli bi na tu utakmicu licno i znali i vidjeli ko je dao golove a ne cekali da vam se neko putem MEDIJA obrati.Pozz
-
- Moderator
- Kontakt:
Arane kakve pogresne info ?? Kad je lik bio na utakmici i kad se zavrsila reko mi je ko je dao golove gdje je tu greska ako ima ???sejonara je napisao/la:Neko vas pogresno informise za strijelce golova protiv Bosne V,kad ste vec toliko svi ovde pametni i dajete savjete i sve znate , malo to bolje provjerite .Pozz
Provjeri jos jednog da te ne molim pa ces vidjet 

Kao prvo nisam ja napisao ko je strijelac, i zar je toliko strašno što je momak pogriješio.Druga stvar,nema samo Arsenal oficijalne ili facebook stranice kojim se daju informacije navijačima koji nisu u mogućnosti pratiti uživo utakmice zbog poslovnih obaveza za razliku od nekih koji ništa ne rade i idu za pameti počasnog prijedsednika i čekaju kad će od njega dobiti cenera za lijepljenje plakata ili za pranje avlije iza kafićasejonara je napisao/la:Pa niste Arsenal da se svaka prijateljska utakmica putem medija iznese .Bar kad pisete nesto provjerite dal je tacna ,malo se raspitajte .Da ste neki navijaci vjerni otisli bi na tu utakmicu licno i znali i vidjeli ko je dao golove a ne cekali da vam se neko putem MEDIJA obrati.Pozz

-
- Moderator
- Kontakt:
Ovako drug ako neko grijesi onda je moguce da je ovaj sto mi je rekao...Jer mozda nije ni vidio ko je dao golove, ali eto ako on laze lazem i ja laze i novinar...sejonara je napisao/la:Provjeri jos jednog da te ne molim pa ces vidjet
Pa de nam TI kaži ko je dao golove i nek ti pripadne ta čast da dobijemo info iz prve rukesejonara je napisao/la:Provjeri jos jednog da te ne molim pa ces vidjet

Ne znam da li je istina,al kako sam sad cuo dosta igraca je otislo (od ovih novih) a dosli su neki drugi. Ako je istina onda katastrofalan pozet pustit ljude da produ pripreme i sve i onda ih pustit da idu

Edit : Nikola Gavrilovic ipak ne ostaje kod nas. Menazder mu je rekao da ide u neki drugi klub.

Edit : Nikola Gavrilovic ipak ne ostaje kod nas. Menazder mu je rekao da ide u neki drugi klub.
www.nkbratstvogracanica.com
Na turniru u Klokotnici se moglo odmah ocijeniti kvalitet Hodžića,Jurčevića,Zovke,i Gavrilovićacesc4 je napisao/la:Ne znam da li je istina,al kako sam sad cuo dosta igraca je otislo (od ovih novih) a dosli su neki drugi. Ako je istina onda katastrofalan pozet pustit ljude da produ pripreme i sve i onda ih pustit da idu![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.