NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cokara
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cokara » 28 jul 2015, 12:37

Vedad Džafić novi igrač Bratstva !!! http://www.transfermarkt.com/vedad-dzaf ... ler/108488

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 jul 2015, 13:33

cokara je napisao/la:Vedad Džafić novi igrač Bratstva !!! http://www.transfermarkt.com/vedad-dzaf ... ler/108488
J..iga komšije niste fer. Dobili ste novog napadača dajte sad nama Brzog. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 28 jul 2015, 14:42

combe je napisao/la:
cokara je napisao/la:Vedad Džafić novi igrač Bratstva !!! http://www.transfermarkt.com/vedad-dzaf ... ler/108488
J..iga komšije niste fer. Dobili ste novog napadača dajte sad nama Brzog. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Dobit ćete Brzog kad se vratite u PL ;)

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 28 jul 2015, 23:16

Damir Barčić novi igrač Bratstva !!! :clap: :clap: :clap:http://www.transfermarkt.com/damir-barc ... ler/299213

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 jul 2015, 10:35

Roster

Golmani:
Elbis Sabic
Kenan Hujic
Namik Mustafic

Odbrana
Aleksandar Pantic
David Zovko
Nermin Kadic
Edin Susa
Drazenko Stjepanovic
Salem Salkic

Vezni red
Eldar Ikanovic
Muhamed Omic
Armin Delic
Anel Salibasic
Vahid Kahrimanovic

Napad
Ermin Huseinbasic
Jasmin Mujkic
Maid Jaganjac
Damir Barcic
Nikola Gavrilovic
Vedad Dzafic
Husein Poturalic
Ibrahim Husejnovic

Lijepo to izgleda na papiru.Malo stekaju u-21 igraci.Imamo svu potrebnu sirinu na svakoj poziciji po 2 igraca i mislim da je vakat da napadnemo tu PL. Jedino malo koci taj strucnjak na klupi. Zao mi je sto nije brko nije doveo Sadikovica ali sta je tu je. Takode Trener je definitivno na slatkim mukama. Ima standardno dobru odbranu. Jako jako dobar vezni red i fantasticne spic igrace. Morace to jako dobro rotirat da svi budu zadovoljni i da iz svih izvuce maksimum.
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 29 jul 2015, 15:01

Sve je ovo OK kao sto si reko samo zeza trener pa eto vidit cemo dokle moze da ide :kafa:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 29 jul 2015, 15:21

Vi ko da ne poznajete prilike u NK Bratstvu :o Godinama je trener Počasni Predsjednik Nusret Helić Daso alijas Brko :lol: :lol: Svi dosadašnji treneri su bili manje više marionete njegove. Sjećatel se utakmice da Brko nije sjedio na klupi :salut:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 29 jul 2015, 16:05

jest vala bas nema utakmice da brkso nije na klupi, a masa dje4ca opet nemaju proilike da igraju samo kahrimanovic od ovih nasih momaka opet se evo dovodi sa strane , e moj boze, al hajdi sta ces moj maksum je zadovoljan u jajcu iako ga nostalgija vuce kuci kaze vise bi volio da je u svome gradu , i ja bi ali eto ne moze izgleda neda upravnik,al eto jedva cekam prvu utakmicu na lukama da vidim to novo bratstvo.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 29 jul 2015, 19:00

jasminka je napisao/la:jest vala bas nema utakmice da brkso nije na klupi, a masa dje4ca opet nemaju proilike da igraju samo kahrimanovic od ovih nasih momaka opet se evo dovodi sa strane , e moj boze, al hajdi sta ces moj maksum je zadovoljan u jajcu iako ga nostalgija vuce kuci kaze vise bi volio da je u svome gradu , i ja bi ali eto ne moze izgleda neda upravnik,al eto jedva cekam prvu utakmicu na lukama da vidim to novo bratstvo.
JASMINKA popusti ba Kenu i njegovog oca ;) Neka momaka sa strane ako su to prava pojačanja koja u ekipi donose prevagu (Brzi,Oma,Ikanović,Pljevljak) ali dovoditi igrače koji će biti na klupi a naša djeca na tribine ili na posudbe u Pribavu,Orahovicu,Doboj i...:crazy:Masa djece je bukvalno otjerana (Buljubašić,O Jahić,Šako,Muslimović,Omerović,Terzić,Karađuz..............) Nažalost to je politika počasnog prijdsednika,načelnika,trenera koji je okupio oko sebe svoje političke pijune koji sa fudbalom nemaju veze a ljudima koji su u sportu cijeli život kapija stadiona 7.April je zatvorena.

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 29 jul 2015, 22:38

ma slazem se stobom i ja sam to pisao...

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 30 jul 2015, 10:52

Neko vas pogresno informise za strijelce golova protiv Bosne V,kad ste vec toliko svi ovde pametni i dajete savjete i sve znate , malo to bolje provjerite .Pozz

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 30 jul 2015, 11:13

sejonara je napisao/la:Neko vas pogresno informise za strijelce golova protiv Bosne V,kad ste vec toliko svi ovde pametni i dajete savjete i sve znate , malo to bolje provjerite .Pozz
Ma bravo dečko nek si nam reko :thumbup: O tome se i radi kakav smo klub da niko nije našao shodno da se oglasi putem medija poslije turnira ili da objavi na oficijalnoj stranici kluba rezultat,strijelce,postave ili ostavi neki komentar.Eh postavlja se pitanje ko je zadužen da obavjesti navijače,ljubitelje sporta uopšte o dešavanjima u klubu:Čokara,mićo,lida,nusreta,seo,baja,taća,nura.....KO ? ?????????? U tome i jeste problem kad niko od navedenih nema više od 8.razreda REDOVNOG školovanja :salut:

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 30 jul 2015, 11:26

Pa niste Arsenal da se svaka prijateljska utakmica putem medija iznese .Bar kad pisete nesto provjerite dal je tacna ,malo se raspitajte .Da ste neki navijaci vjerni otisli bi na tu utakmicu licno i znali i vidjeli ko je dao golove a ne cekali da vam se neko putem MEDIJA obrati.Pozz

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 jul 2015, 11:45

sejonara je napisao/la:Neko vas pogresno informise za strijelce golova protiv Bosne V,kad ste vec toliko svi ovde pametni i dajete savjete i sve znate , malo to bolje provjerite .Pozz
Arane kakve pogresne info ?? Kad je lik bio na utakmici i kad se zavrsila reko mi je ko je dao golove gdje je tu greska ako ima ???

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 30 jul 2015, 11:46

Provjeri jos jednog da te ne molim pa ces vidjet ;)

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 30 jul 2015, 11:47

sejonara je napisao/la:Pa niste Arsenal da se svaka prijateljska utakmica putem medija iznese .Bar kad pisete nesto provjerite dal je tacna ,malo se raspitajte .Da ste neki navijaci vjerni otisli bi na tu utakmicu licno i znali i vidjeli ko je dao golove a ne cekali da vam se neko putem MEDIJA obrati.Pozz
Kao prvo nisam ja napisao ko je strijelac, i zar je toliko strašno što je momak pogriješio.Druga stvar,nema samo Arsenal oficijalne ili facebook stranice kojim se daju informacije navijačima koji nisu u mogućnosti pratiti uživo utakmice zbog poslovnih obaveza za razliku od nekih koji ništa ne rade i idu za pameti počasnog prijedsednika i čekaju kad će od njega dobiti cenera za lijepljenje plakata ili za pranje avlije iza kafića ;) Treća stvar je to da malo pogledaš kako ovo o čemu ti pričam rade klubovi u nižim ligama,recimo Mladost M. Doboj I. Borac J. Lokomotiva Miričina......A da ne pričamo o ekipama iz naše lige ili iz PL.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 jul 2015, 11:47

sejonara je napisao/la:Provjeri jos jednog da te ne molim pa ces vidjet ;)
Ovako drug ako neko grijesi onda je moguce da je ovaj sto mi je rekao...Jer mozda nije ni vidio ko je dao golove, ali eto ako on laze lazem i ja laze i novinar...

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 30 jul 2015, 11:49

sejonara je napisao/la:Provjeri jos jednog da te ne molim pa ces vidjet ;)
Pa de nam TI kaži ko je dao golove i nek ti pripadne ta čast da dobijemo info iz prve ruke :roll:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jul 2015, 14:13

Ne znam da li je istina,al kako sam sad cuo dosta igraca je otislo (od ovih novih) a dosli su neki drugi. Ako je istina onda katastrofalan pozet pustit ljude da produ pripreme i sve i onda ih pustit da idu :thumbdown: :thumbdown:

Edit : Nikola Gavrilovic ipak ne ostaje kod nas. Menazder mu je rekao da ide u neki drugi klub.
www.nkbratstvogracanica.com

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 30 jul 2015, 15:46

cesc4 je napisao/la:Ne znam da li je istina,al kako sam sad cuo dosta igraca je otislo (od ovih novih) a dosli su neki drugi. Ako je istina onda katastrofalan pozet pustit ljude da produ pripreme i sve i onda ih pustit da idu :thumbdown: :thumbdown:

Edit : Nikola Gavrilovic ipak ne ostaje kod nas. Menazder mu je rekao da ide u neki drugi klub.
Na turniru u Klokotnici se moglo odmah ocijeniti kvalitet Hodžića,Jurčevića,Zovke,i Gavrilovića :roll: Od novih Džafić umjesto Gavrilovića koji došao niodkud i dao golove protiv Doboj I. (druge postave)ekipe koja nije protivnik po mjeri (dva ranga ispod).Ko dovodi te igrače u naš klub pitanje za tisuću kuna :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.