Milane jesil to ti ?volimliverpool je napisao/la:I da Barbarez dodje,rezultati ce biti isti ako ne i gori...zar ne?
Ili je vidovita Dzemila

Milane jesil to ti ?volimliverpool je napisao/la:I da Barbarez dodje,rezultati ce biti isti ako ne i gori...zar ne?
ma samo nek dodje neko pismen, neko ko nema kompleksa, neko ko zna motivirati igrace i neko ko ima autoritet da npr. Dzeko ako ne igra dobro(nije u formi) sjedi na klupi itd....e tad ce rezultat bit bolji, sve je to bio Cirovolimliverpool je napisao/la:I da Barbarez dodje,rezultati ce biti isti ako ne i gori...zar ne?
Druze,ovo je bilo pitanje za ostale fanove repke,vidis valjda upitnik il' ti dioptrija treba?B0SANAC je napisao/la:Milane jesil to ti ?volimliverpool je napisao/la:I da Barbarez dodje,rezultati ce biti isti ako ne i gori...zar ne?
Ili je vidovita Dzemila
Ciro nas je odveo u baraz, a ovaj nas polako vodi u propast, to je razlika, sto Ciro kaze je*at cemo majku Belgijancima, Turcima, aa ovaj protiv velike Albanije se braniKB-TM87 je napisao/la:Nek vam je bio dobar Ćiromuljator ...aguero88_ je napisao/la:kako ovi sto brane susica PAPKA imaju hrabrosti da kazu nekom da nema pojma o fudbalu, ili da treba da navija za Srbiju, Hrvatsku, pa debili sta je to Susic dobrog donio reprezentaciji, nemamo igru, igraci pocinju polako da se ne javljaju pozivu ovom velikom srucnjakui ko zna sta vec, dobar je Papak al onim u savezu i dok bude takav bice i selektor nazalost
Kad nam je neuspjeh remi sa Albanijom, šta onda da rade Englezi nakon remija i to kod kuće protiv velike Crne Goreaguero88_ je napisao/la:Ciro nas je odveo u baraz, a ovaj nas polako vodi u propast, to je razlika, sto Ciro kaze je*at cemo majku Belgijancima, Turcima, aa ovaj protiv velike Albanije se braniKB-TM87 je napisao/la:Nek vam je bio dobar Ćiromuljator ...aguero88_ je napisao/la:kako ovi sto brane susica PAPKA imaju hrabrosti da kazu nekom da nema pojma o fudbalu, ili da treba da navija za Srbiju, Hrvatsku, pa debili sta je to Susic dobrog donio reprezentaciji, nemamo igru, igraci pocinju polako da se ne javljaju pozivu ovom velikom srucnjakui ko zna sta vec, dobar je Papak al onim u savezu i dok bude takav bice i selektor nazalost
Ma nemoj se nervirat,nije dobro za tvoje zdravlje..pa zar nisam upravu,i vi se vadite na cirkus i Ciruarmando je napisao/la:dosadan je iz tog razloga sto je ko proljev.MOZAK je napisao/la: Sto je covjek dosadan, jel zato sto je u pravu, sto ima toliko argumenata za razliku od vas?
Ja covjeka podrzavam, govori realno, kriticki, kakav pravi navijac treba da bude.![]()
kad god navratim na forum on jedno te isto brabonja...strucnjak, takticar, mlohavi, dzaba uzima pare, ne radi nista, nema pojma, teleci pogled.....
ok, moze biti da je nesto od ovoga istina, ali zar to mora ponavljati u 1000 postova. samo iritira raju.
ima ovde dosta kriticara lika i djela safeta susica, ali daleko pristojniji, sa vise duha, sarma, iznose svoje nezadovoljstvo dosadasnjim radom naseg selektora.
a ovaj....kriticar, a lopte nije sutno na zelenom terenu.
To se nemoze znati, covjek nije dobio priliku..glupo mu pitanje.volimliverpool je napisao/la:Druze,ovo je bilo pitanje za ostale fanove repke,vidis valjda upitnik il' ti dioptrija treba?B0SANAC je napisao/la:Milane jesil to ti ?volimliverpool je napisao/la:I da Barbarez dodje,rezultati ce biti isti ako ne i gori...zar ne?
Ili je vidovita Dzemila
to sam ja lave moj govorio vec, ali pojave se neki i kazu da je Sehic bolji od Burica i sta ces pricati vise, svako normalan zna da Safet ne voli Zenicu, i sve sto je vezano za Zenicu ali shvatit ce mali mozgovi nekad, aaa tako isto i za Begovica koji brani u najjacoj ligi na svijetu a zamjena je Hasagicubparena je napisao/la:E da se razumijemo - al nikako da razumiijem tog selljacinu ... trebal objasnjavat da zbog toga sto je iz Zenice Pape nece da cuje za ovog momka na golu repke.. A covjek brani i protiv M.Citya i Juventusa i to odlicno. Al bitno je da zove one rupe iz BiH na gol pa evo sad i Begovic S RAZLOGOM nece da se odazove. Poslije Begovica ovaj momak je MORAO biti na golu. Al seljak tjera glavom kroz zid. Il mozda da i ne zna da imamo i ovog golmana
http://www.****/index.php?id=10482
Slažem se sa tobom, prijatno sam se iznenadio kada sam vidio da je redovan na golu i da uopšte loše ne brani. Razloge ne znam, ali se nadam da nije to što ti tvrdiš ...bparena je napisao/la:E da se razumijemo - al nikako da razumiijem tog selljacinu ... trebal objasnjavat da zbog toga sto je iz Zenice Pape nece da cuje za ovog momka na golu repke.. A covjek brani i protiv M.Citya i Juventusa i to odlicno. Al bitno je da zove one rupe iz BiH na gol pa evo sad i Begovic S RAZLOGOM nece da se odazove. Poslije Begovica ovaj momak je MORAO biti na golu. Al seljak tjera glavom kroz zid. Il mozda da i ne zna da imamo i ovog golmana
Blento nije pogledao utakmicu od kako je donosio lopte za Krivaju ko pionir!aguero88_ je napisao/la:to sam ja lave moj govorio vec, ali pojave se neki i kazu da je Sehic bolji od Burica i sta ces pricati vise, svako normalan zna da Safet ne voli Zenicu, i sve sto je vezano za Zenicu ali shvatit ce mali mozgovi nekad, aaa tako isto i za Begovica koji brani u najjacoj ligi na svijetu a zamjena je Hasagicubparena je napisao/la:E da se razumijemo - al nikako da razumiijem tog selljacinu ... trebal objasnjavat da zbog toga sto je iz Zenice Pape nece da cuje za ovog momka na golu repke.. A covjek brani i protiv M.Citya i Juventusa i to odlicno. Al bitno je da zove one rupe iz BiH na gol pa evo sad i Begovic S RAZLOGOM nece da se odazove. Poslije Begovica ovaj momak je MORAO biti na golu. Al seljak tjera glavom kroz zid. Il mozda da i ne zna da imamo i ovog golmana
valjalo je izvuci bod protiv AlbanijeSexmachineboy je napisao/la:napredovali smo za 2 mjesta na fifinoj listi..sad smo 51.![]()
pa sad recite da nema napretka sa Susicem
bravaru Sehic je dobar al je Buric puno bolji !KB-TM87 je napisao/la:Slažem se sa tobom, prijatno sam se iznenadio kada sam vidio da je redovan na golu i da uopšte loše ne brani. Razloge ne znam, ali se nadam da nije to što ti tvrdiš ...bparena je napisao/la:E da se razumijemo - al nikako da razumiijem tog selljacinu ... trebal objasnjavat da zbog toga sto je iz Zenice Pape nece da cuje za ovog momka na golu repke.. A covjek brani i protiv M.Citya i Juventusa i to odlicno. Al bitno je da zove one rupe iz BiH na gol pa evo sad i Begovic S RAZLOGOM nece da se odazove. Poslije Begovica ovaj momak je MORAO biti na golu. Al seljak tjera glavom kroz zid. Il mozda da i ne zna da imamo i ovog golmana
aguero88@
Šehić nije dobar golman ?
Imam stvaran zivot ne briniarmando je napisao/la:bezze poredite "onog" sa "ovim" i one sa nama. sajo nije idealan, idealnog nema.
ps: vidi kruticara, sto se zaobado.IQ mi mali, velis? hahaha, nece ba on da vredja, gdje ce on tako nesto.
kad ne spominje ono sto je napamet naucio onda poteze za ovim. hary, sjasi sa foruma, nadji sebi stvaran zivot.
Kad nam je neuspjeh remi sa Albanijom, šta onda da rade Englezi nakon remija i to kod kuće protiv velike Crne Goreaguero88_ je napisao/la:Ciro nas je odveo u baraz, a ovaj nas polako vodi u propast, to je razlika, sto Ciro kaze je*at cemo majku Belgijancima, Turcima, aa ovaj protiv velike Albanije se brani