Bravo idoti i idotkinjo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa neka mu i nasi daju da igra, imas mrtvog Pidru koji nije ni za klupe,a Salcin je mozda trenutno jedini igrac koji moze pokriti mjesto LB. Sad smo znaci osudeni na Pidru bar do kraja polusezone. Po meni glup potez totalno.Pantelija je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:05Pa sta hoces da momku kojem je osigurano mjesto da igra a kod nas sjedi na klupi / tribinama uskratis posudbu koju trazi i da ga na silu ostavljas iako ima ugovor sa tobom? Cisto jer eto velez Nece tebi da da beka?
Znaci na djetetu cemo se izivljavati i sjebati mu karijeru i mimo volje ga ostaviti i ne dozvoliti posudbu koja i nama dobro dodje da igrac uđe u formu (posudba 6 mjeseci)
A mozda Đani ne zeli da igra na beku jer nikad to nije igrao? Mozda zeli da igra prirodnu poziciju a zna da kod nas Nece imati sanse pored bodula?zagorski je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:18Pa neka mu i nasi daju da igra, imas mrtvog Pidru koji nije ni za klupe,a Salcin je mozda trenutno jedini igrac koji moze pokriti mjesto LB. Sad smo znaci osudeni na Pidru bar do kraja polusezone. Po meni glup potez totalno.Pantelija je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:05Pa sta hoces da momku kojem je osigurano mjesto da igra a kod nas sjedi na klupi / tribinama uskratis posudbu koju trazi i da ga na silu ostavljas iako ima ugovor sa tobom? Cisto jer eto velez Nece tebi da da beka?
Znaci na djetetu cemo se izivljavati i sjebati mu karijeru i mimo volje ga ostaviti i ne dozvoliti posudbu koja i nama dobro dodje da igrac uđe u formu (posudba 6 mjeseci)
Ma Kasum se lize sa Semsom radi onog 4R, a sutra da im vico nesto obeca, prvi bi te zajebali, to je takav mentalitet pijacarski. Ja ih nmg ocima od onog dana kad trazili da se mec odigra. Klosaribroj6 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:25Bravo upravoo, bravoooo. Opet se "prijateljski" klub sere po nama. Prosle godine ne zele da pomjere utakmicu zbog Evrope, sad nam obecaju igraca pa nam samo Salcina uzmu. Izgubimo u21 opciju, a njima damo tog u21 igraca kojeg nemaju za lijeka. Bravoo upravoooo, posaljite im i onih par pojacanja i trenera nek ih ljudi prijave kad vi niste sposobni.
Ne zelim njih puno da komentarisem, ali i oni prave gresku kakve smo mi nekad pravili. Dosli su do malo para i odmah pretrpavaju igracki kadar i dovode milion "pojacanja". To je Zrinjski uradio prosle sezone pa znamo kako su zavrsili, a imali su po imenima mozda najjacu ekipu u drugom dijelu sezone. Nece ni Velez daleko s ovim pristupom, par losih rezultata, nezadovoljstvo u ekipi i caosonpenn je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:28Ma Kasum se lize sa Semsom radi onog 4R, a sutra da im vico nesto obeca, prvi bi te zajebali, to je takav mentalitet pijacarski. Ja ih nmg ocima od onog dana kad trazili da se mec odigra. Klosaribroj6 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:25Bravo upravoo, bravoooo. Opet se "prijateljski" klub sere po nama. Prosle godine ne zele da pomjere utakmicu zbog Evrope, sad nam obecaju igraca pa nam samo Salcina uzmu. Izgubimo u21 opciju, a njima damo tog u21 igraca kojeg nemaju za lijeka. Bravoo upravoooo, posaljite im i onih par pojacanja i trenera nek ih ljudi prijave kad vi niste sposobni.