FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
32
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 226

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 13 avg 2021, 16:04

Sve kontaš nemogu gore,a ono te iz dana u dan razuvjere da moze jos više.

Bravo idoti i idotkinjo :guz:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 avg 2021, 16:05

Pa sta hoces da momku kojem je osigurano mjesto da igra a kod nas sjedi na klupi / tribinama uskratis posudbu koju trazi i da ga na silu ostavljas iako ima ugovor sa tobom? Cisto jer eto velez Nece tebi da da beka?
Znaci na djetetu cemo se izivljavati i sjebati mu karijeru i mimo volje ga ostaviti i ne dozvoliti posudbu koja i nama dobro dodje da igrac uđe u formu (posudba 6 mjeseci)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 13 avg 2021, 16:06

Inače imamo po trojicu vrhunskih igrača na svakoj poziciji pa možemo ovako dijelit sadaku kome treba. Mrš, sve vam nesposobno ****.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 avg 2021, 16:06

Nemamo skauta. Nego imamo tim skauta i svi zajedno ne mogu nac lijevog beka.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 avg 2021, 16:07

Kod nas hvala Bogu nema kartona ili povreda nikad. ne treba nam igrac ko Salcin za klupe. ima Krste ili neko iz U17 ekipe.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 avg 2021, 16:07

Taman se ponadas da neces gledat onog invalida i onda lagano hladjenje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 avg 2021, 16:13

Imas Pidru i Salcina
Umjesto da Pidru posaljes na posudbu a Salcina prvu opciju na lijevog beka
Ti obrnuto radis....

I onda umjesto da posaljes na posudbu u klub npr.Posusje,Prijedor,Leotar,Sloboda...a da ti oni za uzvrat dadnu nekog igraca

Jok,ti direktnom konkurentu za titulu saljes igraca a za uzvrat dobijas qurcinu :damn:

Kakvo poslovanje....
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 avg 2021, 16:14

miky_hz je napisao/la:
13 avg 2021, 16:04
Sve kontaš nemogu gore,a ono te iz dana u dan razuvjere da moze jos više.

Bravo idoti i idotkinjo :guz:
Cirkus iz dana u dan. :rol:

Tuzla zavrsila Tomasevica ovi levati nista da urade...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 avg 2021, 16:15

Po meni dobar potez. Ako vec kod nas nece igrati, nek ga Velez vrati u zivot. Onda ga vratis imas igraca, u suprotnom ponovo na posudbu.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 avg 2021, 16:18

Pantelija je napisao/la:
13 avg 2021, 16:05
Pa sta hoces da momku kojem je osigurano mjesto da igra a kod nas sjedi na klupi / tribinama uskratis posudbu koju trazi i da ga na silu ostavljas iako ima ugovor sa tobom? Cisto jer eto velez Nece tebi da da beka?
Znaci na djetetu cemo se izivljavati i sjebati mu karijeru i mimo volje ga ostaviti i ne dozvoliti posudbu koja i nama dobro dodje da igrac uđe u formu (posudba 6 mjeseci)
Pa neka mu i nasi daju da igra, imas mrtvog Pidru koji nije ni za klupe,a Salcin je mozda trenutno jedini igrac koji moze pokriti mjesto LB. Sad smo znaci osudeni na Pidru bar do kraja polusezone. Po meni glup potez totalno.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 avg 2021, 16:18

I da bude najbolji igrac lige u Velez sta imamo mi od toga? ko kaze da ce kod nas isto tako igrati. samo Velez ima korist ako bude los nece dobiti minute bolje ce igrati igrac koji ima ugovor sa Velezom. mi ovde samo gubimo. ali nije prvi put.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 13 avg 2021, 16:25

Bravo upravoo, bravoooo. Opet se "prijateljski" klub sere po nama. Prosle godine ne zele da pomjere utakmicu zbog Evrope, sad nam obecaju igraca pa nam samo Salcina uzmu. Izgubimo u21 opciju, a njima damo tog u21 igraca kojeg nemaju za lijeka. Bravoo upravoooo, posaljite im i onih par pojacanja i trenera nek ih ljudi prijave kad vi niste sposobni.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 avg 2021, 16:27

Trebal Borcu i Tuzli i ko nam je jos konkurencija za Evropu kakvih igraca a pri tom da ih zamolimo da nam nista ne šalju jel boze imamo i u-21 igraca za prvog tima,imamo i bekova dobrih sta ce nam? Prodat ces sad Andreja al u k.urcu moze ako Velkoskom uvalimo licnu kartu sa 2000 godistem :rol:

Kad smo vec široke ruke i dajemo nako.Hajd sto golmana pustismo bez para da ode,al sto konkurenciji pomazemo za ništa to je prica za sebe.Mora da je ovo Kasum sinoc dogovorio u poluvremenu utakmice .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 avg 2021, 16:28

zagorski je napisao/la:
13 avg 2021, 16:18
Pantelija je napisao/la:
13 avg 2021, 16:05
Pa neka mu i nasi daju da igra, imas mrtvog Pidru koji nije ni za klupe,a Salcin je mozda trenutno jedini igrac koji moze pokriti mjesto LB. Sad smo znaci osudeni na Pidru bar do kraja polusezone. Po meni glup potez totalno.
A mozda Đani ne zeli da igra na beku jer nikad to nije igrao? Mozda zeli da igra prirodnu poziciju a zna da kod nas Nece imati sanse pored bodula?
Cisto razmisljam, nemam pojma ali ja koliko znam da je momak trazio da igra svoju poziciju. I momku se treba izaci u susret jer je besmisleno ga drzati opet na klupi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 13 avg 2021, 16:28

broj6 je napisao/la:
13 avg 2021, 16:25
Bravo upravoo, bravoooo. Opet se "prijateljski" klub sere po nama. Prosle godine ne zele da pomjere utakmicu zbog Evrope, sad nam obecaju igraca pa nam samo Salcina uzmu. Izgubimo u21 opciju, a njima damo tog u21 igraca kojeg nemaju za lijeka. Bravoo upravoooo, posaljite im i onih par pojacanja i trenera nek ih ljudi prijave kad vi niste sposobni.
Ma Kasum se lize sa Semsom radi onog 4R, a sutra da im vico nesto obeca, prvi bi te zajebali, to je takav mentalitet pijacarski. Ja ih nmg ocima od onog dana kad trazili da se mec odigra. Klosari
Sarajevo ljubavi moja.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 13 avg 2021, 16:29

Znači greška je kad Real pošalje Carvajala na pozajmicu ili Odegaarda.

On je još uvijek mladi igrači, potrebno su mi konstantne minute, u Sablićevom sistemu se ne bi snašao na lijevoj strani, a na njegovoj poziciji (polušpic) imamo dovoljan broj opcija. Dakle šaljemo ga u Velež gdje će barem na početku sigurno igrati, skupljat će iskustvo. Ukoliko bude najbolji igrač lige, vratit će se kod nas i imaš opciju da ostane i da ga uklopiš u ekipu ili prodaja u neki klub po cijenu koju zacrta Sarajevo. Dakle win situacija za Sarajevo.

Mora se dovesti konkurencija Pidri.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 avg 2021, 16:30

A zamisli yebote taj Bodul se nekad moze povrijediti. Zamisli. Ko sto je sad npr :D .
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2021, 16:30

Treba li nekome Đokanović, po mogućnosti Tuzla City ili Zrinjski da se jave
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 13 avg 2021, 16:33

Evo vam i Kurdic i Dizda

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 13 avg 2021, 16:34

sonpenn je napisao/la:
13 avg 2021, 16:28
broj6 je napisao/la:
13 avg 2021, 16:25
Ma Kasum se lize sa Semsom radi onog 4R, a sutra da im vico nesto obeca, prvi bi te zajebali, to je takav mentalitet pijacarski. Ja ih nmg ocima od onog dana kad trazili da se mec odigra. Klosari
Ne zelim njih puno da komentarisem, ali i oni prave gresku kakve smo mi nekad pravili. Dosli su do malo para i odmah pretrpavaju igracki kadar i dovode milion "pojacanja". To je Zrinjski uradio prosle sezone pa znamo kako su zavrsili, a imali su po imenima mozda najjacu ekipu u drugom dijelu sezone. Nece ni Velez daleko s ovim pristupom, par losih rezultata, nezadovoljstvo u ekipi i cao

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, Noke995, tajsamja i 25 gostiju.