Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AzRimiRzA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la AzRimiRzA » 15 jul 2015, 13:22

Aj sastava majko...

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 15 jul 2015, 13:42

Kolko ja vidim nije ovo jos zavrsena prica , izgleda de je Roma bas zapikala naseg kapitena i cekaju samo da u kasu dodze jos para i da ce ga i kupiti nakon prodaje nekih igraca , ovajsastanak je sigurno bio da se vidi na sta ce Roma morati racunati kako bi dovela Edina ...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jul 2015, 14:05

Ako si pametan i ti ćeš pomoći Romi da te kupe. Opet će imati dobru platu, nije to sad da mu je u Cityju plata 8 miliona a u Romi 800 KM. Umjesto 8 tamo će mu biti plata 6.5 miliona. Ne znam tačnu cifru, lupam sa brojevima. Pjanić će vjerovatno ostati, ima li bi jedan uigran tandem, Džeko bi bio glavni napadač. Nadav'o bi se golova k'o lud, Roma nije puno slabija od Cityja. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Dado
Kontakt:

Re: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la Dado » 15 jul 2015, 14:41

Ajax je napisao/la:
normalaba je napisao/la:Jesi li svjestan da se lik salio kad je pravio ovaj sastav?
To je na njemu da odgovori koliko je mislio da je realan taj sastav mada se je vjerovatno salio. Ovdje sam mislio prvenstveno na @Goalgettera koji je postavio 10 od 11 igraca koji bi mogli realno da pocnu utakmicu ( i mislim da se nije salio ) a na njega se je nadovezao @Dado. Sto se tice sanse da Aguero ne bude igrao spica ona je 0.1% i to je ono sto je najbitnije u ovoj prici.

A vidim evo i ovog "dezurnog" koji je 24 sata online i koji sve zna o svemu a u stvari veze nema da se prikaci. Kakva bruka za forum. Takvi kao on odbijaju 90% normalne raje da diskutuju jer svakom dosadi diskutovati sa takvima prije ili kasnije. I tako postepeno pada kvalitet foruma i same diskusije na njemu.

Ima nas svakakvih vidim :lol:

Sastav je naravno zahebancija i farsa. Idi malo procitaj Nusica ili pogledaj koji skec od Monti Paytona ili Nadrealista pa se vrati. I opusti se jarane :salut:

Poenta je citava da vjerovatno ni jedan sastav na svijetu ne gomila napadace kao City a uz to trazi astronomske cijene da ih proda. Skupljaju ih kao postanske markice.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 15 jul 2015, 15:01

- Realno Edo ne ide nigdje iz Šitija. Ima bruka dobru platu, zna i sam da ce igrati u prosjeku veoma malo. U FA Cupu vjerovatno i više. Igra u ekipi koja je opet konkurent za naslov i sve dok ga sam City ne otjera lik ne ide nigdje. I zasto bi?!? Da ga neko kupi po uslovima šitija od te ljubavi nema ništa, jer on tih para realno ne vrijedi. Da neko da silan novac za igraca koji u biti i ne igra a jos na to sve ima blizu 3 banke :nene: On u Romu sigurno ne ide, jer mu je najvjerovatnije najbitnija plata(to se ženica pita :rol: ). Jeste da bio bio prvi špic ali njemu to vise i nije bitno......

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 jul 2015, 15:07

Otisli su Negredo i Balotelli pa se nisu proslavili.

Vi ovdje mastate da ce Edin otici u Italiju i tamo izdominirati ali kad je njegova cijena u pitanju, onda ne vrijedi. Pa kako da dominira igrac koji ne vrijedi? Ja tu ne vidim nikakvu logiku u razmisljaju.

Zasto bi ga City prodao? Za te pare nece naci boljeg.

Ne bi ni ja da sam Edin Dzeko tako lahko ostavio ugovor od 8.5 miliona za neciji ugovor od 4.5 miliona i to u slabijem klubu. Pa te onda kasnije pritisnu da odes u neki treci jos slabiji klub za jos manje pare i nema te nigdje.

Ako mu ponude fin ugovor i ponude fine pare CItyju, mozda i ode, inace se ni jednoj ni drugoj strani ne zuri da se taj transfer realizuje.
Razumljivo!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 15 jul 2015, 15:20

SamoZeljo je napisao/la:Otisli su Negredo i Balotelli pa se nisu proslavili.

Vi ovdje mastate da ce Edin otici u Italiju i tamo izdominirati ali kad je njegova cijena u pitanju, onda ne vrijedi. Pa kako da dominira igrac koji ne vrijedi? Ja tu ne vidim nikakvu logiku u razmisljaju.

Ne bi ni ja da sam Edin Dzeko tako lahko ostavio ugovor od 8.5 miliona za neciji ugovor od 4.5 miliona i to u slabijem klubu. Pa te onda kasnije pritisnu da odes u neki treci jos slabiji klub za jos manje pare i nema te nigdje.

Ako mu ponude fin ugovor i ponude fine pare CItyju, mozda i ode, inace se ni jednoj ni drugoj strani ne zuri da se taj transfer realizuje.
Razumljivo!
Teoretskih šansi nema da ima čistih 8.5 miliona, možda bruto toliko.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 jul 2015, 15:23

HankMoody je napisao/la:

Razumljivo!
Teoretskih šansi nema da ima čistih 8.5 miliona, možda bruto toliko.
BRUTO JE I JEDNO I DRUGO
Mislim, i ovo sto City daje i ovo sto Roma nudi.
A razlika u porezu u Italiji i Engleskoj je samo dva procenta, tako da bi on morao prepoloviti platu u Romi.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 15 jul 2015, 15:46

Razumljivo!
Otisao je Tevez pa je sa Juve-om dosao to finala LP-a. Nesto o cemu Citi sa svojim milionima moze samo sanjati. Niko ne kaze da ce Dzeko garant uspjeti u Italiji ali koja mu je alternativa. Da sjedi na klupi kluba koji nikad nista nije pokazao u Evropi.

Ali ostalo si u pravu. Uostalo prozor za transfer je otvoren jos dosta dugo. Mislim da ce se Roma vratiti na pregovore kad Citi vidi da niko vise se ne interesuje za Dzeku.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 jul 2015, 16:24

Jedino razumljivo je da naši igrači nemaju nikakvih ambicija. Pa ovo nema nigdje na svijetu.
Jedino Spaha želi redovno da igra u najjačim ligama, a najstariji je.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 15 jul 2015, 20:21

navodno roma povisila ponudu na 23 miliona plus 3 bonusa, ali sad problem pravi džeko koji traži bonus od citya u iznosu 4.2 miliona eura.
ako je ovo istina, onda stvarno :roll:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 jul 2015, 20:24

Citey med i mlijeko, Sterling i Dzeko. :kafa:

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 15 jul 2015, 20:30

Sterling ce preuzeti ulogu koju je imao Milner. A Milner je dao najvise asistencija Edinu, nadamo se da ce ista stvar biti sa Rahom.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 15 jul 2015, 20:34

bulbasor je napisao/la:Sterling ce preuzeti ulogu koju je imao Milner. A Milner je dao najvise asistencija Edinu, nadamo se da ce ista stvar biti sa Rahom.
Jedino ako bude nabaciv'o kao Salihovic, na tribine.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 15 jul 2015, 21:21

AzRimiRzA je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:Sterling ce preuzeti ulogu koju je imao Milner. A Milner je dao najvise asistencija Edinu, nadamo se da ce ista stvar biti sa Rahom.
suza :urnebes: :urnebes: :urnebes:

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 15 jul 2015, 21:28

AzRimiRzA je napisao/la:
Hahahhahahaha, pa nece valjda cijelu sezonu presjediti.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 15 jul 2015, 23:37

Neda City Dzeke ni za 60 mill eura.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 jul 2015, 06:43

ma sta ce mu i pare vise zaradio je dovoljno za 20to koljeno ako ima i dalje ambicije d*kat na klupi citavu godinu nek mu bude..

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 16 jul 2015, 15:46

Izgleda da je Sabatini sa novom ponudom opet u Manchesteru na pregovorima hmmm...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 jul 2015, 15:46

zgembo89 je napisao/la:ma sta ce mu i pare vise zaradio je dovoljno za 20to koljeno ako ima i dalje ambicije d*kat na klupi citavu godinu nek mu bude..
Po stoti put: nije do njega, do Citya je!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.