FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
To mene i nervira, ispusili smo prosle sezone, a nista se po tom pitanju nije uradilo, izvrsio neki pritisan na Zeljinu upravu. Ja sam za to da i gosti plate ulaz, po nekoj pristojnoj cijeni, jer te pare idu klubu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Sve je stvar dogovora izmedju uprav.Ja sam za to da se npr. ovim manjim navijackim skupinama pusti besplatan ulaz na stadion, a i oni nama da vrate istom mjerom.A ovim sto dolaze u vecem broju njima treba naplacivati ulaz, 5 km je sasvim dovoljno.Onda bi mi placali ulaz na Grbavici, Kosevu itd.. al bolje i to nego da mi na kraju ispadamo budele.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Prodaja sezonskih danas kod "Meše i Ismeta"
Marketing Kluba u saradnji sa UG "Prijatelji FK Sloboda" i ovog vikenda sprovešće akciju prodaje pretplatnih ulaznica za novu premijerligašku sezonu.
Treća promocija i prodaja sezonskih karata održaće se danas (subota, 18. juli) u centru grada kod "Meše i Ismeta" i to u periodu od 19:30 do 21:30 sati.
Pored ovog večerašnjeg promo štanda, sezonske karte se mogu nabaviti i u CD šopu "Mido" na Korzou. Zbog velike potražnje ulaznica postoji mogućnost kratkotrajne nestašice karata (kada je CD šop "Mido" u pitanju"), stoga sve navijače i simpatizere pozivamo na strpljenje ukoliko se to desi, jer će se takve situacije vrlo brzo riješiti.
Podsjećamo, pretplatna karta za domaće premijerligaše utakmice našeg tima može se nabaviti po cijeni od 50 KM.
Kupite pretplatne ulaznice - bodrite Crveno - crne!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Danas sam spavao po citav dan, u jednom trenutku sam sanjao da smo gubili od Sarajeva 1:0 citavu utakmicu i onda im Krpic zabio tri gola tamo od 80-90 

- Suljo20002
- Kontakt:
Bogotac realizira sve svoje sanse pa makar to bilo i u snu.tuzlak1987 je napisao/la:Danas sam spavao po citav dan, u jednom trenutku sam sanjao da smo gubili od Sarajeva 1:0 citavu utakmicu i onda im Krpic zabio tri gola tamo od 80-90

jedan je bogotac 

Šta se čeka sa Pirićem , nije mi jasno. Šef struke u Brižu zadovoljan sa onim što je Pirić pokazao.Haman će sad biti natezanje sa njegovim menadžerom oko para. Koliko Slobodi a koliko menadžeru.Pa prodao ga je jednom Gentu i uzo pare , šta hoće opet ? Nije dobro ako je Predsjednik Husić pristao na Aneks Ugovora po kojem Slobodi u slučaju transfera pripada fiksni iznos novca.Sad njega prodaje menadžer a ne Sloboda.Kad ga proda onda Slobodi baci mrvice.Nek uzme 400 000 km , nama je ono što piše u Aneksu .Neko reče 75 000, sad ne znam čega.Pa da je i Eura, pobogu brate ,nećemo valjda polovit obeštećenje sa menadžerom. I kad je potpisao za Gent , Slobodi nije isplaćen puni iznos naknade za trening.
Ja volim FK Tuzla City
.Chinaglia je napisao/la:jedan je bogotac
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 13 dec 2016, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
padobranac kolko si zaradio za Bajram?
pitanje je retoričko ne moraš odgovarat, samo produži s teme i ponesi te seljačke fore sa sobom.
jedan je Ibrakadabra Krpic
pitanje je retoričko ne moraš odgovarat, samo produži s teme i ponesi te seljačke fore sa sobom.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Krpic ima znacaj za ekipu i van terena 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Veceras je u carsiji bila akcija prodaje sezonskih pa neko ko je upucen nek napise kako je proslo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kad vidim da dizu u nebo ovog Krpica hoce nesto da mi bude..covjeku treba deset sansi da pogodi jednom gol..samo ne znam zbog cega ga Azmir trpi al hajd..za njega je Ahmetovic Ibrahimovic !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je bogohuljenje..harry_90 je napisao/la:Kad vidim da dizu u nebo ovog Krpica hoce nesto da mi bude..covjeku treba deset sansi da pogodi jednom gol..samo ne znam zbog cega ga Azmir trpi al hajd..za njega je Ahmetovic Ibrahimovic !
Da je cemu vrijedio ostao bi u Istri logicno, 2 liga je njemu plafoncoelho41 je napisao/la:padobranac kolko si zaradio za Bajram?

Jedan je Ibrakadabra!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
A i liči malo...harry_90 je napisao/la:Kad vidim da dizu u nebo ovog Krpica hoce nesto da mi bude..covjeku treba deset sansi da pogodi jednom gol..samo ne znam zbog cega ga Azmir trpi al hajd..za njega je Ahmetovic Ibrahimovic !

A vezuje se i anegdota za njega, kad se vracao u Slobodu njegova mati (mislim da je mati u pitanju, ako se dobro sjecam) je medj' rajom rekla kako dolazi njen sin u Slobodu i da lici i igra ko Ibrahimovic.NKMramor je napisao/la:A i liči malo...harry_90 je napisao/la:Kad vidim da dizu u nebo ovog Krpica hoce nesto da mi bude..covjeku treba deset sansi da pogodi jednom gol..samo ne znam zbog cega ga Azmir trpi al hajd..za njega je Ahmetovic Ibrahimovic !![]()
Ali u tandemu Kric-Ahmet su masina, pokazali su protiv MVO, jedan trkac, drugi realizator.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Zodiac je napisao/la:![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.