BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Nema veze, dobar je meč odigrao. Neka samo skuplja iskustvo igranja na ch turnirima. Moglo se i do seta ali neke loptice nisu u teren ušle.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Šteta za ove silne set lopte u drugom setu.Ali dobro je ovo ipak on tek prelazi na čelendžere.Dodig iako je nešto mlađi ima već i titulu.Sve u svemu odličan turnir za Andreja.Samozdravlje je napisao/la: ↑21 avg 2025, 12:34Vise sam se unervozio nego da Damir igra 4. kolo GS.![]()
Zadnja izmjena: SantiCazorla08, dana/u 21 avg 2025, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sve bitne poene nije uzeo. Neiskustvo. Sve je ovo okey i odlično za nekoga kojem je ovo drugi ili treći Challenger u karijeri..SantiCazorla08 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 13:35
Šteta za ove silne set lopte u drugom setu.Ali dobro je ovo ipak on tek prelazi na čelendžere.Dodig iako je nešto mlađi ima već i titulu.Sve u svemu odličan turnir za Andreja.Samozdravlje je napisao/la: ↑21 avg 2025, 12:34Vise sam se unervozio nego da Damir igra 4. kolo GS.![]()
Fino udara, baš je pojačao brzinu udaraca, nisam mislio da će biti u mogućnosti, skupljati iskustvo, jačati noge i kondiciju i bit će još bolje 

Ako prodje ide vjerovatno na J. Munar, a onda Draper. Tezak zrijeb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.