Znas li gdje je Sabic jucer igrao, koju poziciju. Jel' i on veznjak jelda koliko sam ja upratio. Nasi ga gurali na beka.braco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:15Vidim doktorčina Radovac jučer gol i asistencija, a ako sam dobro shvatio po onom tekstualnom jučer, ušao je tek oko 60. minute u igru.
Samo da bude zdrav i spreman u ovoj sezoni.
Da znam da Al Jaber ostaje, ne bih imao nikakve sumnje da bi mi njih dvojica bili tandem centralnih veznih, ali pošto Al Jaber vjerovatno ide, moraću razmisliti koga bih upario sa Radovcem. Možda ako nas napusti Al Jaber dovedemo tu novo pojačanje? Brojčano je to ok jer imamo Đorića, Husu i Karića plus Foču ako može igrati tu poziciju ali kvalitetom još nisam siguran da li je to to.
S obzirom da sam u više navrata pisao da volim tu tehnički potkovane igrače, a ne ove što samo trče i ulijeću klizeće, volio bih vidjeti eksperiment sa Vukojom na centralnom veznom. Znao je ranije igrati na toj poziciji, plus ima visinu da kupi ispucavanja protivničkog golmana ili defanzivaca, što se u ovoj ligi često dešava.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Željezničar: Muftić – Odinaka, Cavnić, Karamarko, Galić – Karić, Đorić – Boljević, Šabić, Hiroš – Krpić. U drugom dijelu su igrali: Abdulahović, Radovac, Zubanović, Vukoja, Laušević, Fočo, Drina, Mahmić, Al-Rakaf, Beširović.godrina je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:29Znas li gdje je Sabic jucer igrao, koju poziciju. Jel' i on veznjak jelda koliko sam ja upratio. Nasi ga gurali na beka.braco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:15Vidim doktorčina Radovac jučer gol i asistencija, a ako sam dobro shvatio po onom tekstualnom jučer, ušao je tek oko 60. minute u igru.
Da znam da Al Jaber ostaje, ne bih imao nikakve sumnje da bi mi njih dvojica bili tandem centralnih veznih, ali pošto Al Jaber vjerovatno ide, moraću razmisliti koga bih upario sa Radovcem. Možda ako nas napusti Al Jaber dovedemo tu novo pojačanje? Brojčano je to ok jer imamo Đorića, Husu i Karića plus Foču ako može igrati tu poziciju ali kvalitetom još nisam siguran da li je to to.
S obzirom da sam u više navrata pisao da volim tu tehnički potkovane igrače, a ne ove što samo trče i ulijeću klizeće, volio bih vidjeti eksperiment sa Vukojom na centralnom veznom. Znao je ranije igrati na toj poziciji, plus ima visinu da kupi ispucavanja protivničkog golmana ili defanzivaca, što se u ovoj ligi često dešava.
Po ovome rekao bih desetka, osim ako nije Hiroš igrao desetku, a Šabić desno krilo.
A valjda ostane tu. Hvala, nisam ovo upratio.braco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:38Željezničar: Muftić – Odinaka, Cavnić, Karamarko, Galić – Karić, Đorić – Boljević, Šabić, Hiroš – Krpić. U drugom dijelu su igrali: Abdulahović, Radovac, Zubanović, Vukoja, Laušević, Fočo, Drina, Mahmić, Al-Rakaf, Beširović.godrina je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:29Znas li gdje je Sabic jucer igrao, koju poziciju. Jel' i on veznjak jelda koliko sam ja upratio. Nasi ga gurali na beka.braco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:15Vidim doktorčina Radovac jučer gol i asistencija, a ako sam dobro shvatio po onom tekstualnom jučer, ušao je tek oko 60. minute u igru.
Po ovome rekao bih desetka, osim ako nije Hiroš igrao desetku, a Šabić desno krilo.
- gegenpressing
- Kontakt:
Samo da ispravim,da je Karjašević startovao a ne Đorić,i krilo je danas na Zlatiboru.braco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:38Željezničar: Muftić – Odinaka, Cavnić, Karamarko, Galić – Karić, Đorić – Boljević, Šabić, Hiroš – Krpić. U drugom dijelu su igrali: Abdulahović, Radovac, Zubanović, Vukoja, Laušević, Fočo, Drina, Mahmić, Al-Rakaf, Beširović.godrina je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:29Znas li gdje je Sabic jucer igrao, koju poziciju. Jel' i on veznjak jelda koliko sam ja upratio. Nasi ga gurali na beka.braco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:15Vidim doktorčina Radovac jučer gol i asistencija, a ako sam dobro shvatio po onom tekstualnom jučer, ušao je tek oko 60. minute u igru.
Brohra ribo se...
Vezni red Karić-Karjašević pršti od kreativnosti.gegenpressing je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:11Samo da ispravim,da je Karjašević startovao a ne Đorić,i krilo je danas na Zlatiboru.braco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:38Željezničar: Muftić – Odinaka, Cavnić, Karamarko, Galić – Karić, Đorić – Boljević, Šabić, Hiroš – Krpić. U drugom dijelu su igrali: Abdulahović, Radovac, Zubanović, Vukoja, Laušević, Fočo, Drina, Mahmić, Al-Rakaf, Beširović.

- gegenpressing
- Kontakt:
Ali bijubraco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:35Vezni red Karić-Karjašević pršti od kreativnosti.gegenpressing je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:11Samo da ispravim,da je Karjašević startovao a ne Đorić,i krilo je danas na Zlatiboru.braco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:38
Željezničar: Muftić – Odinaka, Cavnić, Karamarko, Galić – Karić, Đorić – Boljević, Šabić, Hiroš – Krpić. U drugom dijelu su igrali: Abdulahović, Radovac, Zubanović, Vukoja, Laušević, Fočo, Drina, Mahmić, Al-Rakaf, Beširović.
Po ovome rekao bih desetka, osim ako nije Hiroš igrao desetku, a Šabić desno krilo.![]()

Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Samke vice captain potential? 

Tesko bi bilo vukoju tu gurati jer slabo trci.braco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:35Vezni red Karić-Karjašević pršti od kreativnosti.gegenpressing je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:11Samo da ispravim,da je Karjašević startovao a ne Đorić,i krilo je danas na Zlatiboru.braco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:38
Željezničar: Muftić – Odinaka, Cavnić, Karamarko, Galić – Karić, Đorić – Boljević, Šabić, Hiroš – Krpić. U drugom dijelu su igrali: Abdulahović, Radovac, Zubanović, Vukoja, Laušević, Fočo, Drina, Mahmić, Al-Rakaf, Beširović.
Po ovome rekao bih desetka, osim ako nije Hiroš igrao desetku, a Šabić desno krilo.![]()
Fk Željezničar.
Zna sta je derbi

Samo nek igra kao do sad i top
-
- Kontakt:
Isto nekako relevantna diskusija Muftic vs Abdulahovic?
Izvinite na upadu
11.07.1992-11.07.2024
Heroj Dzevad Begic Dzilda
11.07.1992-11.07.2024
Heroj Dzevad Begic Dzilda
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dzilda je heroj, i Grbavice i Sarajeva i nase drzave !!!
Laka ti zemlja bosanska ljudino...
Laka ti zemlja bosanska ljudino...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jučerašnji highlightsi
-
- Kontakt:
- gegenpressing
- Kontakt:
Brohra ribo se...
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
3 lijepa gola, fino se i Arapin snašao, brza reakcija
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.