Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ne.Cartman je napisao/la:Smor ce nam zaplakat.
Ne moze igrat Small desnog nikako vidjeli smo sad kako je igrao znaci momku ne ide, ne odgovara mu pozicija, Jones moze proc ali bi bilo bolje dovest jednog dobrog desnog beka.Cartman je napisao/la:Tu je vec problem. Imali smo Fabia, ali ga neandertalac otjera. Sad krpimo sa Smallingom i Jonesom.sarajlija je napisao/la:Cart druze ako mislis na Rafaela uredu, ali ako se povrijedi ko ce ga zamjenit?Cartman je napisao/la:Desnog beka imamo za sljedecih 10 godina.
[youtube][/youtube]Cartman je napisao/la:Jozo reda pobjede.
Zašto nebi bio siguran? Ako je United tako poseban klub kakvim ga predstavljate, onda nema šanse da nakon jedne loše sezone otpuste trenera.BoBo89 je napisao/la:Moyes opet juče u Minhenu. Izgleda da je ubijeđen da će on odradit ljetni transfer rok.
Pa, ja sam poprilično uvjeren da hoće. Osim u slučaju da se pojavi neka baš izuzetna trenerska opcija ili da on sam odstupi. Otkaz ne očekujem, mada opet treba sačekat kraj sezone, pa da vidimo na šta će to sve izaći.BoBo89 je napisao/la:Moyes opet juče u Minhenu. Izgleda da je ubijeđen da će on odradit ljetni transfer rok.
Zato što smo posebni, zato ga se i trpi!Virtu4l je napisao/la:Zašto nebi bio siguran? Ako je United tako poseban klub kakvim ga predstavljate, onda nema šanse da nakon jedne loše sezone otpuste trenera.BoBo89 je napisao/la:Moyes opet juče u Minhenu. Izgleda da je ubijeđen da će on odradit ljetni transfer rok.
Ista meta isto ostojanje.BoBo89 je napisao/la:Moyes opet juče u Minhenu. Izgleda da je ubijeđen da će on odradit ljetni transfer rok.
keno94 je napisao/la: Medjutim Moyes ne pokazuje nikakvu ideju ili stil koji zeli da tim igra. Nema neke filozofije
Kakav Laudrup, Moyes ostaje do iduće sezone sigurno, dobit će novce za ljeto i vidjet ćemo šta će uraditi, nakon toga će morati donijeti rezultate ili biti bivši.keno94 je napisao/la:Nije uveo novi sistem igre pa da se igraci navikavaju, jednostavno nema nista novo, a tim izgleda lose. Mozda bi bilo dobro na ljeto dovesti Laudrupa, ili pokusati dovesti Simeonea. Mozda cak i probati sa Nevilom, Giggsom ili Scholesom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.