Prosle godine je usao u neku ludu formu i skidao sve zivo, ove godine ni nalik tom Diegu, posebno u drugom dijelu sezone. Sve sto su mu opucali je uslo u gol.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cuj Diego
Pa zbog Diega i Benzeme smo ove godine izgubili ligu.
Prosle godine je usao u neku ludu formu i skidao sve zivo, ove godine ni nalik tom Diegu, posebno u drugom dijelu sezone. Sve sto su mu opucali je uslo u gol.
Mozambik je napisao/la:Cuj DiegoPa zbog Diega i Benzeme smo ove godine izgubili ligu.
Znamo da se salis
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
To su cinjenice 
Nije uopće bitno je li dobar ili nije, već da je idiot koji unosi nemir u svlačionicu.
Pretpostavljam ti si u svlačionici pa znaš i tebi nemir unosiCap17an je napisao/la:Nije uopće bitno je li dobar ili nije, već da je idiot koji unosi nemir u svlačionicu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Da, jesam.
J3boga to ne daj se tako lako iznervirat.Cap17an je napisao/la:Da, jesam.
Opet se ovaj Juan Iturbe povezuje sa Madridom.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- tyler durden
- Kontakt:
suhi je napisao/la:
- Consigliere
- Kontakt:
'Navijaci' Reala....

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
MOU : "Ramires no está en venta"
Hvala Mou
Hvala Mou
+1Consigliere je napisao/la:'Navijaci' Reala....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Btw svima je jasno da je Holandija p3derska nacija nema potrebe da se to jos dodatno potencira.
Casillas j3be Saru Carbonero.
Sto se tice ove utakmice jasno je da je bio jako los,kao sto je jasno i ovo:
[youtube][/youtube]
i ovo
[youtube][/youtube]
Kada se prica o uspjehu Spanije uvijek se (OPRAVDANO) spominju Iniesta i Xavi,a rijetko kad covjek koji ih je vadio citavu deceniju.Pa i u finalu zadnjeg SP.
I sad kad je dosla najlosija utakmica u njegovoj karijeri svi su skocili i jedva docekali da ga sto vise ispljuju i glorifikuju najvece svjetske luzere.Holandjane.
Arjen Robben i Van Persie nikada nece moci (jos kao napadaci) u istu recenicu sa Svjetskim, dvostrukim Evropskim prvakom,trostrukim osvajacem LP,petostrukim osvajacem Primere.
I u svaku ovu titulu on je ugradio ogroman komad zasluga.
Holandezi ce i ove godine u svom stilu da popuse kurrac to je jasno ko dan,a njihov strateg Van Gal ce okoncati svoj mandat onako kako je okoncavao u svakom vecem klubu kojeg je vodio.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne shvaćam zašto je teško priznati da je Van Gaal nadigrao Brku (pa ne radi se o Papetu i Zmajevima pobogu brate), isto kao što je Brko nadigravao cijeli svijet zadnjih 6 god, tako da niko ne osporava Brku i ne pljuje ga kao što ti radiš sa Holanđanima i Van Gaalom, a Ikera koliko vidim pljuju više tvoje kolege koji navijaju za RealDzoni je napisao/la: Holandezi ce i ove godine u svom stilu da popuse kurrac to je jasno ko dan,a njihov strateg Van Gal ce okoncati svoj mandat onako kako je okoncavao u svakom vecem klubu kojeg je vodio.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije tacno da je tesko priznati.
Na temi grupe B sam odmah po okoncanju utakmice napisao upravo to: Van Gal je nadigrao Brku.
A i ne vidim da sam pljuvao Van Gala ni u postu iznad,rekao sam samo cinjenice.
A sto se tice ovih sto pljuju Ikera,uredu je.
Isti ce pljuvati i Ronalda kad u prvoj sezoni umjesto 50 da 30 golova.
Na temi grupe B sam odmah po okoncanju utakmice napisao upravo to: Van Gal je nadigrao Brku.
A i ne vidim da sam pljuvao Van Gala ni u postu iznad,rekao sam samo cinjenice.
A sto se tice ovih sto pljuju Ikera,uredu je.
Isti ce pljuvati i Ronalda kad u prvoj sezoni umjesto 50 da 30 golova.
Mi ovdje volimo kiksera ,za trolanje je sam kriv 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Činjenica je da je on osvojio prvenstva u Španiji, Holandiji i Njemačkoj, te LP. A to kako će završiti ovaj Mundijal i sa kakvim uspjehom je posao za vidovitu Šećiru i Milana TarotaDzoni je napisao/la: A i ne vidim da sam pljuvao Van Gala ni u postu iznad,rekao sam samo cinjenice.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Suhi ti si sramota ovog pdf-a.suhi je napisao/la:Mi ovdje volimo kiksera ,za trolanje je sam kriv
Razumijem kritiku,koja je sasvim opravdana i zasluzena,ali ovakav hejt prema covjeku koji ima toliko zasluga u spanskom fudbalu mi je ne shvatljiva.
Znam da ce sad svi reci da se od starih zasluga ne zivi,ali sta bi sad bilo ispravno po vama?
Mozda ga izbaciti iz reprezentacije i protjerati iz Madrida?
Sreca pa o tim stvarima odlucuju neki drugi ljudi.
Istina.rio_Ferdy88 je napisao/la:Činjenica je da je on osvojio prvenstva u Španiji, Holandiji i Njemačkoj, te LP. A to kako će završiti ovaj Mundijal i sa kakvim uspjehom je posao za vidovitu Šećiru i Milana TarotaDzoni je napisao/la: A i ne vidim da sam pljuvao Van Gala ni u postu iznad,rekao sam samo cinjenice.
Kao sto je istina i da je na neslavne nacine zavrsavao u pojedinim klubovima.
Sto se tice SP,nisam vidovit,ali nece vidjeti ni polufinale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.